Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Işte 6 ay nisanlı kaldık hiç böyle bir şey görmedim ta ki evlendik kadında oglusum olayı çıktı.
Sevsin çok sevsin annesi canı ciğeri ama bana fazla abartıyor geliyor.
Kendi evlenmeden önce oğluna her işi yaptırırmış evde olduğu halde ben çalışıyorum yardım ediyor diye arada laf çarpıyor bana.
Altta kalmıyorum ama zoruma gidiyor

Aman allahım benim kv ile aynı fabrika çıkışlı resmenbi de bizimkiler iki erkek kardeş.Ama benim eşime çok farklı.O benim için bambaşka der,yanımdayken gelir öper koklar.Hatta bi elini ben tutarken gelir öteki elini anası tutardı.Ay başlarda çok sinir oluyordum artık sallamıyorum.Sallamayınca kadın da bi saldı,eskisi gibi değilTabi eşimin terslemeleri de etkili oldu.

Ama ben şöyle bir şey çözdüm.Genelde eşinden ilgi sevgi görmeyen kv ler oğullarından bekliyor o sevgiyi.işte karına aldıysan bana da al,beni de götür gibi.Resmen oğullarını kocaları yerine koyuyorlar,gelin de bu durumda rakip oluyor tabi.Ben de lafımı esirgemiyorum.Benim kocam yapıyor sana da kocan yapsın gibi.Tabi bu üslupla değilAma anlıyor.

Haklısın ama inan bana kendini üzdüğüne değmez. O annesi sen hayat arkadaşısın,eşin icin senin yerin ayrı,annesinin yeri ayrı.
Altta da kalmıyormuşsun zaten, cevabını veriyormuşsun ki kalmada tabi zira sizin evinizin düzeni bu,kimsenin karişmaya hakkı yok,oglununda eli aşınmaz eşine yardım etmekle. Zamanla alışır bence bu yardım etme konusunada.

Evet altında yatan sebep o aslında.
kp çok sakindir benim ama adam yıllarca dışarda çalışmış.
Kv de eşimi kocası yerine koymuş her zaman da söyler o benim eşim gibiydi diye.
Aslında eşimin yanlış yaptığı bir şey yokta işte kv suyunu çıkarıyor

Sessiz olsam tepeme çıkardı eminim.
Böyle bile bazen başa çıkamıyorum kaçıyorum yanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…