Oğlumu annesine gostermelimiyim

Bence 3 yaşındaki çocuğa annesiyim demek iyi olmamış. Hala olarak devam edebilirdiniz. Çünkü evlatlık edindiğiniz çocuk kendi öz kardeşinizin çocuğu. Çocuğun psikolojisi büyüdüğünde yap boz gibi tekrar bozulacak.
Bebekken olsaydı neyse de 3 yaşındaki çocuğa sürekli halacım deseniz yine hala derdi zaten.
Bu kadar karmaşıklığa gerek yoktu, ileriyi düşününce.

'' Çocuk doğuranın mı? büyütenin mi? '' sorusunun, en güzel ve anlamlı cevabı sizsiniz bence. Her doğuran ana vasfına sahip olamıyor maalesef. Çocuk büyüyüp, aklı erdiğin de ailesini görmek isterse, gerçeği anlatır ve kararı kendisine bırakırsınız. Şu an için görüştürmemek en mantıklısı.

Ay durum çok tuhaf ya.
Bence siz bugünleri bi şekilde atlatsanız bile bu iş çok sürmez yani.
Kardeşinizin de bigün fikri değişebilir.
Çocuğu bu şekilde çarpık ilişkilerin içine sokmaya hakkınız yok diye düşünüyorum.

Sigara izlerini annesinin yaptığını nasıl bildiniz ? Babası da işin içinde miydi ?
Bir madde kullanıyorlar mı ?

Bir yaptırımı oldu mu ?

Bence de burada duygusal davranılmış ve büyük hata yapılmış.
Bu şartlar altında bu hatayı düzeltmenin tek yolu bir psikologdan destek alınması.

Annem hep anlatırdı, rahmetli ablamı 2 yasındayken 1 haftalıgına halama bırakmak zorunda kalmıs cunku babam askerdeymis kendi de hastanede yatmak zorundaymıs

1 hafta sonra geldiginde rahmetli ablam anneme pas vermemis cunku küsmüş anneme

Annem halen daha anlatır ve aglar
Benim ablam 1 haftada küstügüne göre senin cocugun nasıl kırılmıştır nasıl küsmüstür çocuk aklıyla

Ah kıyamam ya
Velayeti almıssınız yasal olarak anne babası sizlersiniz oyun mu bu cocugu bırak 1 yıl sonra cık ortaya yok yaaa

Benim tek bi nacizane fikrim var ileriye yönelik, hani o kadar emek verip buyuttugun evladın ergenlik cagina gelince sana darılıp küsmesin niye benden gizlediniz diye, munasip bir yasta ona gercegi acıklamanız olacak

Zira simdi siz cocugu gostermeyeceksiniz haklı olarak, cocuk okula vs gittiginde annesi babasi surekli onu doldurup ona bir sekilde ulasıp onu sizden sogutabilir

Bu durumda cocuk sizi suclayacaktır beni anne babamdan ayirmissiniz der gostermemissiniz der ama anlamaz ki asil annesi onu terk etmis

Bunu anlamayabilir doldurusa gelebilir gercekleri bilmesi daha dogru olacak diye dusunuyorum

Biyolojik annesi terkettigi icin cezasini cekmeli, gostermemeniz gerektigini dusunuyorum

Bir de soruldu mu bilmiyorum, annen baban ne diyo bu işe, kardeşin şimdi onlara da demesin çocuğumu vermiyor falan diye, anne baban arada kalır mı, bu işe bakışları ne

benim aklima su geldi.Acaba annesi ve babasinin sizden cocuk karsiliginda para isteme gibi bir niyetleri olabilir mi?belki de bunun yolunu yapmak icin böyle davraniyorlardir.

Yabancı biri olsa göstermeyin ama tanıdığınız insanlar olunca er ya da geç bu çocuk gerçeği öğrenecek ve anne-babasını görecek.

Çocuğuna işkence yapan bir anneye tabiki göstermemek lazım o çocuğu.

gösterme bence de fakat benim bir sorum var. İlerde bi çocuk doğurursan senin ya da eşinin düşünce veya tavırları değişir mi?

Canm öncelikle allah Razı olsun ve seni tebrik ediyorum ama Esinede helal olsun her adam istemeyebilirdi. Gerçekten suan okadar sinirlendim ki.
Heee olur bende anneyim 9ay karnında taşımakla analık bitmiyor. Vijdansiz kadın bırak çocuğu anne sıfatını bile haketmiyor bence. Elleri kırılsin bide sigara basmış çocuğun vücuduna.
Sen eşinle kavga et çocuğa sigara bas. Sonra ayrıl çocuğu bırak git. E eşimle barıştım ben annesiyim olur bide tebrik etcek halin yok canm. Nolacak yarın öbür gün kavga etti gene mi bırakacak oyuncak bebek mi bu..
Valla kardeşim sen sonuna kadar haklısın. Hazır velayitide sende hiç bi hak elde edemez. Bu zamana kadar aklı nerdeymiş.
Çocuk daha yeni düzene girmişken gerek yok gene mi alt üst olsun hayatı. Ne güzel sahip çıkıyorsun neguzel ki her mesajında bebeğim yazıyor.
Boşver canm gerekirse numarani bile değiştir bence. İlerde bi uzman yardımıyla anlatabilir.
Canm tekrar allah razı olsun senden yaptığın çok güzel. Kedi bile yavrusunun yanına yaklasilinca insana nasıl mirliyor.
Herkes geçecek bu ayakları benim çocuğummus. O çocuk o sigara izlerinin açısıyla ağlarken nerdeymiş sevgili vicdanı ve annelik duygusu...

Hiç objektif ve profesyonel bakamayacağım, gösterme çocuğu, böyle anne baba olmaz, oyuncak değil bu çocuk.
Kimse ''Ben sıkıldım, al sen bak, özledim geri döndüm hadi çocuğumu ver'' diyemez.
Önlemler alın, uzak tutun onları oğlunuzdan, hatta bence yeni bir eve taşının adresinizi vermeyin, telefon numaralarınızı da değiştirin.

iskence soz konusuysa tabiki tuyunu parmaginin ucunu dahi gostermeyin cocugun..cani cehenneme o kadinin..

ya canm çok çok üzüldm çocuğa ve sana ya bnm fikrim bilmiyorm mantıklı gelirmi size ama çock zatn bi senedr yanınızdaymş bence annesini unutmamştr seni çok seviyo diye söylemiyode çocuklarn dünyası bambaşka çocuğa bana nedn anne diyosn bn halanm biliyosn yinede isretsn anne diyebilirsn diyip unuttturmamaya çalışn bnce yoksa çock büyüse bunu başkasndn öğrense ikiniz için de çok kötü gnler olabilir bnce geç kalmadnz henüz çünkü çocuğu aldığnzda zatn büyükmş üç yaş az deil sonçta bilmiyorm ama siz ne dersnz of valal bnmde kafam karıştı allah yar ve yardmcnz olsn inşllh

peki sen kendi üstünemi aldın cocugu yoksa kimlikte o kadının adı ve kardesinin adı var eger öyleyse dava acsalar alırlar keske cocugu aldıgında kendi hürriyetine soksaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…