- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Abovvvv gelinler kızacak diye oğlumuzu da mı sevmeyekBizimki de öyle bir aşkla bakıyor ki esime , bazen diyorum ki galiba anne olmadan anlayamayacağım bu saçma durumu , resmen kadın aşık aşık bakıyor, içten içe hayret ediyorum, ben bile öyle derin bakmadm eşime , nasıl bir aşksa artık anlamıyorum vallahi , resmen küçük oğluşunu görüyor bakınca , mıncırmak isteği geliyor herhalAnnelik böyle bişey mi acep
Hee bendende taşiyo panpa var bizdede bı kaynanalık deseneBenim göğsümden süt yaşardı
Erkek analarında oluyormuş öyle. Yoksa ilerde gelinlere nasıl hava atarız jajsjdkdlHee bendende taşiyo panpa var bizdede bı kaynanalık desene
Anammm 2 tane paşam varErkek analarında oluyormuş öyle. Yoksa ilerde gelinlere nasıl hava atarız jajsjdkdl
Mesela ter için havlu koysa ne olur
Kv eşim yazın gittiğinde terlemişsindir atletini değiş der koşar içeriden bir atlet getirir
Bundan neden rahatsız olmalıyım mesela kendince düşünüyor işte
Gelinler aslında abartı hareketlere kızıyor. Yani bir araya gelince bağıra çağıra oglusunu sevmek, ogluşumdan ayrilamam ayrı duramam gibi şuh sevgi gösterilerinde bulunmak hem kızdırıyor hem de çirkin bir gösterisi izlemek zorunda hissettiriyor.Abovvvv gelinler kızacak diye oğlumuzu da mı sevmeyek
Milli KVAnammm 2 tane paşam varyaşadım deseneee 2 tene dahamı erkek doğursam gııı tum havalar benım olsun o zaman tililili
Oğluşumu bırakamam kimse kusura bakmasın
KV ve görümce biz evlenince bana teşekkür etmişti oğlunu aldım diye hahajsjsj20 yıl sonra seninde gelinin burada konu açarsa görürsün :)
Yok da, o yorumu yapan sensin
Yani sen demişsin istersen soyunsun diye, kv sorun değil atletinin görünmesi demiş sadece
Ben bunu hiç garipsemem vallahi
Ben o annem sırtımı liflesin diyenleri de garipsemem plajda annesi tarafından güneş kremi sürüleni de
“Ben eşiyim, ben varken annesi nasıl sürer” diye düşünmem de
Öyle düşünüldüğünü bu sitede öğrendim
Kv rakip değil aynı kulvarda hiç değiliz neden umursayayım ki
Bitmez.Bu sevda bitmez diyorsun
Bizimki de öyle bir aşkla bakıyor ki esime , bazen diyorum ki galiba anne olmadan anlayamayacağım bu saçma durumu , resmen kadın aşık aşık bakıyor, içten içe hayret ediyorum, ben bile öyle derin bakmadm eşime , nasıl bir aşksa artık anlamıyorum vallahi , resmen küçük oğluşunu görüyor bakınca , mıncırmak isteği geliyor herhalAnnelik böyle bişey mi acep
Oğlan anaları etrafını sardı. Benimki de erkekBende oğlan doğurursam bu konuyu güncelleyeceğim o zaman
20 yıl sonra seninde gelinin burada konu açarsa görürsün :)
Benim kv.de eşime çok düşkündür. Sarılır öper, öve öve bitiremez. Ama ben çok iyi anlıyorum onu, ben de oğluma çok düşkünüm çünkü.
Bazen benim oğlum daha yakışıklı diye kafa bulurum onla. Anneler evlatlarını sevsinler, öpsünler, koklasınlar... kolay değil çocuk büyütmek. Ben rahatsız olmuyorum. Umarım benim gelinim de rahatsız olmaz.
Bence hiç gitmesinler.. Emin olun giderlerse bu sefer yılın yarısını oğluna özlemden dolayı sizde geçirir
Geceleri de arada koynunda yatırır
Her anne oğluna değil evlatlarına düşkündür ama sizin kayınvalide sizi kıskanıyor o yüzden bunu yapıyor..
Yapacak birşey var mı diye düşünüyorumSanırım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?