Oğlumu annesine gostermelimiyim

gösterme böyle anne olmaz olsun.
ama anlayacağı yaşa gelince doğruları anlat ona aklı erdikten sonra engel olma.
o yaşta gerçeği ayırt edebilir annesiyle görüşse bile.
şimdi kaç yaşında?

çok güzel benisemişsiniz çocuğu çokta iyi bakmışsınızdır şüphesiz fakat o sizin öz çocucuğunuz değil.ortada oturmayan şeyler var madem bebeğin üzerinde sigara söndürülmüş bunun için hiç bişe yapıp şikayeyette bulanmadınız mı mesela? yada yasalar sizin çocuğa bakmanıza izin veriyor mu bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.ben olsam güvenmiyorsam karşı tarafa mutlaka bir polise yada kime başvurulursa bir an önce başvurur bilgi alırdım.umarım dediklerinizin ıspatı vardır.anneside pişmandır artık nedir bilemiyorum ama normal biri olmadığıda kesin.gösterip göstermeme konusunu ancak hukuk karar verir bence bir an önce yardım alın bilir kişilerden.

Haklısın böyle şey olmaz çocuk oyuncağı gibi isteyince al sıkılınca at.

sen o çocuk için herşeyi göze almışsın bırakma asla onlara verme.

yoksa çocuğa yazık olur

Canım bebeğini terk edip giderken ikisinin de aklı neredeymiş? Hatırlıyorum seni çok iyi ve net. Sen olmasan o çocuk yuvada olacaktı. Kedi yavrusu mu bu çocuk al bırak falan?

Anne babalık sezon finaline mi giriyor yoksa benim mi haberim yok?
Lan koca 1 sene hiç düşünme, at görümcenin başına oğlanı, görümce bakabiliyor mu bakamıyor mu elin oğlu başında istiyor mu istemiyor mu diye de hiç düşünme, sonra da her ne işse bir anda annelik damarın kabarsın milleti arayıp taciz et, çocuğum da çocuğum diye. Sorarlar adama 1 sene önce aklın neredeydi de ortalığa saldın oğlanı diye.
Şans ki halası iyi bakmış eşi de iyi insanmış kendi çocuğu olmadığı halde kabullenmiş. Senin kanından olanı istemedin, elin adamı ister mi diye de hiç düşünmedin şimdi de hazır büyümüş çocuğu almak mı istiyorsun? Kusura bakmayın ama ben olsam nah veririm!
Valla yine iyi halaymışsınız, benim halam olsa 2 gün bakmazdı bize.Misafirlikte bile 3 saatte 5 kere yılan gibi sokardı kendisi, kocasını hiç söylemiyorum hele. Madem çocuk size kayıtlı, adresinizi falan değiştirin, bulamasınlar daha da.

peki sen kendi üstünemi aldın cocugu yoksa kimlikte o kadının adı ve kardesinin adı var eger öyleyse dava acsalar alırlar keske cocugu aldıgında kendi hürriyetine soksaydın
Pass da kendi anne babası ismi var ama Velayet denen şey benim ustumde

Sikayette bulunduk kendi ülkesine (Hollanda)gittiği için bir yaptırım olmadı

Zamanında ortada kaldığında evlatlık alsaydınız keşke, sigara izini göstererek... Mahkeme yoluyla alır göstermemenizin bi mantığı yok zaten büyük ihtimal dava açacaktır

Bana anne diyor unnutu bile onu..
Kesinlikle vermeyin göstermeyin bile. Hak etmiyor o kadın bu çocuğu. Şimdi alıp yarın yine bırakmayacağı ne malum. Yazık değilmi o çocuğa yazık değilmi size?
Vücudundaki izlerin umarım bir belgesi vardır elinizde.
Çok kızıyorum böylelerine. Nasıl bırakmış 3 yaşındaki yavruyu nasıl özlememiş hiç?
Sizide tebrik ediyorum yürekten.

Allah bağışlasın Annesi Oğlunu..Rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insiallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…