- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Haha oğğğluuum söylerken bile ağzı doluyor insanın valla,dur bir gidiyimde mıncırayım benimkiniKızımı da mıncırıcam gelecekteki damadıma da çektirebilirim evlatlarımsa mevzu anayım ben anaaa.
Şaka bir yana ,senden öncede böyleyse bence takılma ya. Ha sonradan olduysa ona birşey diyemem. Bak benim annem abime aşıri düşkün,kocaman adama hala bebek gibi bakıyor kendince , canım oglum benim demese bile hissettirir hep,dilinde degilsede tavrında hep var ama kız arkadaşının yanında bir geri çekiliyor, sakinliyor.
Kayınvalidem de tam tersi,hep benim tarafımdadır,mesela eşim su verirmisin der bana,annesi varsa yanımızda , kalkıp kendin alsana oğlum,niye kızdan istiyorsun diye söylenir,bana döner ben böyle yetiştirmedim kızim bunu der falan. Ama onunda yapısı bu. Bizdeyken kalkar kendi çayını ,kahvesini kendi alır,benden istemez,bende kendime alıyorum sanada getiriyim anne derim öyle koyarım. Oglunu övmez,bana övgüler dizer,ne bileyim yemeğimi beğenir,tatlımı beğenir tarif ister. Oğlunu sevmiyormu tabi ki seviyor ,beni ondan cok seviyor olamaz yani kanı canı ama taraf olunacaksa benim tarafımda olur yani net. Bu şartlarda ben oğlumu bırakamam şu bu dese rahatsız olmazdım sanırım. Sizin durumları bilemedim tabi,sana tavrı duruşu nasıl,bir yanlışı oluyor mu? Eleştirir mi,açık arar mı? Bunlara bakıp değerlendirmek daha doğru olur. Sana zarari olmayan bir karakterse istediği kadar sevsin yani ama sana laf sokuyordur ,kırıcı davranıyordur vs o zaman rakip olarak görüyor,oğlunu kiskanıyor denebilir.
Eşim de diyor zaten sen geline de rahat vermezsin , bu bizim oğlanın işi zor diyor
Siz bozulduğunu belli edince kadın daha çok yapacak belli ki, baktın kadın coşuyor bırak azcık sevsin oğlunu zaten her akşam senin yanında yatıyor :))
Şaka bir yana bence gerçekten takmayın, gidin tuvalete, ya da mutfaga gecin cay koyun, telefonla konusun. Kadin nispet yapmayi birakir hatta bir sure sonra birbirlerine gicik gitmeye baslarlar
Sizi sevmiyor ki abartılı bir şekilde, eşinizi seviyor
Ne konuda söz hakkınız olacak ki?
Öyledir kv de eşimi sevmez abiyi sever küçükken vs de böyleymiş
Ama ne yaparsa yapsın o ve oğlu arasında hiçbir hareketi beni ilgilendirmez ki
Ama deli gibi oğlunu seven kayınvalideme ne diyebilirim ki?Aşkolsun telve yani hiç hoşlanmadım bundan
Aşkolsun telve yani hiç hoşlanmadım bundan
Haklısın ama inan bana kendini üzdüğüne değmez. O annesi sen hayat arkadaşısın,eşin icin senin yerin ayrı,annesinin yeri ayrı.Işte 6 ay nisanlı kaldık hiç böyle bir şey görmedim ta ki evlendik kadında oglusum olayı çıktı.
Sevsin çok sevsin annesi canı ciğeri ama bana fazla abartıyor geliyor.
Kendi evlenmeden önce oğluna her işi yaptırırmış evde olduğu halde ben çalışıyorum yardım ediyor diye arada laf çarpıyor bana.
Altta kalmıyorum ama zoruma gidiyor
Ah ah geceler boyu uykusuz kaldığım, uğruna memişleri pörsüttüğüm, poklarını temizlediğim küçük oğlumAmaa ya biz ne diyoruz sen yakın oturalım diyorsun
Benimki de bana diyor ama sanmam yapar mıyız hatun
Ünlü bir KK sözü der ki: İnsan kınadığını yaşamadan ölmez
Bu sebeple kesin yapacağız diyorum
Ah ah geceler boyu uykusuz kaldığım, uğruna memişleri pörsüttüğüm, poklarını temizlediğim küçük oğlum
Semra kaynanaBir kv gördüm sanki
Ama deli gibi oğlunu seven kayınvalideme ne diyebilirim ki?
2 kişi arasındaki ilişki.
Anca içimden hoşlanmayabilirim, abartılı bulabilirim.
Bu kadar.
Ama bu doğru
Yani eşimiz ayrı birey annesi ile ilişkilerinden bize ne
Eşinin ilişkilerine bu kadar müdahil olursan oğlununkine daha da karışırsın
Aman allahım benim kv ile aynı fabrika çıkışlı resmenbi de bizimkiler iki erkek kardeş.Ama benim eşime çok farklı.O benim için bambaşka der,yanımdayken gelir öper koklar.Hatta bi elini ben tutarken gelir öteki elini anası tutardı.Ay başlarda çok sinir oluyordum artık sallamıyorum.Sallamayınca kadın da bi saldı,eskisi gibi değil Tabi eşimin terslemeleri de etkili oldu.
Ama ben şöyle bir şey çözdüm.Genelde eşinden ilgi sevgi görmeyen kv ler oğullarından bekliyor o sevgiyi.işte karına aldıysan bana da al,beni de götür gibi.Resmen oğullarını kocaları yerine koyuyorlar,gelin de bu durumda rakip oluyor tabi.Ben de lafımı esirgemiyorum.Benim kocam yapıyor sana da kocan yapsın gibi.Tabi bu üslupla değilAma anlıyor.
Haklısın ama inan bana kendini üzdüğüne değmez. O annesi sen hayat arkadaşısın,eşin icin senin yerin ayrı,annesinin yeri ayrı.
Altta da kalmıyormuşsun zaten, cevabını veriyormuşsun ki kalmada tabi zira sizin evinizin düzeni bu,kimsenin karişmaya hakkı yok,oglununda eli aşınmaz eşine yardım etmekle. Zamanla alışır bence bu yardım etme konusunada.
Valla sizin kv. Ya da benim kv. Kısmını es geçiyorum. Ben oğlumu doya doya sevebileceksem gerisi önemli değilSevsin tabi de ne bileyim yani biraz daha mi gösterişsiz olsa sourlife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?