Oğlumu bırakamam vol. 454545421

kızları güle oynaya veriyorlar

Oğlullara ağlıyorlar

Kadınların 2. Aşkı ya ondan muhtemelen ama ilerisi hastalıklı bir sevgi

İşte ben takılıyorum Bibi
Aşmak istiyorum bunu koskoca adamları küçük bebe gibi sevmeleri ne kadar komik
İşte niye niye bırak anası istediği gibi sevsin kocan rahatsızsa söyler benim kedim var doğurmadım beni severken gorsen manyak bu dersin gerçekten bizi ilgilendiren bi durum yok hırs yapma boşa aksamına koyun koyuna yatıyorsuniz

Ruh hastası

Tam tersi gittikçe ilgisi artmaya başladı.
Ben büyük konuşmayayım ama yakın oturmam.
Hep diyor bana yakın oturalım falan yok yani asla oturmam.

Biliyorum başıma gelecekleri
Ne kadar mesafedeler peki ? Neden biliyor musun bunu psikologdan dinlemiştim rol değişmesi. Eşiniz en başından beri annesiyle iletişimi oğul anne değilde daha ilgili bir iletişimse kv oğlunu oğlu gibi değilde kocası gibi tanımladığı için sindiremez. Çalıştığım dönemde kadın doktorum annesiyle her gün konuşur babası ilgilenmediği için kıyafetlerini alır ihtiyaçlarını alır çiçek alır annesini mutlu eder biyerlerw götürür ve takısını alırdı. Evlendikten sonra annesi çöktü kocasını kaybetmiş gibi kahroldu aynı apartmanda oturmak istediler sonra işten çıktım ne oldu bilmiyorum. Eşiniz böyle değilse böyle hissettirmediyse kv nin kesnlikle ya sorunları ya da çok kıskanıyor. Kırmadan düzelmez gerçi benim kv de bi alt versiyonu yavrummm anneeem kurban olurum sana oğluma bişey demeyin kızmayın susun oğlumda oğlum

İnşallah canım sağ ol
Olsun bir de erkek olsun o zaman bu konuyu cidden güncellerim

Bırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
Bana antipatik geliyor +30 yaşındaki adamlara minnoş gibi davranılması.
E sen neden öpüp sevip okşuyorsu arti 30 yaşındaki adamı gercekten demek ki sende cocuğun olunca anlarsin gibi geliyor bana muhtemelen kvdenden daha düskün olursun eşini annesinden kıskaniyorsun cunkü bosuna kendine dert ediyorsun valla ya aman

Son düzenleme:

Arabayla 10 dakika daha uzağa gitmiyor kadın skdlsld
Ona kalsa altlı üstlü yada aynı evde.
Aslında ben kırmak istemiyorum hani annedir üzülsün istemem bir de konuştum mu ters konuşuyorum ben üzülsün istemiyorum.

Ya uzak duracağım ya kıracağım Kanarya

Valla keşke benim kaynanam da oğlunu bu derece sevse. Benimki de bana bağımlı valla bayılacağım artık. Oğlunu rahat rahat doğuya yolladı gıkı çıkmadı, şimdi ben gidecem diye hastalandı kadın resmen. Bir de öyle gelin gelin bir tip de değilim üst katta gün yapar gitmem, gitmeyeceğimi de açıkça söylerim. Aşağı tabak yapar yollar alınmaz da bana ama yani ona öyle bir faydam da yok. Canım istemezse hicbir şey yapmam yani. Bebeğim oldu bebeğimle ilgilenip onunla ilgilenmedim diye çocuk gibi hareketler yaptı yordu beni. Kendi annemden kıskanır, kocamdan kıskanır, bebeğimden kıskanır. Eşim şehir dışındayken sorunsuz hayatımıza devam ederiz, eşim gelir, olaylar başlar. Eşim gelince onunla ilgilenemem çünkü. İki oğluna da dünyayı dar ediyor valla ikisi de kalmak istemiyor yanında ben sap gibi kalıyorum. Bir de arada kalıyorum kavga ediyorlar, eşim bana da tripleniyor sanki benim annemle kavga etti. Bunda ne var demeyin, bu da evliliği etkiliyor yani benim annemin bana bağımlı olmasıyla aynı durum oluşuyor. Oğlunu bana karışmadan sevseydi sanki daha kolay olurdu her şey gibime geliyor. Ha, iyi yönleri de var, asla laf söyletmez beni savunur eder sağolsun ama her yönüyle üç kişilik evlilik valla bu. Ben zorlaniyorum şahsen yoruluyorum. Dışardan iyi bir şeye benzese de çok yorucu. Ay kaynanamla evlendim sanki Sana bir çözümüm yok, olsa kendime uygulardım öyle aklıma geldi yazayım dedim şükret haline bence...

Günde 2-3 saat boş vaktim vardı artık onları da dolduracağım düşünmemek için

Senin durumun benden de kötü

Ay yok artık
Oğluşu nerde uyuyor görmek mi istedi ki
Kv benim evime geldiğinde wcye bile girmezdi sanırım klozete yılan attığımı totosunu ısırtacağımı düşündü
Bi kere kendi ailemi ve onları yemeğe aldım kv wcye aşağıya kızının wcsine gitmiş. Bende demiştim bizde de wc kullanıma açık bilginiz olsun diye. Öyle tuhaf davranışları vardı. Tost makinesini neden tezgaha koyduğumu sorgulardı. Ben herşeyi ufak cinnetlerle hallettim tatlı dille olmadı

Aslında bak şurdan girebilirsin konuya oklar da sana çevrilmez yavrum bırakamam gidemem yapamam edemem diye konuşuyor ya ortalıkta şey de “ anne bilmeyen de oğlun bekar sana artık yuvası var merak etme bu tarz yaklaşımların beni rahatsız ediyor vs vs “. Oğlumla konuşuyorum sana noluyor derse çünkü benim kv der “ oğlunla konuşmana bişey demiyorum oğlun bekarmış gibi konuşmandan rahatsız oluyprum dersin

Benim de eşim annesini hep el üstünde tutmuş evinin ihtiyaclarını o evin babası gibi üstlenmiş. Kardeşlerini evlendirmiş vs. Hatta gezmelerind~anneyi götürmüş arkadaslarıyla tanışıyor kv falan.
Biz evlenirken kv dizlerini dövüuordu ben şimdi he olacahım diye. Ben de hiç sevmem yakınlığı (ailemle de yakın değilim)

Bende hic gormedim henuz 30 yasinda kiz erkek farketmez cocugunu oyle seven.
Sevmesine bir sey demem de.
Bir yastan sonra agucuk gugucuk durumu komik ve anlamsiz oluyor.

O gitme mevzusunda dedim ki sen eşimi dert etme ben varım, evde bekar kızın var onu düşün istersen o benim oğlum kız evlenip gidecek zaten dedi.
Ben oğlumu bırakamam 1 tanecik oğlum var benim diyor üstüne basa basa.

Bir evlat yetiştirmek o kadar zor ki tüm hayatınızı onlara göre düzenliyorsunuz. Hem maddi hem manevi bitiyorsunuz. Doğduğundan beri tüm sevginizi veriyorsunuz. Biriyle evlendi diye vaz mı geçsin evladından?evlat 50 yaşında da olsa anne gözünde çocuğudur. Diğer yorumlarınızı beğenirim ama bu konu da ben de katılmayacağım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…