- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Canım yanlış anlama ama kocan da pek samimi gelmedi bana. Sırf beni karıştırmayın düşüncesiyle, senin öfkeni üzerine çekmemek adına ortamı yatıştırmaya yönelik edilmiş laflar gibi geldi bana. Gerçekten rahatsız olsa bunu hissettirir, annesine de söylerdi.
İşte burası haksızlık. Çünkü seni biliyorum, önceden görseydin bunları bence kabul etmezdin
Canım morrenk, forumdaki yorumlarını sıkça görürürüm, bu açıdan bu konulardaki mizacını, mentaliteni az çok bildiğimi tahmin ediyorum. Ben senin kıskandığını da düşünmüyorum. Bu biraz , bir insan ısrarla gözüne gözüne sokarsa bir şeyi, artık otomatik olarak algıda seçicilik başlar. Sürekli farkında olursun bir süre sonra. Bence senin derdin oğlunu sevmesi, uzak kalmak istememesi hatta oğluşum demesi de değil. Senin derdin, kv nin seni rakip gibi görüp, sen yokken ben vardım , evlendiniz diye ben 2. Planda kalacak değilim mesajını vermeye yönelik hareketlerde bulunması.
tüm sayfaları okuyamadım ama yorumlara serpiştirdiğin detaylar aslında konunda bahsettiklerinden çok daha iyi açıklıyor durumu.
normal bir evlat düşkünlüğü değil durum. Bildiğin seninle üleşiyor, rakip olarak görüyor.
muhtemelen ben de rahatsız olurdum ne yalan söyleyeyim
Mesela ben bunu hiç kullanmadım artık evliyiz minnoş olalım demedim ama bazı şeyler de var 2 kişide olsak biz bir aileyiz eşim için öncelik olmak isterim.sen yokken ben vardım
Anne ogluna duskun diye azarlamak mi
Beni rahat biraksin derken tam olarak ne kastettin, sana ne yapiyor?
Sevgisini acik acik gostermesi mi sorun?
yok sen yapsan da yapmasan da öyle sanıyorlar. ne yapsan faydası yok yani.
sanki oğlu bir kadını sevince bir daha kendilerini sevmeyecekler sanıyorlar.
Ya burayı okuyunca hakkaten korkuyorum ya ilerde böyle bir kayınvalide olmaya evrilirsem ya da kızımın böyle bir kayınvalidesi olursa diye..
Ya kp tek başına taşınırsa kv sizinle kalırsa oğlumu bırakamam deyipay kabus gibi
Asıl korkutucu olan bu bence kv delerin sadece beni sevsin sevdası
Gösteriş şekli doğru mu sence
Bu kadının karakteri bu yalnız ne derseniz diyin değişmez bu gerçek
Sadece arada sinir atarsınız
Oğluşu annesine bir şey diyor mu?
Sana bulaşmadan oğlunu seviyor ve bu durumu abartıyorsa ben olsam takmazdım
Olayın bir muhattabı olarak görmezdim kendimi yani
İsterse yatırsın bezlesin
Tepki koyacaksa eşim koysun
Anlamazsa da yine kendi ailesi
Ana oğuş bildikleri gibi yürütsünler ilişkilerini
Senle pek muhataplığı, laf sokması filan yok anladığım kadarıyla
Kendi dünyasında oğluyla aşk yaşıyor
valla normalde düşkün olmayanı bile oğlu evlenince değişebiliyor
Tarz, üslup meselesi.
Dogrusu yanlisi olan bir konu degil ki.
Aramizi acma boyutunda, bizi koparmaya basliyor, niyeti bizi ayirip ogluyla yasamak, evimden cikmiyor basbasa kalamiyoruz desen bambaska bir konu.
Birak sevsin ya, benim kayinvalidem de böyleydi, esim 29 yasinda vefat etti keske annesi daha cok sevseymis oglusum diye
Bu işin çozumu maalesef sende degil, esinde bitiyor.
Yani anne ben 35 40 yasinda insanim artik minciklamadan mi sevsen acaba demesi gerek.
Biz abimle bir birimize cok duskunuzdur ama gelinimiz varken sarmas dolas enseye saplak durumuna dikkat ederiz mesela.
Cunku cidden rahatsizlik verecek derecede sıkı sarila sarila sapur supur operek severiz.
40 yasinda adamda esinin yaninda oyle sevilmez ki diye dusunmeleri lazim.
Sana böyle hissettiren sebepleri bulmaya çalış benceBana laf sokmuyor ama yanımda yapıyor beni yok sayıyor giggles.
Gücüme gidiyor yani sanki ben eşimle zorla evlenmişim, öylesine biriymişim gibi.
Bir önceki yorumda sizi haksız bulmuştum ve evli değilim belki anlayamıyor olabilirim bu yüzden demiştim. Ama alintiladigim yorumu okuyunca açıkçası şaşırdım. Bunları ve konuyu okuyunca kayınvalide nispet yapıyor mu bilemiyorum ama sanki annesini kiskaniyorsunuz izlemini veriyorsunuz. O annesi, siz de eşisiniz. Bütün sayfaları okumadım ama 15. Sayfaya kadar kadının bir tane size karşı söylenmiş sözüne denk gelmedim. Gözden mi kaçırdım bilmiyorum. Eşiniz zaten gerektiği yerde cevabını vermiş. Ben sizin durumunuzda olsam ve kayınvalideyi samimi bulmasam içten içe rahatsiz olurdum bu konuda haklısınız. Ama bir şey söylemek haddimiz değil diye düşünüyorum. Siz eşi olduğunuz kadar o da annesi, eşiniz muhtemelen +30 dur. Bırakın da annesi nasıl seviyorsa sevsin, konuda rahatsız olacak biri varsa o da esinizdir. Bunları kırici olmak amaçlı yazmadım ama haksız olma ihtimalinizi de düşünmenizi, farklı bir bakış açısı yakalamanızı istedim.Ya bu adamcağız hasta olduğunda grip filan yani bildiğimiz soğuk algınlığı annesini eve çağırdı diye ki sen işteydin o zaman, ortalığı kıskançlıktan birbirine katmıştın, topuklarını viksliyorum ayaklarını ovuyorum atletini filan değiştiriyorum deyip kaynananla sidik yarıştırıyordun sen , nasıl annesine ihtiyacı olur diye çatlamıştınBence kaynana konu açmalı gelinin derdi ne benim doğurduğumu benden niye kıskanıyor tee manyak mı bu kızçe demeli Doğur şöyle üç beş tane de kurtulsun kadınceğiz senden
hep söylüyorum bu toplumun kv leri hasta
Söz meclisten dışarı ama erkek annelerinde bu hep var.
Sanki eşinden , babasından kısacası bir erkekten göremediği sevgiyi hep oğlundan görmek istiyorlar. Paylaşamıyorlar.
Kızlarını kocalarıyla rahat bırakıyorlar , oğullar gelinle mutlu olunca çaldırıyorlar.
Bu en eğitimli görünende de var daha sosyo kültürel seviyesi düşük olan da da var.
Senin bir de 3 görümcen varmış.
Kesin kv “ bi tanecik oğlum var “ mantığındadır.
Senin kv zihniyeti bu maalesef laf sokmakla vs düzelecek iş değil.
Bence bu kadınların psikolojisi bozuk tedavi olması lazım
Sana böyle hissettiren sebepleri bulmaya çalış bence
D damdan ın dediği gibi aslında öyle çok rahatsız olunacak şeyler yok
Hiçbiri direkt seni hedef almıyor anlattıklarının
Ama sana kendini rakip gibi hissettiren başka sebepler var büyük ihtimalle
Senin iç dünyanla ilgili sebepler
Kayınvalidenle ilgili değil
Merve geçenki profil mesajı aklıma geldi kvdenin manken olğum diye sevdiği ve benim kocam olanÇocuk dediğimizde 2 metre 100 kilo adam
Bir önceki yorumda sizi haksız bulmuştum ve evli değilim belki anlayamıyor olabilirim bu yüzden demiştim. Ama alintiladigim yorumu okuyunca açıkçası şaşırdım. Bunları ve konuyu okuyunca kayınvalide nispet yapıyor mu bilemiyorum ama sanki annesini kiskaniyorsunuz izlemini veriyorsunuz. O annesi, siz de eşisiniz. Bütün sayfaları okumadım ama 15. Sayfaya kadar kadının bir tane size karşı söylenmiş sözüne denk gelmedim. Gözden mi kaçırdım bilmiyorum. Eşiniz zaten gerektiği yerde cevabını vermiş. Ben sizin durumunuzda olsam ve kayınvalideyi samimi bulmasam içten içe rahatsiz olurdum bu konuda haklısınız. Ama bir şey söylemek haddimiz değil diye düşünüyorum. Siz eşi olduğunuz kadar o da annesi, eşiniz muhtemelen +30 dur. Bırakın da annesi nasıl seviyorsa sevsin, konuda rahatsız olacak biri varsa o da esinizdir. Bunları kırici olmak amaçlı yazmadım ama haksız olma ihtimalinizi de düşünmenizi, farklı bir bakış açısı yakalamanızı istedim.
Ayrıca konuda bazı yorumlari okuyunca insan o halde erkek çocukları evlenince annesi resmi olsun dedirttiriyor. Yorumun birinde oğlu hastayken annesi kendisine iyi bak oğlum demiş. Kayinvalidenin başka özelliklerini bilmiyorum belki çok kötu biridir ondan samimiyetsiz geliyordur üyeye de ama bir zahmet bırakın da kadın kendi oğluna "oğlum hastasın kendine iyi bak desin". Kız annelerinin anne yüreği ise erkek annelerinin de bir farkı yok, o da anne yüreği. Kv adeta sizinle yarışır, laf dokundurur, eşinizle olan iletişiminizi bozar, saygısızlık yapar resti cekersiniz, haddini bildirirsiniz kayinvalideye. Ama bunlar yoksa da insan da kendi konumunu bı bilmeli, annesi de nasıl seviyorsa sevsin, sizi etkilemedigi sürece karışmaya hakkınız yok. Siz eşi olduğunuz kadar o da annesi, bazen gelinler de yarışa giriyor kv lerle. Bu konuda bunu gördüm ben. (Linç yiyeceğim belki ama yazmadan gecemedim. Tekrardan söyleyeyim konu sahibi sizi kırmak değil amacım diğer konulardaki birçok yorumunuza katıldığım bildiğim bir üyesiniz ama bu konuda bunları da yazmak istedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?