Oğlumu bırakamam vol. 454545421

İşte ben takılıyorum Bibi
Aşmak istiyorum bunu koskoca adamları küçük bebe gibi sevmeleri ne kadar komik

İç dünyanı bilmiyorum ki söylesem ne ilgisi olduğunu
Onu en iyi sen bilirsin
Mesela ben bi ara biriyle kavgalıysam kendimi aç bırakırdım
Karşı tarafa ceza olarak
Oysa benim yaptığımın karşı tarafla alakası hiç yoktu
Tamamen benimle ilgili sebeplerdi
Benim kendimle olan iletişimim sonucuydu o yani

Ben okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum tabi ki
Yaşadığın başka net örnekler varsa onu bilemiyorum
Ama kadın sana laf atmıyor, eşine kötülemiyor, eşinden ayrılmanı da istemiyor filan
Sana karşı olan direkt bir tavrı yok yani
Görmezden geliyorsa direkt görmesin mesela bundan sonra
Buna alınacak tavır bellidir
Eşin gider görüşür
Sen canın isteyince gidersin

Oğlunu abartıyla seviyor
E seviyorsa sevsin
Karısı sevmesin ben seveyim demiyor sonuçta
Öyle bile dese bırak desin bence
Sonuçta eşinle aynı eve sen giriyorsun sonuçta
Çok rahatsızea eşin net tavır koyar
Bir yapar iki yapar ama durur vi yerden sonra

Bu konunun senin açından bi çözümü de yok aslında
Kadın bu yaştan sonra hizaya gelmeyecek
Sen sinir olduğunla kalacaksın
Belki tartışacaksınız
Ama oğlunu içten sevmiyorsun diye insan nasıl tartışmayı başlatır bilemiyorum

Ha belki de seni gerçekten sevmiyor
Zayıf noktanı buldu oradan yürüyor
Ben olsam zayıf noktam olduğunu göstermezdim

Oğluna aşık anne vakası. 3 senede alışamamış zamanla azalmadı mı peki ? İlk evlendiğinizden bu yana törpülendiyse zamanlada azalıcaktır ama aynıysa belli yaştaki ebeveynler değilmez. Uzağa gidersede oğlum oğlum diye ağlar. Çözüm uzağa gitmesi

ben bu forumdaki bazı üyelerin de aynı kvniz gibi olacağını düşünüyorum.
burada bazı konularda görümcem kocamı çok garip bir şekilde seviyor, sürekli arıyor, her yere geliyor denilen her konuya
"lütfen kardeşimizi de nasıl seveceğimizi sizlere sormayalımmmm" tarzı cevaplar gelip gelip duruyordu.
bence o tarz üyelerin hepsi kv olunca bi zahmet çocuğumuzu da nasıl seveceğimizi size sormayalımmm a evrilicek
sadece çocuklar o kadar büyük değil
yani bu düzen pek değişeceğe benzemiyor.
Biz kardeşimiz/çocuğumuz aile kurunca onu artık özgür bırakmayı bilmiyoruz.
Özgür bırakmayı artık sevmemeyle karıştırıyoruz maalesef.
sevme şeklini evrimleştirmeyi beceremiyoruz.

Kaynın mı, nasıl yani ?
Ben yeni evliyim o zman 4 aylik evliyim iste esim turkiyeye geldi yanına gittim 2 ay kalcam aradan 1 hafta geçmeden kaynjm ve gorumcem geldi tatile yanımıza neyse mesela ben eşimle ilgileniyorum meyve soydum ağzına falan veriyorum flim izliyoruz falan ya bi baktım aynı şeyleri kaynım yapmaya başladı eşimle karşılıklı kahve içiyoruz geliyor aramıza oturuyor esimi karşılamaya çıkıyor kafayi yedim ya tam 50 gün kaldılar ama yine de ben suçlu oldum

çünkü bu hemen hemen geri ailede böyle

Önceden sadece benim annem ile babaannem arasında var sanıyordum.

Annenim çok yakın bir arkadaşı oğlunu evlendirirken demişti ki “ normalde kız evlenirken ağlanır ama oğlum evlenirken daha çok ağladım daha zor geldi. “

Ama kk ya bakınca toplumda çoğu kişinin böyle olduğunu duydum.

Çünkü toplum ataerkil kız çocuğu ise kadın çirkinleşir , erkek anneyi güzelleştirir deniyor.

Bu sitede bile 7000 bin küsür sayfa erkek bebek nasıl yapılır diye konuşulmuş biraz baktım da yok vücudunu alkali yapanlar , yok belli günlerde ilişkiye girenler vs

Bende Asla kaynana olmayacağım !
( umarım büyük konuşmuyorumdur )

Bu cidden klinik vaka olmuş

Tam tersi gittikçe ilgisi artmaya başladı.
Ben büyük konuşmayayım ama yakın oturmam.
Hep diyor bana yakın oturalım falan yok yani asla oturmam.

Biliyorum başıma gelecekleri

Bende yeni evlendiğimde kv oğluna bakar bakar yakışıklı oğlum benim derdi sonra bana bakış atardı ben doğurdum gururuydu bence o sbdksjsjk
Akşam giderdik bak şunu yaptım sen seversin derdi eşim anne yedik tokum derdi ama bak şöyle yaptım böyle yaptım derdi eşim tookum tokkkkkğ derdi
Sanıyordu ki ben sadece makarka haşlıyorum
Eşim kendi evinde zeytin domates falan yemezmiş yemekle salata yemezmiş çok seçermiş bana şunu şöyle pişirme böyle yapma diye öğüt veriyordu kv, bende yoo yiyor ben yapınca diyordum. Eşim de ama o şunu bunu da ekliyor güzel oluyor diyordu annesine. Öyle öyle kv bana gıcık olmaya başladı zamanla bu hareketleri son buldu çünkü artık görüşmüyoruz

Bu cidden klinik vaka olmuş
Ben kıskanç bencil neler oldum neler onların abisini sevmeye hakkı yokmudan girdi bu( bu dediği benm) bizi istemiyor seni bizden ayiracaktan cikti. Eşime de carsidaykn surekli yengem sevmiyor istemiyor diye alttan alta söylemiş maşallah sevmedim istemedim 50 gün kaldı 50 gün ne evlilikten birsey anladm ne kocamdan smdi onların yanında kalıyorum huniyi takan benm iste

Annenim çok yakın bir arkadaşı oğlunu evlendirirken demişti ki “ normalde kız evlenirken ağlanır ama oğlum evlenirken daha çok ağladım daha zor geldi. “

Benim kv de de kızlara ağlamamış, eşime ağladı günlerce alışamadım dedi.
Çocuğum yok olsa kız mı erkek mi diye diretmem sağlıklı olsun derim erkek çocuk takıntısı da yanlış.
Bizimkinde de var hala o işte oğluşum sevdası oradan da geliyor.

O günleri görür müyüm bilmem ama ben böyle kv olmam ondan eminim

Ben de teşekkür ederim yoruma bu sekilde yaklaşımınız için
Dediklerinizi anladım elbette. Yorumda dediğim gibi ben de olsam ve kayınvalideyi samimi bulmasam içten içe rahatsiz olurdum, çok saçma bulurdum. Ama bunları sadece içimden geçirirdim. Komik duruyor olabilir ya da sizinle yarış halindeymis gibi davranabilir ama ortada sadece sevgi gösterisi var diye dusunurdum. Bırakın yarisiyorsa da kendi başına yarışsin. Ne siz eşinizin annesinin boşluğunu doldurabilirsiniz ne de o sizin boslugunuzu doldurabilir, bir yapbozun apayrı parcalarisiniz çünkü.
Tabii henüz evli degilim, belki bunun da etkisi vardır bu bakış acimda. Siz de anne olduğunuzda belki bu konuya bakış açınız değişir. yorumlarda denk gelmiştim istediğinizi, umarım en kısa zamanda sağlıkla, huzurla buyuteceginiz evladınız olur

Bizimki hep aynı yemekleri yapar, yağsız tuzsuz böyle hastane yemeği gibi
Bende farklı şeyler denerim eşim çok sever ama annesi onu da eleştirir
Yarışıyorlar bence ilk başlarda hele hep bir kıyas olayına giriyorlar.

Benim kv bir kaç kere yatak odanıza bakabilir miyim bile demişti ilk başlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…