Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Gelinler ölsün mü

Neden ölesin

Sen de sev

Kv senin eş ilişkine göre 3. Kişi, sen de onların ana oğul ilişkisindeki 3. Kişi

Hatta baba da onların ana oğul ilişkisinde 3. Kişi

Bu olay senden yahut kimseden kaynaklı değil ki, herkes farklı yerlerde

Eşimi anası ne kadar severse sevsin konum farkı var, eş de anneyi anne olarak sever eşi eş olarak sever

Yani bu anneni mi çok seviyorsun babanı mı gibi dahi değil karşılaştırılamaz

Şikâyet etcem şimdi seni
Seviyorum oda sevsin istiyorum ama bana nispet yapmasın istiyorum

Bende oğlan doğuracağım bakalım nasıl oluyormuş
Ozaman kocanızı kimin sevdiği umurunuzda olmuyor. Ben eşimi haftada bir öpüyorsam, oğlumu ve kızımı günde 10 defa öpüyorum. Kollarını, bacaklarını, kafalarını, ayaklarını yine öpesim geldi

Çok amin bu gece sabaha kadar şey yapacağım olsun diye

Ya bu adamcağız hasta olduğunda grip filan yani bildiğimiz soğuk algınlığı annesini eve çağırdı diye ki sen işteydin o zaman, ortalığı kıskançlıktan birbirine katmıştın, topuklarını viksliyorum ayaklarını ovuyorum atletini filan değiştiriyorum deyip kaynananla sidik yarıştırıyordun sen , nasıl annesine ihtiyacı olur diye çatlamıştın Bence kaynana konu açmalı gelinin derdi ne benim doğurduğumu benden niye kıskanıyor tee manyak mı bu kızçe demeli Doğur şöyle üç beş tane de kurtulsun kadınceğiz senden

Aa sen benden yana mi oldun

Yooo

Kv nin nasılsa umrunda olmaz diyecektim

Şaka bir yana ben kv kefin bir kadar da gelenle uğraştığını sanmıyorum

Oğullarını kaybettikleri hisleri ile hareket ediyorlar ama dertleri gelin değil kendi koltukları

Anne statüleri sarsılmış hissediyor evde ona annecdiyecek kimse olmuyor, oğullar onlara muhtaç olmuyor yani erk elden gidiyor

Kv nin derdi sen ben değil annelik gücü

Hiç ilgisiz olmasindan iyidir size zarari ne anlamadim pek ama sanki annesinden kiskanmismisinki acaba bence ilgilenmesi oglunu düşünmesi çok güzel ama seni yok sayiyorsa orasi baska tabi

Bir tokatta sen at burçak nolur ya
O zaman da bu dertler vardı fazlasıyla su yüzüne çıktı.
Oğluşuna ben bakamadım hemen geliverdi
Aman ya ne kıymetliymiş alsın koynunda beslesin, altını da bezlesin

Kız anneleri ne yapsın o zaman el bebek gül bebek bakıyorlar kızlarını veriyorlar onlar da ama ben annemden hiç duymadım böyle şeyler.
Bilmiyorum doğrudur yani benim daha olmadığı için belki de sizin kadar ince düşünemiyorum ama yalan değil bu ilgisinden sıkılıyorum.
Şunu gördüm erkek anneleri evlendikten sonra daha da düşüyorlar çocuklarının üstüne sadece benim ki değil genel çevrede gördüğüm o.

benim annem de aynı bekar abim durum aynı tek oğlum ilk göz agrim pasam herseyim

Bir tokatta sen at burçak nolur ya
O zaman da bu dertler vardı fazlasıyla su yüzüne çıktı.
Oğluşuna ben bakamadım hemen geliverdi
Aman ya ne kıymetliymiş alsın koynunda beslesin, altını da bezlesin
Üff benim de bugün esim rahatsız
Kv telefon da
Kendine üyü bük üğlüüüm diyordu. Sanırsın ki oğlu yalnız yasıyor kapıları tasları kemiriyor.
Üff o kadar sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…