- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Eşim 5 kardeş 3 erkek ortanca bide kv cocuklarına ekstra düşkün ama eşime ayrı bi düşkünkensi tabağındaki etleri tabağına koyar eşimin ben sinir olmuyorum anası sevsin sonuçta ne derse desin fıtı fıtı evimize geliyoruz eşimde anasıyla yaşamak isterse yaşar yani kimse vazgeçilmez değil takma
İç dünyanı bilmiyorum ki söylesem ne ilgisi olduğunuAlakası yok giggles benim iç dünyamla ilgisi ne olabilir ki ?
Yaptığı bariz şeyler var bakma ben gülerek anlatıyorum ama ciddiye alsam kavga sebebi.
Kv hiç bir şey yapmadan ben alınganlık yapmıyorum.
Yaptığı şeyler varda yok sayıyor diyorum.
Neymiş normal olan?Bende öyle düşünüyorum ama baksana KK da onu bile yaparlar normal deniliyor
Neymiş normal olan?
Ben taktım bu evde huniyi sıra sizde galibaO zaman huniyi takar gezerim
Benim de kaynım yapıyordu kocama böyle o yuzden kavga ettim boşanma aşamasına getireceklerdi biziBırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
Bana antipatik geliyor +30 yaşındaki adamlara minnoş gibi davranılması.
Bu konunun senin açından bi çözümü de yok aslında
Kadın bu yaştan sonra hizaya gelmeyecek
Sen sinir olduğunla kalacaksın
Belki tartışacaksınız
Benim de kaynım yapıyordu kocama böyle o yuzden kavga ettim boşanma aşamasına getireceklerdi bizi
Oğluna aşık anne vakası. 3 senede alışamamış zamanla azalmadı mı peki ? İlk evlendiğinizden bu yana törpülendiyse zamanlada azalıcaktır ama aynıysa belli yaştaki ebeveynler değilmez. Uzağa gidersede oğlum oğlum diye ağlar. Çözüm uzağa gitmesiSelam güzellikler,
Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen
Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Ben yeni evliyim o zman 4 aylik evliyim iste esim turkiyeye geldi yanına gittim 2 ay kalcam aradan 1 hafta geçmeden kaynjm ve gorumcem geldi tatile yanımıza neyse mesela ben eşimle ilgileniyorum meyve soydum ağzına falan veriyorum flim izliyoruz falan ya bi baktım aynı şeyleri kaynım yapmaya başladı eşimle karşılıklı kahve içiyoruz geliyor aramıza oturuyor esimi karşılamaya çıkıyor kafayi yedim ya tam 50 gün kaldılar ama yine de ben suçlu oldumKaynın mı, nasıl yani ?
çünkü bu hemen hemen geri ailede böyleEşimi görünce kızlarını unutuyor, kocasını bile unutuyor
Varsa yoksa dünyası oğlu.
Ben çok sevinirdim mesela oğlum güzel bir evlilik yapsa, gelinle yarışmam yani o karısı ben annesiyim derim ama bizim toplumda tam tersi.
Önce kv gelsin isteniyor sonra eş.
Ben kabullenemiyorum durumu ama KK da normal görülüyor.
Ben yeni evliyim o zman 4 aylik evliyim iste esim turkiyeye geldi yanına gittim 2 ay kalcam aradan 1 hafta geçmeden kaynjm ve gorumcem geldi tatile yanımıza neyse mesela ben eşimle ilgileniyorum meyve soydum ağzına falan veriyorum flim izliyoruz falan ya bi baktım aynı şeyleri kaynım yapmaya başladı eşimle karşılıklı kahve içiyoruz geliyor aramıza oturuyor esimi karşılamaya çıkıyor kafayi yedim ya tam 50 gün kaldılar ama yine de ben suçlu oldum
Oğluna aşık anne vakası. 3 senede alışamamış zamanla azalmadı mı peki ? İlk evlendiğinizden bu yana törpülendiyse zamanlada azalıcaktır ama aynıysa belli yaştaki ebeveynler değilmez. Uzağa gidersede oğlum oğlum diye ağlar. Çözüm uzağa gitmesi
Ben kıskanç bencil neler oldum neler onların abisini sevmeye hakkı yokmudan girdi bu( bu dediği benm) bizi istemiyor seni bizden ayiracaktan cikti. Eşime de carsidaykn surekli yengem sevmiyor istemiyor diye alttan alta söylemişBu cidden klinik vaka olmuş
Annenim çok yakın bir arkadaşı oğlunu evlendirirken demişti ki “ normalde kız evlenirken ağlanır ama oğlum evlenirken daha çok ağladım daha zor geldi. “
Ben de teşekkür ederim yoruma bu sekilde yaklaşımınız içinKırılmıyorum aksine bakış açımı genişletmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim her bir düşünce için
Ben hayatta kimseyi kıskanmadım kv deyi hiç kıskanmam.
Aksine benim gibi olmaya çalışan hep o oldu.
Bu dediklerimi yan yana gelsek anlarsınız.
Bazen bakıyorum davranışları, eşime yaklaşımları, yaptıkları yani genç kız olmaya çalışıyor komik duruyor anlatabildim mi?
Eğreti duruyor hani kaç yaşında kadın neden genç olup eşime yaranma çabaları.
Evet annesi ağırlığı olsun ama alakası yok.
Tanımanızı çok isterdim
Bende yeni evlendiğimde kv oğluna bakar bakar yakışıklı oğlum benim derdi sonra bana bakış atardı ben doğurdum gururuydu bence o sbdksjsjk
Akşam giderdik bak şunu yaptım sen seversin derdi eşim anne yedik tokum derdi ama bak şöyle yaptım böyle yaptım derdi eşim tookum tokkkkkğ derdi
Sanıyordu ki ben sadece makarka haşlıyorum
Eşim kendi evinde zeytin domates falan yemezmiş yemekle salata yemezmiş çok seçermiş bana şunu şöyle pişirme böyle yapma diye öğüt veriyordu kv, bende yoo yiyor ben yapınca diyordum. Eşim de ama o şunu bunu da ekliyor güzel oluyor diyordu annesine. Öyle öyle kv bana gıcık olmaya başladı zamanla bu hareketleri son buldu çünkü artık görüşmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?