- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
kızları güle oynaya veriyorlarBenim kv de de kızlara ağlamamış, eşime ağladı günlerce alışamadım dedi.
Çocuğum yok olsa kız mı erkek mi diye diretmem sağlıklı olsun derim erkek çocuk takıntısı da yanlış.
Bizimkinde de var hala o işte oğluşum sevdası oradan da geliyor.
O günleri görür müyüm bilmem ama ben böyle kv olmam ondan eminim
İşte niye niye bırak anası istediği gibi sevsin kocan rahatsızsa söyler benim kedim var doğurmadım beni severken gorsen manyak bu dersinİşte ben takılıyorum Bibi
Aşmak istiyorum bunu koskoca adamları küçük bebe gibi sevmeleri ne kadar komik
Ben kıskanç bencil neler oldum neler onların abisini sevmeye hakkı yokmudan girdi bu( bu dediği benm) bizi istemiyor seni bizden ayiracaktan cikti. Eşime de carsidaykn surekli yengem sevmiyor istemiyor diye alttan alta söylemişmaşallah sevmedim istemedim 50 gün kaldı 50 gün ne evlilikten birsey anladm ne kocamdan smdi onların yanında kalıyorum huniyi takan benm iste
Ne kadar mesafedeler peki ? Neden biliyor musun bunu psikologdan dinlemiştim rol değişmesi. Eşiniz en başından beri annesiyle iletişimi oğul anne değilde daha ilgili bir iletişimse kv oğlunu oğlu gibi değilde kocası gibi tanımladığı için sindiremez. Çalıştığım dönemde kadın doktorum annesiyle her gün konuşur babası ilgilenmediği için kıyafetlerini alır ihtiyaçlarını alır çiçek alır annesini mutlu eder biyerlerw götürür ve takısını alırdı. Evlendikten sonra annesi çöktü kocasını kaybetmiş gibi kahroldu aynı apartmanda oturmak istediler sonra işten çıktım ne oldu bilmiyorum. Eşiniz böyle değilse böyle hissettirmediyse kv nin kesnlikle ya sorunları ya da çok kıskanıyor. Kırmadan düzelmez gerçi benim kv de bi alt versiyonu yavrummm anneeem kurban olurum sana oğluma bişey demeyin kızmayın susun oğlumda oğlumTam tersi gittikçe ilgisi artmaya başladı.
Ben büyük konuşmayayım ama yakın oturmam.
Hep diyor bana yakın oturalım falan yok yani asla oturmam.
Biliyorum başıma gelecekleri
Ben de teşekkür ederim yoruma bu sekilde yaklaşımınız için
Dediklerinizi anladım elbette. Yorumda dediğim gibi ben de olsam ve kayınvalideyi samimi bulmasam içten içe rahatsiz olurdum, çok saçma bulurdum. Ama bunları sadece içimden geçirirdim. Komik duruyor olabilir ya da sizinle yarış halindeymis gibi davranabilir ama ortada sadece sevgi gösterisi var diye dusunurdum. Bırakın yarisiyorsa da kendi başına yarışsin. Ne siz eşinizin annesinin boşluğunu doldurabilirsiniz ne de o sizin boslugunuzu doldurabilir, bir yapbozun apayrı parcalarisiniz çünkü.
Tabii henüz evli degilim, belki bunun da etkisi vardır bu bakış acimda. Siz de anne olduğunuzda belki bu konuya bakış açınız değişir. yorumlarda denk gelmiştim istediğinizi, umarım en kısa zamanda sağlıkla, huzurla buyuteceginiz evladınız olur
kızları güle oynaya veriyorlar
Oğlullara ağlıyorlar
Kadınların 2. Aşkı ya ondan muhtemelen ama ilerisi hastalıklı bir sevgi
E sen neden öpüp sevip okşuyorsu arti 30 yaşındaki adamı gercekten demek ki sende cocuğun olunca anlarsin gibi geliyor bana muhtemelen kvdenden daha düskün olursun eşini annesinden kıskaniyorsun cunküBırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
Bana antipatik geliyor +30 yaşındaki adamlara minnoş gibi davranılması.
Ne kadar mesafedeler peki ? Neden biliyor musun bunu psikologdan dinlemiştim rol değişmesi. Eşiniz en başından beri annesiyle iletişimi oğul anne değilde daha ilgili bir iletişimse kv oğlunu oğlu gibi değilde kocası gibi tanımladığı için sindiremez. Çalıştığım dönemde kadın doktorum annesiyle her gün konuşur babası ilgilenmediği için kıyafetlerini alır ihtiyaçlarını alır çiçek alır annesini mutlu eder biyerlerw götürür ve takısını alırdı. Evlendikten sonra annesi çöktü kocasını kaybetmiş gibi kahroldu aynı apartmanda oturmak istediler sonra işten çıktım ne oldu bilmiyorum. Eşiniz böyle değilse böyle hissettirmediyse kv nin kesnlikle ya sorunları ya da çok kıskanıyor. Kırmadan düzelmez gerçi benim kv de bi alt versiyonu yavrummm anneeem kurban olurum sana oğluma bişey demeyin kızmayın susun oğlumda oğlum
E sen neden öpüp sevip okşuyorsu arti 30 yaşındaki adamı gercekten demek ki sende cocuğun olunca anlarsin gibi geliyor bana kiuhtemelen kvdenden daha düskün olursun eşini annesinden kıskaniyorsun cunkübosuna kendine dert ediyorsun valla ya aman
İnşallahİnşallah canım sağ ol
Olsun bir de erkek olsun o zaman bu konuyu cidden güncellerim
Valla keşke benim kaynanam da oğlunu bu derece sevse. Benimki de bana bağımlı valla bayılacağım artık. Oğlunu rahat rahat doğuya yolladı gıkı çıkmadı, şimdi ben gidecem diye hastalandı kadın resmen. Bir de öyle gelin gelin bir tip de değilim üst katta gün yapar gitmem, gitmeyeceğimi de açıkça söylerim. Aşağı tabak yapar yollar alınmaz da bana ama yani ona öyle bir faydam da yok. Canım istemezse hicbir şey yapmam yani. Bebeğim oldu bebeğimle ilgilenip onunla ilgilenmedim diye çocuk gibi hareketler yaptı yordu beni. Kendi annemden kıskanır, kocamdan kıskanır, bebeğimden kıskanır. Eşim şehir dışındayken sorunsuz hayatımıza devam ederiz, eşim gelir, olaylar başlar. Eşim gelince onunla ilgilenemem çünkü. İki oğluna da dünyayı dar ediyor valla ikisi de kalmak istemiyor yanında ben sap gibi kalıyorum. Bir de arada kalıyorum kavga ediyorlar, eşim bana da tripleniyor sanki benim annemle kavga etti. Bunda ne var demeyin, bu da evliliği etkiliyor yani benim annemin bana bağımlı olmasıyla aynı durum oluşuyor. Oğlunu bana karışmadan sevseydi sanki daha kolay olurdu her şey gibime geliyor. Ha, iyi yönleri de var, asla laf söyletmez beni savunur eder sağolsun ama her yönüyle üç kişilik evlilik valla bu. Ben zorlaniyorum şahsen yoruluyorum. Dışardan iyi bir şeye benzese de çok yorucu. Ay kaynanamla evlendim sankiSana bir çözümüm yok, olsa kendime uygulardım öyle aklıma geldi yazayım dedim şükret haline bence...
Ay yok artıkBizimki hep aynı yemekleri yapar, yağsız tuzsuz böyle hastane yemeği gibi
Bende farklı şeyler denerim eşim çok sever ama annesi onu da eleştirir
Yarışıyorlar bence ilk başlarda hele hep bir kıyas olayına giriyorlar.
Benim kv bir kaç kere yatak odanıza bakabilir miyim bile demişti ilk başlarda
Aslında bak şurdan girebilirsin konuya oklar da sana çevrilmez yavrum bırakamam gidemem yapamam edemem diye konuşuyor ya ortalıkta şey de “ anne bilmeyen de oğlun bekar sana artık yuvası var merak etme bu tarz yaklaşımların beni rahatsız ediyor vs vs “. Oğlumla konuşuyorum sana noluyor derse çünkü benim kv derArabayla 10 dakika daha uzağa gitmiyor kadın skdlsld
Ona kalsa altlı üstlü yada aynı evde.
Aslında ben kırmak istemiyorum hani annedir üzülsün istemem bir de konuştum mu ters konuşuyorum ben üzülsün istemiyorum.
Ya uzak duracağım ya kıracağım Kanarya
Insallah son 4 ay esim şimdi gelecek ağustos başında gidecek ekim de ben gitcem yanınaRuh hastası
Benim de eşim annesini hep el üstünde tutmuş evinin ihtiyaclarını o evin babası gibi üstlenmiş. Kardeşlerini evlendirmiş vs. Hatta gezmelerind~anneyi götürmüş arkadaslarıyla tanışıyor kv falan.Ne kadar mesafedeler peki ? Neden biliyor musun bunu psikologdan dinlemiştim rol değişmesi. Eşiniz en başından beri annesiyle iletişimi oğul anne değilde daha ilgili bir iletişimse kv oğlunu oğlu gibi değilde kocası gibi tanımladığı için sindiremez. Çalıştığım dönemde kadın doktorum annesiyle her gün konuşur babası ilgilenmediği için kıyafetlerini alır ihtiyaçlarını alır çiçek alır annesini mutlu eder biyerlerw götürür ve takısını alırdı. Evlendikten sonra annesi çöktü kocasını kaybetmiş gibi kahroldu aynı apartmanda oturmak istediler sonra işten çıktım ne oldu bilmiyorum. Eşiniz böyle değilse böyle hissettirmediyse kv nin kesnlikle ya sorunları ya da çok kıskanıyor. Kırmadan düzelmez gerçi benim kv de bi alt versiyonu yavrummm anneeem kurban olurum sana oğluma bişey demeyin kızmayın susun oğlumda oğlum
Bende hic gormedim henuz 30 yasinda kiz erkek farketmez cocugunu oyle seven.Bırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
Aslında bak şurdan girebilirsin konuya oklar da sana çevrilmez yavrum bırakamam gidemem yapamam edemem diye konuşuyor ya ortalıkta şey de “ anne bilmeyen de oğlun bekar sana artık yuvası var merak etme bu tarz yaklaşımların beni rahatsız ediyor vs vs “. Oğlumla konuşuyorum sana noluyor derse çünkü benim kv der“ oğlunla konuşmana bişey demiyorum oğlun bekarmış gibi konuşmandan rahatsız oluyprum dersin
Bende hic gormedim henuz 30 yasinda kiz erkek farketmez cocugunu oyle seven.
Sevmesine bir sey demem de.
Bir yastan sonra agucuk gugucuk durumu komik ve anlamsiz oluyor.
Bir evlat yetiştirmek o kadar zor ki tüm hayatınızı onlara göre düzenliyorsunuz. Hem maddi hem manevi bitiyorsunuz. Doğduğundan beri tüm sevginizi veriyorsunuz. Biriyle evlendi diye vaz mı geçsin evladından?evlat 50 yaşında da olsa anne gözünde çocuğudur. Diğer yorumlarınızı beğenirim ama bu konu da ben de katılmayacağım sizeBırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?