- 7 Kasım 2014
- 7.516
- 13.727
- 448
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Dün ne dese beğenirsin? Sizin evde canınız sıkılmıyor mu? Niye sıkılsın dedim, biz evde kös kös oturmuyoruz heralde. Fırsat versen her dk bize gelin diyor. Neyse ki hayır demeyi öğrendimFazlasıyla.
Onu öyle görünce
Gerçekten yorucu bir karakter... Allah yardımcın olsun. Eşinde bence alismis annesinin bu ilgisine kendini simarmis hissediyor ki engellemiyor çünkü tanidigim bir arkadas annesinin bu ilgisinden okadar bunaldiki başka bir şehre tasindi
Ne alakası var ya huGelinler ölsün mü
Dün ne dese beğenirsin? Sizin evde canınız sıkılmıyor mu? Niye sıkılsın dedim, biz evde kös kös oturmuyoruz heralde. Fırsat versen her dk bize gelin diyor. Neyse ki hayır demeyi öğrendim
Ya eşim soğan, sarımsak vs yemiyor. Oraya gitsek eşime hep özel yemek yapar soğansız, sarımsaksız falan. Kv bana doğan vs uzattığında yok ben almiyim çiğ şekilde sevmediğimi belirtiyorum. Hemen diyor anlaşıldı sizin işiniz var bu gece, bak kuzum yemiyor diye sende yemiyorsıun falanIşimiz var seks yapacağız de bir dahakine
Ya eşim soğan, sarımsak vs yemiyor. Oraya gitsek eşime hep özel yemek yapar soğansız, sarımsaksız falan. Kv bana doğan vs uzattığında yok ben almiyim çiğ şekilde sevmediğimi belirtiyorum. Hemen diyor anlaşıldı sizin işiniz var bu gece, bak kuzum yemiyor diye sende yemiyorsıun falantövbestağfurullah sana ne bee kadın
Kocasindan yeterli ilgi ve sevgi gormeyen kadinlar genelde ogluna duskun oluyor. Kayinvalidenin kayinpederle arasi nasil?
Ben de evli iken kotu olmamak icin susardim. Bosandim dedim ki icimden "al iste oglun istedin kadar emzir". Kadinin benimlemiymis sorunu bilmiyorum simdi kendi evinde.
Diyecegim o ki "doyamadin galiba ogluna, al senin olsun cok istiyorsan" desen ne olur acaba?
Ben kayinvalide yuzunden bosanmadim. Kayinvalide de zirt pirt gelip aylarca kalirdi. Oglu da oglu. Baska da birsey bilmezdi. Ben hep sustum kadina saygimi bozmadim. Bizde o kadar cok problem vardi ki benim icin kayinvalide problemi en son siradaydi. Benimki uzun hikaye. Icinde ne ararsan var. Terk edilme, aldatilma, ekonomik siddet, psikolojik siddet....Aslında kalp kırmak istemiyorum.
Annesi sonucunda aramız kötü de olsun istemiyorum asla, oğluyla ayırmakta istemedim buna hakkım yok çünkü sadece bana gösteriş yapmasın derdim.
Kp sessizdir ne derse yapar ama ömrü dışarda geçmiş evliliklerini çok bilmemişler.
Eşim olunca da her şeyi eşimle yapmış.
Evinin alışverişi işi vs yine yapsın gitsin gelsin ama bana nispet yapmasın.
Sen kv yüzünden mi boşandın
Ayyy bnde bndeOğlunu her seferinde gözümün içine baka baka sevmesin mesela korkuyorum bazen önümde emzirecek diye
Darısı başımaDün ne dese beğenirsin? Sizin evde canınız sıkılmıyor mu? Niye sıkılsın dedim, biz evde kös kös oturmuyoruz heralde. Fırsat versen her dk bize gelin diyor. Neyse ki hayır demeyi öğrendim
Böyle yaptıkları sürece aradaki saygıda zamanla yitiriliyor ve bu çok üzücü.Darısı başıma
Ay cok iyi anliyorum sizi. Ben de yeni evliyim.Dün ne dese beğenirsin? Sizin evde canınız sıkılmıyor mu? Niye sıkılsın dedim, biz evde kös kös oturmuyoruz heralde. Fırsat versen her dk bize gelin diyor. Neyse ki hayır demeyi öğrendim
Kesinlikle 9 ay oldu evleneli ama görecek halim kalmadı yani görev bitsede girsem diyorum bide yanlarında kalıyorum ben mesela eşim asker 9 aydır yanlarındaym destek olalım demek falan yok misafir vardı onların yanında ben gelini sevmem.dedi ya siz düşünün artkBöyle yaptıkları sürece aradaki saygıda zamanla yitiriliyor ve bu çok üzücü.
Bu olay bana şeyi hatırlattı. Gigi Hadid’in erkek kardeşi kız arkadaşıyla(Dua Lipa) fotoğrafını paylaşıyor, sonra annesi aynı fotoğrafı kızı fotoğraftan keserek canım oğlum diye paylaşıyorBeğen yapıyorum yada kalp atıyorum mecbur
Engelleyeceğim her yerden.
Allahtan kk da yok
Çok doğru. Kesinlikle eşinden ilgi ve sevgi görmeyen kadınlar oğullarına ayrı bağımlı oluyor.Kocasindan yeterli ilgi ve sevgi gormeyen kadinlar genelde ogluna duskun oluyor. Kayinvalidenin kayinpederle arasi nasil?
Ben de evli iken kotu olmamak icin susardim. Bosandim dedim ki icimden "al iste oglun istedin kadar emzir". Kadinin benimlemiymis sorunu bilmiyorum simdi kendi evinde.
Diyecegim o ki "doyamadin galiba ogluna, al senin olsun cok istiyorsan" desen ne olur acaba?
Evet oyle oluyor. Genelleme yapmak belki sogru degil ama genelde esi vefat etmis kadinlar ya da esi sağ ama esinden sevgi gormeyen kadinlar o eksikligi oglu ile tamamlamaya calisiyor. Ne yazik ki boyle kayinvalideler gelinleri de kendilerine rakip gibi goruyor. Cok saglikli bir ruh yapisi degil bu.Çok doğru. Kesinlikle eşinden ilgi ve sevgi görmeyen kadınlar oğullarına ayrı bağımlı oluyor.
Sırf bu sebepten terapiste gideceğiz eşimleEvet oyle oluyor. Genelleme yapmak belki sogru degil ama genelde esi vefat etmis kadinlar ya da esi sağ ama esinden sevgi gormeyen kadinlar o eksikligi oglu ile tamamlamaya calisiyor. Ne yazik ki boyle kayinvalideler gelinleri de kendilerine rakip gibi goruyor. Cok saglikli bir ruh yapisi degil bu.
ben sevgisizlikten kaynaklandigini dusumuyorum. esi cok iyi oldugu halde cok garip davranan kadinlar var. bence cocugu kendilerine ait bir mal gibi goruyorlar ve ego savasi veriyorlar. o yuzden evlenince kiymete binen erkekler, esten bosaninca kimsenin ilgisini cekmiyor, adamlar orada burada surunuyorEvet oyle oluyor. Genelleme yapmak belki sogru degil ama genelde esi vefat etmis kadinlar ya da esi sağ ama esinden sevgi gormeyen kadinlar o eksikligi oglu ile tamamlamaya calisiyor. Ne yazik ki boyle kayinvalideler gelinleri de kendilerine rakip gibi goruyor. Cok saglikli bir ruh yapisi degil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?