- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Zor zamanlarımda bana yardımcı olmuşdunuz.
Şimdide aynı yardım istiyorum tekrar.
Bebeğimin annesi bana bir Aydır ulaşmaya çalışıyordu. İlk numarasını bilmiyordum acdim konuşmak zorunda kaldım. İyi olup olmadığını görüp göremeyecegini sordu.
Çok iyi merak etme hiç dedim kapattım sonrada cevap vermedim hiç.
Hala arar ara sıra message atıyor
Görmek istiyorum onu ben doğurdum vsvs...
Umrumda değil açık casi..
Canı cehenneme..
Göstermek istemiyorum hiç bi şekilde
Kardeşim le barismislar bu arada
Şimdi benden geri alacaklar akıllarınca
Öyle söylemediler ama hissediyorum
Ve böle Bişeye izin vermem.
Yanlış yapmıyorum bence.
Yoksa?
Geri vermem mümkün değil ama göstermem lazımmı?
Sonra oğlumun aklı karışacak
Birkere de kalmayacak
Hep isticek görmek?? [/QUOTE
Yerinizde olsam.göstermezdim resmen çocugu birakip gitmisler oyuncak gibi.... ama cocuk ilerde mutlaka ögrenir gercekleri o zaman sizden hesap sorabilir bence uzun soluklu bi karar verin... mantiklisi göstermek çocuk bilsin annesini babasini kuck yasta ama cocugu ailesine vermeyin velayet sizde nasilsa alamazlarda
Pass da kendi anne babası ismi var ama Velayet denen şey benim ustumdepeki sen kendi üstünemi aldın cocugu yoksa kimlikte o kadının adı ve kardesinin adı var eger öyleyse dava acsalar alırlar keske cocugu aldıgında kendi hürriyetine soksaydın
Şuan 4gösterme böyle anne olmaz olsun.
ama anlayacağı yaşa gelince doğruları anlat ona aklı erdikten sonra engel olma.
o yaşta gerçeği ayırt edebilir annesiyle görüşse bile.
şimdi kaç yaşında?
Sikayette bulunduk kendi ülkesine (Hollanda)gittiği için bir yaptırım olmadıçok güzel benisemişsiniz çocuğu çokta iyi bakmışsınızdır şüphesiz fakat o sizin öz çocucuğunuz değil.ortada oturmayan şeyler var madem bebeğin üzerinde sigara söndürülmüş bunun için hiç bişe yapıp şikayeyette bulanmadınız mı mesela? yada yasalar sizin çocuğa bakmanıza izin veriyor mu bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.ben olsam güvenmiyorsam karşı tarafa mutlaka bir polise yada kime başvurulursa bir an önce başvurur bilgi alırdım.umarım dediklerinizin ıspatı vardır.anneside pişmandır artık nedir bilemiyorum ama normal biri olmadığıda kesin.gösterip göstermeme konusunu ancak hukuk karar verir bence bir an önce yardım alın bilir kişilerden.
Asla...gösterme bence de fakat benim bir sorum var. İlerde bi çocuk doğurursan senin ya da eşinin düşünce veya tavırları değişir mi?
Şuan 4
Silinmez canım istersen profile koy :)Resim koysam sonra silinebilir acaba
Bi görün oglusumu
Koydum:) burda 3yasinda di dahaSilinmez canım istersen profile koy :)
Kesinlikle vermeyin göstermeyin bile. Hak etmiyor o kadın bu çocuğu. Şimdi alıp yarın yine bırakmayacağı ne malum. Yazık değilmi o çocuğa yazık değilmi size?Bana anne diyor unnutu bile onu..
Canım çocukları yatırdım kaçırmışım kusura bakmaKoydum:) burda 3yasinda di daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?