Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Kalbimi okumuşsun Otrera
Eşim öyle benim gibi çok konuşan biri değildir.
Az konuşur, yerinde konuşur hatta ben bazen derim anneni kırma sakın ( annesiyle ilgili bir şey deyince )

Benim en çok beni sevsin derdim hiç olmadı ben eşiysem oda annesi tabi ki sevecek ama ben kv de yanında nasıl laubali değilsem oda benim yanımda beni yok sayarak nispet yapmaması.
sen yokken ben vardım
Mesela ben bunu hiç kullanmadım artık evliyiz minnoş olalım demedim ama bazı şeyler de var 2 kişide olsak biz bir aileyiz eşim için öncelik olmak isterim.
Bilmiyorum ya çok şey istemiyorum ben benim gibi olsaydı yeterdi yani.
Koltuğa oturuyor mesela eşime diyor gel oğluşum yanıma otur, masaya oturuyoruz yine öyle bazen kendimi cidden dışlanmış hissediyorum.

Gösteriş şekli doğru mu sence

Tarz, üslup meselesi.
Dogrusu yanlisi olan bir konu degil ki.
Aramizi acma boyutunda, bizi koparmaya basliyor, niyeti bizi ayirip ogluyla yasamak, evimden cikmiyor basbasa kalamiyoruz desen bambaska bir konu.

Birak sevsin ya, benim kayinvalidem de böyleydi, esim 29 yasinda vefat etti keske annesi daha cok sevseymis oglusum diye

Bana laf sokmuyor ama yanımda yapıyor beni yok sayıyor giggles.
Gücüme gidiyor yani sanki ben eşimle zorla evlenmişim, öylesine biriymişim gibi.

Başın sağ olsun morportakal.
Benim konuyu açma sebebim v deye bir şey yapma meselesi değil, kendimi nasıl kontrol edebilirim meselesi.
Ben bazen takmıyorum ama bazen de canımı çok sıkıyorum çünkü gözümün önünde yapılan şeyler var.

Ne yapsam görmemezlikten gelebilirim mesela

Bende öyle düşünüyorum ama baksana KK da onu bile yaparlar normal deniliyor

hep söylüyorum bu toplumun kv leri hasta

Söz meclisten dışarı ama erkek annelerinde bu hep var.

Sanki eşinden , babasından kısacası bir erkekten göremediği sevgiyi hep oğlundan görmek istiyorlar. Paylaşamıyorlar.
Kızlarını kocalarıyla rahat bırakıyorlar , oğullar gelinle mutlu olunca çaldırıyorlar.

Bu en eğitimli görünende de var daha sosyo kültürel seviyesi düşük olan da da var.

Senin bir de 3 görümcen varmış.
Kesin kv “ bi tanecik oğlum var “ mantığındadır.

Senin kv zihniyeti bu maalesef laf sokmakla vs düzelecek iş değil.

Bence bu kadınların psikolojisi bozuk tedavi olması lazım

Bana laf sokmuyor ama yanımda yapıyor beni yok sayıyor giggles.
Gücüme gidiyor yani sanki ben eşimle zorla evlenmişim, öylesine biriymişim gibi.
Sana böyle hissettiren sebepleri bulmaya çalış bence
D damdan ın dediği gibi aslında öyle çok rahatsız olunacak şeyler yok
Hiçbiri direkt seni hedef almıyor anlattıklarının
Ama sana kendini rakip gibi hissettiren başka sebepler var büyük ihtimalle
Senin iç dünyanla ilgili sebepler
Kayınvalidenle ilgili değil

Bir önceki yorumda sizi haksız bulmuştum ve evli değilim belki anlayamıyor olabilirim bu yüzden demiştim. Ama alintiladigim yorumu okuyunca açıkçası şaşırdım. Bunları ve konuyu okuyunca kayınvalide nispet yapıyor mu bilemiyorum ama sanki annesini kiskaniyorsunuz izlemini veriyorsunuz. O annesi, siz de eşisiniz. Bütün sayfaları okumadım ama 15. Sayfaya kadar kadının bir tane size karşı söylenmiş sözüne denk gelmedim. Gözden mi kaçırdım bilmiyorum. Eşiniz zaten gerektiği yerde cevabını vermiş. Ben sizin durumunuzda olsam ve kayınvalideyi samimi bulmasam içten içe rahatsiz olurdum bu konuda haklısınız. Ama bir şey söylemek haddimiz değil diye düşünüyorum. Siz eşi olduğunuz kadar o da annesi, eşiniz muhtemelen +30 dur. Bırakın da annesi nasıl seviyorsa sevsin, konuda rahatsız olacak biri varsa o da esinizdir. Bunları kırici olmak amaçlı yazmadım ama haksız olma ihtimalinizi de düşünmenizi, farklı bir bakış açısı yakalamanızı istedim.

Ayrıca konuda bazı yorumlari okuyunca insan o halde erkek çocukları evlenince annesi resmi olsun dedirttiriyor. Yorumun birinde oğlu hastayken annesi kendisine iyi bak oğlum demiş. Kayinvalidenin başka özelliklerini bilmiyorum belki çok kötu biridir ondan samimiyetsiz geliyordur üyeye de ama bir zahmet bırakın da kadın kendi oğluna "oğlum hastasın kendine iyi bak desin". Kız annelerinin anne yüreği ise erkek annelerinin de bir farkı yok, o da anne yüreği. Kv adeta sizinle yarışır, laf dokundurur, eşinizle olan iletişiminizi bozar, saygısızlık yapar resti cekersiniz, haddini bildirirsiniz kayinvalideye. Ama bunlar yoksa da insan da kendi konumunu bı bilmeli, annesi de nasıl seviyorsa sevsin, sizi etkilemedigi sürece karışmaya hakkınız yok. Siz eşi olduğunuz kadar o da annesi, bazen gelinler de yarışa giriyor kv lerle. Bu konuda bunu gördüm ben. (Linç yiyeceğim belki ama yazmadan gecemedim. Tekrardan söyleyeyim konu sahibi sizi kırmak değil amacım diğer konulardaki birçok yorumunuza katıldığım bildiğim bir üyesiniz ama bu konuda bunları da yazmak istedim.)

Eşimi görünce kızlarını unutuyor, kocasını bile unutuyor
Varsa yoksa dünyası oğlu.
Ben çok sevinirdim mesela oğlum güzel bir evlilik yapsa, gelinle yarışmam yani o karısı ben annesiyim derim ama bizim toplumda tam tersi.
Önce kv gelsin isteniyor sonra eş.

Ben kabullenemiyorum durumu ama KK da normal görülüyor.

Alakası yok giggles benim iç dünyamla ilgisi ne olabilir ki ?
Yaptığı bariz şeyler var bakma ben gülerek anlatıyorum ama ciddiye alsam kavga sebebi.
Kv hiç bir şey yapmadan ben alınganlık yapmıyorum.

Yaptığı şeyler varda yok sayıyor diyorum.

Eşim 5 kardeş 3 erkek ortanca bide kv cocuklarına ekstra düşkün ama eşime ayrı bi düşkün kensi tabağındaki etleri tabağına koyar eşimin ben sinir olmuyorum anası sevsin sonuçta ne derse desin fıtı fıtı evimize geliyoruz eşimde anasıyla yaşamak isterse yaşar yani kimse vazgeçilmez değil takma

Kırılmıyorum aksine bakış açımı genişletmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim her bir düşünce için
Ben hayatta kimseyi kıskanmadım kv deyi hiç kıskanmam.
Aksine benim gibi olmaya çalışan hep o oldu.
Bu dediklerimi yan yana gelsek anlarsınız.
Bazen bakıyorum davranışları, eşime yaklaşımları, yaptıkları yani genç kız olmaya çalışıyor komik duruyor anlatabildim mi?
Eğreti duruyor hani kaç yaşında kadın neden genç olup eşime yaranma çabaları.
Evet annesi ağırlığı olsun ama alakası yok.

Tanımanızı çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…