Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Başka bir şehre gitsem oraya da gelir
Evet diyorum ya el bebek gül bebek bakıyor hala daha da benden çekindiği halde bu durumdayız.
Ben pasif olsam neler olur.

Işimiz var seks yapacağız de bir dahakine
Ya eşim soğan, sarımsak vs yemiyor. Oraya gitsek eşime hep özel yemek yapar soğansız, sarımsaksız falan. Kv bana doğan vs uzattığında yok ben almiyim çiğ şekilde sevmediğimi belirtiyorum. Hemen diyor anlaşıldı sizin işiniz var bu gece, bak kuzum yemiyor diye sende yemiyorsıun falan tövbestağfurullah sana ne bee kadın

Kocasindan yeterli ilgi ve sevgi gormeyen kadinlar genelde ogluna duskun oluyor. Kayinvalidenin kayinpederle arasi nasil?
Ben de evli iken kotu olmamak icin susardim. Bosandim dedim ki icimden "al iste oglun istedin kadar emzir". Kadinin benimlemiymis sorunu bilmiyorum simdi kendi evinde.
Diyecegim o ki "doyamadin galiba ogluna, al senin olsun cok istiyorsan" desen ne olur acaba?

Hee sürekli çocuk yapın lafları
Terbiyesiz ona neyse ya yaparsın yapmazsın seks ne meraklılar burunlarını sokmaya

Aslında kalp kırmak istemiyorum.
Annesi sonucunda aramız kötü de olsun istemiyorum asla, oğluyla ayırmakta istemedim buna hakkım yok çünkü sadece bana gösteriş yapmasın derdim.
Kp sessizdir ne derse yapar ama ömrü dışarda geçmiş evliliklerini çok bilmemişler.
Eşim olunca da her şeyi eşimle yapmış.
Evinin alışverişi işi vs yine yapsın gitsin gelsin ama bana nispet yapmasın.
Sen kv yüzünden mi boşandın

Ben kayinvalide yuzunden bosanmadim. Kayinvalide de zirt pirt gelip aylarca kalirdi. Oglu da oglu. Baska da birsey bilmezdi. Ben hep sustum kadina saygimi bozmadim. Bizde o kadar cok problem vardi ki benim icin kayinvalide problemi en son siradaydi. Benimki uzun hikaye. Icinde ne ararsan var. Terk edilme, aldatilma, ekonomik siddet, psikolojik siddet....
3 yildir susmussun ve problem cozulmemis. Saygini yitirmeden gerektigi yerde gerekeni soyleme zamani gelmis bence. Tabi esin ne dusunuyor onu bilmiyorum.

Oğlunu her seferinde gözümün içine baka baka sevmesin mesela korkuyorum bazen önümde emzirecek diye
Ayyy bnde bnde Kocam izne gelecek afedersiniz hazırlık yapıyorum evimi temizledim agda sac boyasi aklınıza gelecek herseyi yapıyorum benm kv onu çekemiyor. Balayına yeni gitcez surat asiyor izne geliyormuş göremiyorlarmis evimize gidiyormuşuz( normalde kv yanında kalıyorm) ve hergun oradayız siz düşünün bide nasl görmemek

Dün ne dese beğenirsin? Sizin evde canınız sıkılmıyor mu? Niye sıkılsın dedim, biz evde kös kös oturmuyoruz heralde. Fırsat versen her dk bize gelin diyor. Neyse ki hayır demeyi öğrendim
Ay cok iyi anliyorum sizi. Ben de yeni evliyim.
Daha 2 aylik evliyken kv basladi bende kalin, burda yatin demeye.
Esim evin son cocuguydu, o gidince kv yalnizligini cok hissetti sanirim , bir de benimki huy olarak sakindir, evden son ayrildigi icin en cok o evle ilgilenmis. Bu yuzden yoklugu daha da hissedildi belliki ama tabi bu beni ilgilendirmez.
Ben de kv gelsin bende kalsin, ben o ne zaman isterse gideyim , kv ile ömur gecireyim diye evlenmedim.
Esim kiyamiyordu ama ben de dedim, ben evimden baska biryerde kalamiyorum, cok uzak biyere gitmissem mecbur ama 10 dklik yerde kalamam, zaten gorusuyoruz bir de kalmali etmeli iliskiler sevmiyorum, senin annen olabilir ama empati yap sen surekli benim anne babamla olmak, surekli hizmet edip yorulmak, her hareketine bakilip anlam cikarilcagi icin diken ustunde hissetmek istermisin, ben bu kadar bunaltiya gelemem, anneni de boyle alistiramam diye acik acik soyledim. O da anladi ve beni onayladi.

Kendim asla kalmadim, kv ye de ben kalmayi sevmiyorum dedim, o bisekilde kaldi ama ben hicbirsekilde davet etmiyorum. Etsem kosa kosa gelir, 2 degil 22 kere kalirdi simdiye, ama anliyor, yuz bulamiyor, ya onda ya ortak tanidiklarda sıkca gorusuluyor zaten otesine gerek yok.

Yani bilemiyorum da bu aileye karisma, hele de sınırını hududunu bilmeyen aileye karisma isleri zor cidden, kocanin sonuna kadar arkanda olmasi, ya kendi halletmesi ya da sen hallettiginde karismayip sana birakmasi lazim.
Baska turlu biter evlilikler, cunku kvler ogullarindan yuz bulunca inanilmaz azıyorlar ve buna cevremde cok sahit oldum.
Ama erkek dogru yerde duruyorsa o zaman daha az stresli oluyor.

Böyle yaptıkları sürece aradaki saygıda zamanla yitiriliyor ve bu çok üzücü.
Kesinlikle 9 ay oldu evleneli ama görecek halim kalmadı yani görev bitsede girsem diyorum bide yanlarında kalıyorum ben mesela eşim asker 9 aydır yanlarındaym destek olalım demek falan yok misafir vardı onların yanında ben gelini sevmem.dedi ya siz düşünün artk kocam.izne gelecek ben hazırlık yapıyorum oda yapıyor şaka gibi

Beğen yapıyorum yada kalp atıyorum mecbur
Engelleyeceğim her yerden.
Allahtan kk da yok
Bu olay bana şeyi hatırlattı. Gigi Hadid’in erkek kardeşi kız arkadaşıyla(Dua Lipa) fotoğrafını paylaşıyor, sonra annesi aynı fotoğrafı kızı fotoğraftan keserek canım oğlum diye paylaşıyor Baya dalga geçmişlerdi Dua Lipa da olsan kayınvalide gazabından kaçamıyorsun diye.

Çok doğru. Kesinlikle eşinden ilgi ve sevgi görmeyen kadınlar oğullarına ayrı bağımlı oluyor.

Çok doğru. Kesinlikle eşinden ilgi ve sevgi görmeyen kadınlar oğullarına ayrı bağımlı oluyor.
Evet oyle oluyor. Genelleme yapmak belki sogru degil ama genelde esi vefat etmis kadinlar ya da esi sağ ama esinden sevgi gormeyen kadinlar o eksikligi oglu ile tamamlamaya calisiyor. Ne yazik ki boyle kayinvalideler gelinleri de kendilerine rakip gibi goruyor. Cok saglikli bir ruh yapisi degil bu.

Sırf bu sebepten terapiste gideceğiz eşimle

ben sevgisizlikten kaynaklandigini dusumuyorum. esi cok iyi oldugu halde cok garip davranan kadinlar var. bence cocugu kendilerine ait bir mal gibi goruyorlar ve ego savasi veriyorlar. o yuzden evlenince kiymete binen erkekler, esten bosaninca kimsenin ilgisini cekmiyor, adamlar orada burada surunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…