- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Allah razı olsun. Eşimden yana hiç bir korkum yok canım. Bi ara bi espri yapmıştıDiğer konunda dünya senin gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyo demiştim gene aynısını diyorum
İki kendini bilmez evlenmiş bir de bebek yapmış e olmadı boşanıyoruz çocukta ayak bağı olmasın demişler, kedi mi bu, seviyoruz bebek yapalım sevmiyoruz bebeği atalım barıştık tekrar alalım küsersek geri verelim, yurtdışında kolay değil yasaları çiğnemek, Türkiye olsa dur bir düşün derdim ama yasal hak ve sorumluluk sende olduğuna göre inisiyatif de sende
Tek çekincem şu: olay cirkinlesir de anne babası sizi tacize başlarsa eşin bunalıp istemiyorum falan der mi, neticede bebekle senin kan bağın var şimdide annesi oldun ama eş için kan bağı söz konusu değil
Allah razı olsun. Eşimden yana hiç bir korkum yok canım. Bi ara bi espri yapmıştı
Ben çok kırılmıştım o benden çok üzülmüştü gine yanlış anladığım için. ama o benim kadar Seviyor. Sen hiç üzülme asla alamazlar ben bırakmam diyor.
alsınklar tekrara üzerinde sigara mı söndürsünler yavrunun ? bu kızında canı annesi olmayabilir ama halası. bende halayım canım yeğenimi öz evladım gibi seviyorum. ona kötülük yapan kendi anası bile olsa ben hesabını sorarım.Siz neden halası olduğunuz halde anne dedirdiniz ki alsınlar çocuklarını tabi ki anne ve babasıyla büyümeli lütfen zo luk da çıkarmayın
Allah razı olsun. Eşimden yana hiç bir korkum yok canım. Bi ara bi espri yapmıştı
Ben çok kırılmıştım o benden çok üzülmüştü gine yanlış anladığım için. ama o benim kadar Seviyor. Sen hiç üzülme asla alamazlar ben bırakmam diyor.
Siz neden halası olduğunuz halde anne dedirdiniz ki alsınlar çocuklarını tabi ki anne ve babasıyla büyümeli lütfen zo luk da çıkarmayın
Ben de hala adayıyım erkek kardeşim var bu iş başıma gelse tırnağını bile göstermem çocuğumun
Sigara mı söndürmüşler..alsınklar tekrara üzerinde sigara mı söndürsünler yavrunun ? bu kızında canı annesi olmayabilir ama halası. bende halayım canım yeğenimi öz evladım gibi seviyorum. ona kötülük yapan kendi anası bile olsa ben hesabını sorarım.
bu m takısı işte önemli olan
ben değilim tabi konu sahibi onun adına konuştum. durum karışık ve çok üzücüSigara mı söndürmüşler..
Okumadım onu ne insanlar var ya bu durumda vermeyin tabi.hatta bu durum için şahit bulun.annelik ve babalık yapamaz kararı alınır ama tabi ceza da alırlar suç çünkü.
Ama yıne de anne baba dedirtmeniz bana y nlış geldi.şartlarınızı bilemediğimden çok yorum yapmak da istemiyorum.çok üzüldüm ya
Sigara mı söndürmüşler..
Okumadım onu ne insanlar var ya bu durumda vermeyin tabi.hatta bu durum için şahit bulun.annelik ve babalık yapamaz kararı alınır ama tabi ceza da alırlar suç çünkü.
Ama yıne de anne baba dedirtmeniz bana y nlış geldi.şartlarınızı bilemediğimden çok yorum yapmak da istemiyorum.çok üzüldüm ya
Çok değişik bir olay ama annesini babasını görmesi lazım.Kardeşim ve eşinin çocuğu aslında. boşandılar. Kadın bebeğimi bıraktı kardeşime ve gitti kendi ülkesine..
Ve bebeğimde sigara yanık izleri bile vardı
Annesi tarafından yapılmış.
Kardeşimde bana getirdi... Çekti gitti.
Okadar zorluklar çektik ki eşim ve ben. Aradım ulaşamadım ikisinide.
Bütün hayatımi değiştirdim.
Benim bebeğim oldu. Ben baktım. Ve benim oğlum oldu beni anne eşimi baba bildi...
Ve şimdi arayıp görmek istiyorlar. Bence planları geri almak,barismislar..
Çok değişik bir olay ama annesini babasını görmesi lazım.
İlerde neden sölemediniz demez mi siz suçlu olursunuz gösterin sizi seviyorsa zaten gitmek istemez kalıcam der.neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?