Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Abovvvv gelinler kızacak diye oğlumuzu da mı sevmeyek

Benim kv.de eşime çok düşkündür. Sarılır öper, öve öve bitiremez. Ama ben çok iyi anlıyorum onu, ben de oğluma çok düşkünüm çünkü.
Bazen benim oğlum daha yakışıklı diye kafa bulurum onla. Anneler evlatlarını sevsinler, öpsünler, koklasınlar... kolay değil çocuk büyütmek. Ben rahatsız olmuyorum. Umarım benim gelinim de rahatsız olmaz.

Bence hiç gitmesinler.. Emin olun giderlerse bu sefer yılın yarısını oğluna özlemden dolayı sizde geçirir

Geceleri de arada koynunda yatırır

Her anne oğluna değil evlatlarına düşkündür ama sizin kayınvalide sizi kıskanıyor o yüzden bunu yapıyor..

Yapacak birşey var mı diye düşünüyorum Sanırım yok

Mesela ter için havlu koysa ne olur

Kv eşim yazın gittiğinde terlemişsindir atletini değiş der koşar içeriden bir atlet getirir

Bundan neden rahatsız olmalıyım mesela kendince düşünüyor işte

Bence bu samimi olmasıyla alakalı
Evlenene kadar yüzüne bakmadıkları oğulları evlenince oğluş oluyorsa ben samimi bulmuyorum

Abovvvv gelinler kızacak diye oğlumuzu da mı sevmeyek
Gelinler aslında abartı hareketlere kızıyor. Yani bir araya gelince bağıra çağıra oglusunu sevmek, ogluşumdan ayrilamam ayrı duramam gibi şuh sevgi gösterilerinde bulunmak hem kızdırıyor hem de çirkin bir gösterisi izlemek zorunda hissettiriyor.

Ben anne değilim ama şuna karar verdim ki erkek anneleri bunu inadına yapıyor. Ben kız annelerinden damatlarına nispet olsun diye kızlarına abartılı sevgi seramonileri yaptığını görmedim.

Benim kv de 3 erkek 2 kız annesi. Oğlum kelimesini bile duymadım ağzından. Kızım da demez. Herkese ismiyle hitap eden normal bir kadin. Hiçbir çocuğunu anormal şekilde sevmiyor.

Kim nerde isterse orda yaşasın mümkünse bana çok yakin olmasin diyor. Yakınında büyük kızından başka kimseyi istemiyor.

O da seviyodur evlatlarini hiç şüphesiz . Ama görenlerin midesini bulandıracak sâcma sapan hareketlerle değil.

Evlat doğumdan ölüme kadar evlattır. Sırtına havlu vermek önüne yemek hazirlamak vb şeyleri anneler tamamen doğal olarak yapar. Ona sözüm yok. Esimin annesi de yapar çocuklarına.

Ama çocuklarına aşkla dalarak bakmak, bağıra çağıra oglusum diye sevmek, şuh hareketlerle oğluşna olan aşkını anlatmak hastalıklı bir ruh halinden başka bi sey değildir.

Çirkin ve yapay görünüyor. Amaci da evlat sevmek değil, gelini rahatsiz etmektir.

Vur sen beni sırtımdan vur
Yok plaja bir şey demem de ama onun önünde de soyunmasın ya hani oda bana kalsın sanki

Bende oğlan doğurursam bu konuyu güncelleyeceğim o zaman

Sevsin tabi de ne bileyim yani biraz daha mi gösterişsiz olsa sourlife

Ayyyy ben bu açıdan hiç bakmamıştım
O zaman da 6 ay kalırlarsa cidden deliririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…