- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Gelinler aslında abartı hareketlere kızıyor. Yani bir araya gelince bağıra çağıra oglusunu sevmek, ogluşumdan ayrilamam ayrı duramam gibi şuh sevgi gösterilerinde bulunmak hem kızdırıyor hem de çirkin bir gösterisi izlemek zorunda hissettiriyor.
Ben anne değilim ama şuna karar verdim ki erkek anneleri bunu inadına yapıyor. Ben kız annelerinden damatlarına nispet olsun diye kızlarına abartılı sevgi seramonileri yaptığını görmedim.
Benim kv de 3 erkek 2 kız annesi. Oğlum kelimesini bile duymadım ağzından. Kızım da demez. Herkese ismiyle hitap eden normal bir kadin. Hiçbir çocuğunu anormal şekilde sevmiyor.
Kim nerde isterse orda yaşasın mümkünse bana çok yakin olmasin diyor. Yakınında büyük kızından başka kimseyi istemiyor.
O da seviyodur evlatlarini hiç şüphesiz . Ama görenlerin midesini bulandıracak sâcma sapan hareketlerle değil.
Evlat doğumdan ölüme kadar evlattır. Sırtına havlu vermek önüne yemek hazirlamak vb şeyleri anneler tamamen doğal olarak yapar. Ona sözüm yok. Esimin annesi de yapar çocuklarına.
Ama çocuklarına aşkla dalarak bakmak, bağıra çağıra oglusum diye sevmek, şuh hareketlerle oğluşna olan aşkını anlatmak hastalıklı bir ruh halinden başka bi sey değildir.
Çirkin ve yapay görünüyor. Amaci da evlat sevmek değil, gelini rahatsiz etmektir.
KV ve görümce biz evlenince bana teşekkür etmişti oğlunu aldım diye hahajsjsj
Bitmez.
Bende bir erkek anası olarak oğlumu bırakmam diyormuşum
Ya aslında çok rahatsız oluyorsan" anne oğlun sütten kesileli çok olmuş ,bana emanet sen babamla git hayatını yaşa"diyebilirsin gülerek şaka yollu.
Oğlan anaları etrafını sardı. Benimki de erkek
OlabilirBenimki de bana küfür etmiştir eminim
Forever eşim bende o potansiyeli görmüş biliyor musun?
Dün konuşurken bana sana öyle kaynanalık yaptırmam vs dedi
Bi erkek annesi olarak ölene kadar ona düşkün olma yakın oturmak isteme hakkım saklı sanıyorum ama gelecekteki geline de bağlı tabi
Rahatsız olacaksa eşiniz olsun.
Sizlik bir durum yok gibi.
Olabiliroğluşunu elinden alan kadınsın. Bir rakipsin sen ona. Fitne gelin seni
Eşim de diyor zaten sen geline de rahat vermezsin , bu bizim oğlanın işi zor diyor20 yıl sonra seninde gelinin burada konu açarsa görürsün :)
Ben 7 yıllık evliyim . Kv de ilk yıllarda abartılı bir şekilde severdi . Anlıyorum konu sahibini , hatta gelmişken emziriversin annen derdimGelinler aslında abartı hareketlere kızıyor. Yani bir araya gelince bağıra çağıra oglusunu sevmek, ogluşumdan ayrilamam ayrı duramam gibi şuh sevgi gösterilerinde bulunmak hem kızdırıyor hem de çirkin bir gösterisi izlemek zorunda hissettiriyor.
Ben anne değilim ama şuna karar verdim ki erkek anneleri bunu inadına yapıyor. Ben kız annelerinden damatlarına nispet olsun diye kızlarına abartılı sevgi seramonileri yaptığını görmedim.
Benim kv de 3 erkek 2 kız annesi. Oğlum kelimesini bile duymadım ağzından. Kızım da demez. Herkese ismiyle hitap eden normal bir kadin. Hiçbir çocuğunu anormal şekilde sevmiyor.
Kim nerde isterse orda yaşasın mümkünse bana çok yakin olmasin diyor. Yakınında büyük kızından başka kimseyi istemiyor.
O da seviyodur evlatlarini hiç şüphesiz . Ama görenlerin midesini bulandıracak sâcma sapan hareketlerle değil.
Evlat doğumdan ölüme kadar evlattır. Sırtına havlu vermek önüne yemek hazirlamak vb şeyleri anneler tamamen doğal olarak yapar. Ona sözüm yok. Esimin annesi de yapar çocuklarına.
Ama çocuklarına aşkla dalarak bakmak, bağıra çağıra oglusum diye sevmek, şuh hareketlerle oğluşna olan aşkını anlatmak hastalıklı bir ruh halinden başka bi sey değildir.
Çirkin ve yapay görünüyor. Amaci da evlat sevmek değil, gelini rahatsiz etmektir.
Siz bozulduğunu belli edince kadın daha çok yapacak belli ki, baktın kadın coşuyor bırak azcık sevsin oğlunu zaten her akşam senin yanında yatıyor :))Vur sen beni sırtımdan vur
Yok plaja bir şey demem de ama onun önünde de soyunmasın ya hani oda bana kalsın sanki
Doğru diyorsun valla…Siz bozulduğunu belli edince kadın daha çok yapacak belli ki, baktın kadın coşuyor bırak azcık sevsin oğlunu zaten her akşam senin yanında yatıyor :))
Şaka bir yana bence gerçekten takmayın, gidin tuvalete, ya da mutfaga gecin cay koyun, telefonla konusun. Kadin nispet yapmayi birakir hatta bir sure sonra birbirlerine gicik gitmeye baslarlarDoğru diyorsun valla…
Zaten her akşam gelinle yatıyor , ne olur haftada bir mıncıklayıp öpüversek oğluşlarımızı
Benim oğlum var hem de tek çocuk yani kaynana adayıyım , gelin düşünsünŞaka bir yana bence gerçekten takmayın, gidin tuvalete, ya da mutfaga gecin cay koyun, telefonla konusun. Kadin nispet yapmayi birakir hatta bir sure sonra birbirlerine gicik gitmeye baslarlar
Sizi sevmiyor ki abartılı bir şekilde, eşinizi seviyorNiye benim söz hakkım yok mu
Bence bu samimi olmasıyla alakalı
Evlenene kadar yüzüne bakmadıkları oğulları evlenince oğluş oluyorsa ben samimi bulmuyorum
Haha oğğğluuum söylerken bile ağzı doluyor insanın valla,dur bir gidiyimde mıncırayım benimkiniAaa o hala benim oğlum der bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?