- Konu Sahibi edaligeceler
-
Bence 3 yaşındaki çocuğa annesiyim demek iyi olmamış. Hala olarak devam edebilirdiniz. Çünkü evlatlık edindiğiniz çocuk kendi öz kardeşinizin çocuğu. Çocuğun psikolojisi büyüdüğünde yap boz gibi tekrar bozulacak.
Bebekken olsaydı neyse de 3 yaşındaki çocuğa sürekli halacım deseniz yine hala derdi zaten.
Bu kadar karmaşıklığa gerek yoktu, ileriyi düşününce.
Çok değişik bir olay ama annesini babasını görmesi lazım.
Allah razı olsun. Eşimden yana hiç bir korkum yok canım. Bi ara bi espri yapmıştı
Ben çok kırılmıştım o benden çok üzülmüştü gine yanlış anladığım için. ama o benim kadar Seviyor. Sen hiç üzülme asla alamazlar ben bırakmam diyor.
ya canm çok çok üzüldm çocuğa ve sana ya bnm fikrim bilmiyorm mantıklı gelirmi size ama çock zatn bi senedr yanınızdaymş bence annesini unutmamştr seni çok seviyo diye söylemiyode çocuklarn dünyası bambaşka çocuğa bana nedn anne diyosn bn halanm biliyosn yinede isretsn anne diyebilirsn diyip unuttturmamaya çalışn bnce yoksa çock büyüse bunu başkasndn öğrense ikiniz için de çok kötü gnler olabilir bnce geç kalmadnz henüz çünkü çocuğu aldığnzda zatn büyükmş üç yaş az deil sonçta bilmiyorm ama siz ne dersnz of valal bnmde kafam karıştı allah yar ve yardmcnz olsn inşllhAllah razı olsun. Eşimden yana hiç bir korkum yok canım. Bi ara bi espri yapmıştı
Ben çok kırılmıştım o benden çok üzülmüştü gine yanlış anladığım için. ama o benim kadar Seviyor. Sen hiç üzülme asla alamazlar ben bırakmam diyor.
peki sen kendi üstünemi aldın cocugu yoksa kimlikte o kadının adı ve kardesinin adı var eger öyleyse dava acsalar alırlar keske cocugu aldıgında kendi hürriyetine soksaydınKardeşim ve eşinin çocuğu aslında. boşandılar. Kadın bebeğimi bıraktı kardeşime ve gitti kendi ülkesine..
Ve bebeğimde sigara yanık izleri bile vardı
Annesi tarafından yapılmış.
Kardeşimde bana getirdi... Çekti gitti.
Okadar zorluklar çektik ki eşim ve ben. Aradım ulaşamadım ikisinide.
Bütün hayatımi değiştirdim.
Benim bebeğim oldu. Ben baktım. Ve benim oğlum oldu beni anne eşimi baba bildi...
Ve şimdi arayıp görmek istiyorlar. Bence planları geri almak,barismislar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?