Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Bende annemin evladıyım oda beni gelin etti ama bir kere daha eşimin yanında vıcık vıcık hareketlerini görmedim.
Elbette sevecek ama abartmadan gösteriş yapmasan.
Sen beni anlamışsın boleynkizi teşekkür ederim

Aaa o hala benim oğlum der bana

Ben 7 yıllık evliyim . Kv de ilk yıllarda abartılı bir şekilde severdi . Anlıyorum konu sahibini , hatta gelmişken emziriversin annen derdim

Vur sen beni sırtımdan vur
Yok plaja bir şey demem de ama onun önünde de soyunmasın ya hani oda bana kalsın sanki
Siz bozulduğunu belli edince kadın daha çok yapacak belli ki, baktın kadın coşuyor bırak azcık sevsin oğlunu zaten her akşam senin yanında yatıyor :))

Siz bozulduğunu belli edince kadın daha çok yapacak belli ki, baktın kadın coşuyor bırak azcık sevsin oğlunu zaten her akşam senin yanında yatıyor :))
Doğru diyorsun valla…
Zaten her akşam gelinle yatıyor , ne olur haftada bir mıncıklayıp öpüversek oğluşlarımızı

Doğru diyorsun valla…
Zaten her akşam gelinle yatıyor , ne olur haftada bir mıncıklayıp öpüversek oğluşlarımızı
Şaka bir yana bence gerçekten takmayın, gidin tuvalete, ya da mutfaga gecin cay koyun, telefonla konusun. Kadin nispet yapmayi birakir hatta bir sure sonra birbirlerine gicik gitmeye baslarlar

Aaa o hala benim oğlum der bana
Haha oğğğluuum söylerken bile ağzı doluyor insanın valla,dur bir gidiyimde mıncırayım benimkini Kızımı da mıncırıcamgelecekteki damadıma da çektirebilirim evlatlarımsa mevzu anayım ben anaaa.
Şaka bir yana ,senden öncede böyleyse bence takılma ya. Ha sonradan olduysa ona birşey diyemem. Bak benim annem abime aşıri düşkün,kocaman adama hala bebek gibi bakıyor kendince , canım oglum benim demese bile hissettirir hep,dilinde degilsede tavrında hep var ama kız arkadaşının yanında bir geri çekiliyor, sakinliyor.
Kayınvalidem de tam tersi,hep benim tarafımdadır,mesela eşim su verirmisin der bana,annesi varsa yanımızda , kalkıp kendin alsana oğlum,niye kızdan istiyorsun diye söylenir,bana döner ben böyle yetiştirmedim kızim bunu der falan. Ama onunda yapısı bu. Bizdeyken kalkar kendi çayını ,kahvesini kendi alır,benden istemez,bende kendime alıyorum sanada getiriyim anne derim öyle koyarım. Oglunu övmez,bana övgüler dizer,ne bileyim yemeğimi beğenir,tatlımı beğenir tarif ister. Oğlunu sevmiyormu tabi ki seviyor ,beni ondan cok seviyor olamaz yani kanı canı ama taraf olunacaksa benim tarafımda olur yani net. Bu şartlarda ben oğlumu bırakamam şu bu dese rahatsız olmazdım sanırım. Sizin durumları bilemedim tabi,sana tavrı duruşu nasıl,bir yanlışı oluyor mu? Eleştirir mi,açık arar mı? Bunlara bakıp değerlendirmek daha doğru olur. Sana zarari olmayan bir karakterse istediği kadar sevsin yani ama sana laf sokuyordur ,kırıcı davranıyordur vs o zaman rakip olarak görüyor,oğlunu kiskanıyor denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…