Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Bir tokatta sen at burçak nolur ya
O zaman da bu dertler vardı fazlasıyla su yüzüne çıktı.
Oğluşuna ben bakamadım hemen geliverdi
Aman ya ne kıymetliymiş alsın koynunda beslesin, altını da bezlesin

Ya bak sen şeyi kaçırıyorsun sen eşinin bakıcısı değilsin ki koca adam niye bakılmaya ihtiyacı olsun, mesela ben işe giderken eşime kahvaltı için uyanmam ama kızıma mutlaka kalkarım çünkü biri koca yetişkin karnını doyurabilir diğeri sekiz yaşında o benim sorumluluğumda. Anladın mı kuzucum kendini şu rolden sıyırsan aslında ne kayınvalidene takıcan ne bu kadar bunalıcan. Sende de var kıskançlık aslında sen de onun annesi gibi olmak istiyorsun.

Benimki de oğluna kuzum kuzum diyip duruyor. Evlenmeden önce beni istemediği için oğluyla şiddetli kavgalar yaşayan kv, biz evlenince oğlum da oğlum demeye başladı. Hatta bu hayatta en çok beni ve seni seviyor oğlum, ikimizde eşitsiz falan zırvalamaya başladı. İlk zamanlar sustum ama artık susmuyorum. Ne oldu da her gün kavga ettiğin oğlun şimdi çok tatlı oldu, benimle evlendi diye mi tatlı oldu dedim. Baktım diyor ki yoook biz oğlumla hep iyiiydik. Dedim ozaman oğlun bana hep yalan söylemiş biz annemle kavga ediyoruz diye. Sıkıştı resmen ve bazen ufak tefek şeyler oluyordu demeye başladı. Dedim ozaman ya sen doğru konuşmuyorsun ya da oğlun. Hanginize güveneyim? Oğlum şunu sever, kuzum bunu sever. Bende üvey evladım heralde diyip bozuyorum.Dediğin gibi bir bardak yıkamışlığı da yoktur. Aklı fikri gezmede...

Hiç ilgisiz olmasindan iyidir size zarari ne anlamadim pek ama sanki annesinden kiskanmismisinki acaba bence ilgilenmesi oglunu düşünmesi çok güzel ama seni yok sayiyorsa orasi baska tabi

Yani yemeğe gidiyoruz alıyor yanına oturtuyor.
Yada bir şey oluyor benden önce koşuyor.
Ya en basiti fotoğraf atıyorum eşimle hemen yorum yapıyor istemiyorum yorum yapmasını yazmasın yani.
Ben yazıyorum iyi ki varsın aşkım oradan yazıyor iyi ki varsın oğlum mantıklı mi bu yani

Seninki benimkinden de beter. Tek erkek mi eşin?

Abaowwww normal degil

Aksine ben eşime bakmam o kadar o zaman hastaydı diye ekstra ilgilendim.
Bir de nazlı büyümüş hemen hasta moduna giriyor müdahale etmek gerekiyor.
Ben yardımcı olmazsam kv gelip bakıyor.
Dediğin gibi kocaman adam bakıma ihtiyacı yok ama öyle bir lanse ediyor ki sanki ben onun oğluyla ilgilenmiyorum.
Rahatsız ediyor beni

Senin o noktada gocunduğunu anlamış bence ordan vuruyor seni, anası seni istiyor gel bak oğluna derim ben olsam beni değil seni istiyor annesii diye makara yaparım, ki yapmışlığım var, sen bi de çalışıyorsun niye bu kadar sorumluluk alıyorsun. Kendini üzüyorsun.

Rahatsız olduğum noktalar bunlar işte.
Yoksa asla ama asla müdahele etmem kıskanmam da ama bakıyorum böyle şeyler yapıyor
Gerçekten yorucu bir karakter... Allah yardımcın olsun. Eşinde bence alismis annesinin bu ilgisine kendini simarmis hissediyor ki engellemiyor çünkü tanidigim bir arkadas annesinin bu ilgisinden okadar bunaldiki başka bir şehre tasindi

Ya yaz altına sen de hemen iyki varsın annesiii , kadrolu yorumcum benim diye

Hasta oluyor diyelim dk başı arar, yazar.
Yani gerek yok koca adam niye bu ilgi anlamıyorum.
Gelince de uzun uzadıya sarılır öper valla gına geldi bana

İşte o erkek annesi olma hali

Toplumsal cinsiyet algısı

Kızı zaten gelin edecek, gittiği yerde rahat etsin diye öğretiyor her şeyi

Oğlu ise kendisinde kalacak

Ama modern toplum buna izin vermiyor geriye soyadı kalıyor

Yani oğulun çocuğu kv nin ailesinden oluyor oğlumun yavrusu oluyor vs

Amannn boş ver sen git keyfine bak

Çocuğuma kendi soy adımı vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…