Oğlumu annesine gostermelimiyim

Allah razı olsun. Eşimden yana hiç bir korkum yok canım. Bi ara bi espri yapmıştı
Ben çok kırılmıştım o benden çok üzülmüştü gine yanlış anladığım için. ama o benim kadar Seviyor. Sen hiç üzülme asla alamazlar ben bırakmam diyor.

Siz neden halası olduğunuz halde anne dedirdiniz ki alsınlar çocuklarını tabi ki anne ve babasıyla büyümeli lütfen zo luk da çıkarmayın

bu arada ben de abartıyor olabilirim tabi ama ben olsam tek bir uzmanla da yetinmem
konu çok kritik, ben olsam 2 veya 3 ayrı uzmandan fikir alırım, tabi eğer bütçem yeterse...

aaaa şimdi hatırladımmmm
eşine çok kırılmıştın...ama yanlış anlamaydı...
o zaman da yazmıştım, şimdi de yazıyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

Siz neden halası olduğunuz halde anne dedirdiniz ki alsınlar çocuklarını tabi ki anne ve babasıyla büyümeli lütfen zo luk da çıkarmayın
alsınklar tekrara üzerinde sigara mı söndürsünler yavrunun ? bu kızında canı annesi olmayabilir ama halası. bende halayım canım yeğenimi öz evladım gibi seviyorum. ona kötülük yapan kendi anası bile olsa ben hesabını sorarım.

Allahım fırsat vermesin onlara, sevabın büyük, belki ilerde düzgün insanlar olduklarını kanıtlarlarsa o zaman belli şartlar altında görmelerine izin verirsin ama şüphesiz şu an değil

arkadaşım ya dalga geçiyorsun
ya da konuyu okumadan yorum yazıyorsun
2.-3. sayfayı bi oku

bir de "lütfen zorluk da çıkarmayın" yazmışsın! pes

Sigara mı söndürmüşler..
Okumadım onu ne insanlar var ya bu durumda vermeyin tabi.hatta bu durum için şahit bulun.annelik ve babalık yapamaz kararı alınır ama tabi ceza da alırlar suç çünkü.
Ama yıne de anne baba dedirtmeniz bana y nlış geldi.şartlarınızı bilemediğimden çok yorum yapmak da istemiyorum.çok üzüldüm ya

ben değilim tabi konu sahibi onun adına konuştum. durum karışık ve çok üzücü

@tbsl velayet konu sahibinde
sigara yanıklarına dair rapor da var
çocuk kendisi anne demeye başlamış halası olduğunu bildiği halde
konu çok üzücü, kritik, önemli
lütfen üşenme
oku şu sayfaları

Gercekten zor bir durum. Cocuga oyle cok uzuldum ki. Anne nerde, anne ne zaman gelecek diye soruyor dediniz ya vallahi icim parcalandi. Biz burda yedi yabanciyken boyle uzulurken, o anne baba nasil bu kadar rahat yasadi 1 yil boyunca? Ustelik o sigara sondurme olayi gercekse kesinlikle ama kesinlikle tirnaginin ucunu dahi gostermeyin onlara. Allah onlar bildigi gibi yapsin. Sizi anne olarak bilmesinde bir sakinca gormedim ben. Hatta daha iyi olmus. Obur turlu surekli anne ozlemiyle yasayacskti cocuk. Sizi anne bilmesi bence daha mantikli. Benimde yegenlerim var. Yegen sevgisi nedir bilirim ve sizi cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Siz cok iyi kalpli bir insansiniz.
O kadin kesinlikle cocugu ozledigi icin istemiyor. Simdi sirf baristilar diye istiyor. Akli sira kocasina yaranacak cocukla. Malesef anne falan degil o. Ozleyen insan 1 sene aramadan durur mu? Hadi bir sinirle seytana uyup biraktin, insan hemen ozler, hemen pisman olur dayanamaz yavrusundan ayri kalmaya. Eee sen 1 yil boyunca arama, ne yaparsan yap cocugu, benim oyle bir hayatim olmadi de, sonra da pat diye çık, o cocugu ben dogurdum de. Tovbe yarabbim boylesi insani gunaha sokar. En iyisi Allaha havale etmek. Cocugu da vermeyin.

bir de bu "işkence" olayları (sigara olayı yani)
bildiğim kadarıyla bu davranış durduk yere düzelmez
ciddi bir psikolojik bozukluktur ve tedavi edilmesi gerekir
tedavi olmayan insan bunu her daim yapmaya meyilli olur
ben o kadının (annesi demeye elim-dilim varmıyor) tedavi olduğunu hiç zannetmiyorum
olayın bu yönü çok ürkütücü...

1 sene yaa, mümkün mü, ben 1.5 yaşında oğlumu 200 metre ötedeki markete babasıyla yolluyorum da içim hop hop ediyo onlar gelene kadar, uyurken gidip gidip ellerini öpüyorum, bir kere babasıyla evde bırakıp kız arkadaşlarımla buluştum nasıl anneyim ben dedim

Çok değişik bir olay ama annesini babasını görmesi lazım.

Ben olsam asla asla asla vermem! Cocuguna iskence eden insanlara vermem. Cocuk belki isteyebilir biyolojik anne babasini. Ana nasil hatirlasin kendine yapilanlari, ne bilsin kendi icin en iyi olani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…