Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Siz niye gidiyorsunuz kayinvalide gitmeli. Anormallik onda cunku.
Eşim bazı şeyleri profesyonel birinden duysun istiyorum sonra annesini gitmeye ikna etme kısmı ona düşecek. Aslında kp rinde ihtiyacı var. Asıl ruh hastası onun annesiymiş. O anne oğlunu da gelini de ruh hastası etmiş. Ben de dedim sıra bize gelmeden önlem alalım çünkü bana geliyorlar yavaştan

Istisnalar elbet olabilir. Dedim zaten genelleme dogru degil. Ama bir de su var: esinin baskasina karsi iyi olmasi yaniltabiliyor bazen, kadina evde kimse yokken o sevgiyi gosteriyor mu bunu bilemezsiniz. Eski esim de disarida mesela bana cok ilgili gibi davranirdi ama evde hic alakasi yoktu. Disariya iyi gorunmek bazen aldatici olabilir. Dort duvar icinde kimin ne yasadigini pek bilemeyiz. Yine de evet cocugunu mal gibi sahiplenip gorunmez gobek bagi ile hala cocuguna bagli anneler de yok degil. Saglikli bir durum degil zaten. Hayatlarini mutluluklarini sadece oglu uzerine kurmak hic normal degil.

Evet, çok şükür eşim de ben cevap vermeden vermez. Onaylaram olur der, onaylamazsam işimiz var kalamayız yada gelemeyiz der. Annesi aradığında bir saniye Arya ile konuşup sana dönerim diyor. Eş bu noktada çok önemli...
Sanırım eşim annesinin her dediğini onaylasaydı şimdiye çoktan bitirmiştim.

Kıskanıyorlar....
Peki ben gelini sevmem diyince tavrınızı koymadınız mı? Ben olsam söylerdim.

Allah yardimciniz olsun. Gercekten cekilir dert degil. Baskasi olsa hayatindan cikarirsin ama boyle biri sen gorusmeyip mesafe koysan da anlamayabiliyor. Esinin bunu idrak edememesi daha da kotu. Esin olayin idrakinde olmayinca mesafe koymana da musade etmez isin kotu tarafi.

Kesinlikle öyle. Eş desteği çok önemli. Ama zaten hayata birileri hayatımızı mahvetsin diye gelmiyoruz. Bence evlilikte eşlerin aileler arasında köprü olup olmaması da çok önemli. İnsan eşini çok sevebilir ancak adam ya da kadın eşini ailesine karşı ezdiriyor ya da baskılarına izin veriyorsa bu bile başlı başına bir boşanma sebebidir

3 kızdan sonra 1 oğlu bulunca pipilikolik olmuş kv niz.
Benimki de öyle oğlankolik, onun bir kızı bir oğlu var gerçi, 34. Cocugu olsaydı nasıl olurdu bilemezdim
Bazen seni öZledigimde yastıgındaki kokuyu içime çekiyorum demişti kadın
Bu kv ler neden böyle, hayır kızlarına böyle değiller konu kocişlerimiz olunca aramızda ister istemez bir rekabet oluyor sanırım

Bazı anneler şaka gibiler ama şaka değil gercekler

Doğrudur yabancı da olsa yaparlar
Bizimki de eski fotoğraflarını paylaşıp böyle eşimin çirkin hallerini canım oğlum çok yakışıklısın, yakışıklı oğlum falan yazıyor

bazı anneler sevgiliye/eşe duyulan sevgi ile anneye duyulan sevgiyi karşılaştırıyor ya, net.
sanıyor ki oğluşları bir kadının sevince artık onları sevmeyecekler. 1 kere istediklerinde oğluşlarıyla görüşemeseler, tek bir telefonlarına cevap verilmese de hemen gelin suçlu oluyor.
bence tamamen özgüvensizlik.

Hiçte öyle şeyler demedim, yapmadım da annesini her zaman baş tacı yaptım, ilişkilerine hiç karışmadım.
Bazı kadınlar sadece ben diyor onu da demedim hiç bir zaman sadece sevgisini benim gözüme sokmasın istedim

anası iyi beslenmiş 2 metre 100 kilo olduğuna göre. sen adami bi zayiflat ayy iyi bakmamişsin bana ver der sen direk gönder

Bir ara 20 kilo vermişti çok yoğun bir işte çalışıyordu sonra işi bıraktı dükkan açtı.
İyi dedi çocuğum toparlamış sen iyi bakıyorsun bana dedi
Aaa dedim hayret

Anne benim sana ihtiyacım yok, bu yaştan sonra kendi keyfine bak diyor ama kadın anlamıyor.
Canım yanlış anlama ama kocan da pek samimi gelmedi bana. Sırf beni karıştırmayın düşüncesiyle, senin öfkeni üzerine çekmemek adına ortamı yatıştırmaya yönelik edilmiş laflar gibi geldi bana. Gerçekten rahatsız olsa bunu hissettirir, annesine de söylerdi.
Kelebek inanır mısın evlenip yanlarına gidene kadar görmedim duymadım bunları.
Ne oğluşum dedi ne başka bir şey.
Evlendikten sonra dank etti kadına
İşte burası haksızlık. Çünkü seni biliyorum, önceden görseydin bunları bence kabul etmezdin

Normalde de kıskanmam hiç ama batıyor artık
Canım morrenk, forumdaki yorumlarını sıkça görürürüm, bu açıdan bu konulardaki mizacını, mentaliteni az çok bildiğimi tahmin ediyorum. Ben senin kıskandığını da düşünmüyorum. Bu biraz , bir insan ısrarla gözüne gözüne sokarsa bir şeyi, artık otomatik olarak algıda seçicilik başlar. Sürekli farkında olursun bir süre sonra. Bence senin derdin oğlunu sevmesi, uzak kalmak istememesi hatta oğluşum demesi de değil. Senin derdin, kv nin seni rakip gibi görüp, sen yokken ben vardım , evlendiniz diye ben 2. Planda kalacak değilim mesajını vermeye yönelik hareketlerde bulunması.

tüm sayfaları okuyamadım ama yorumlara serpiştirdiğin detaylar aslında konunda bahsettiklerinden çok daha iyi açıklıyor durumu.

normal bir evlat düşkünlüğü değil durum. Bildiğin seninle üleşiyor, rakip olarak görüyor.

muhtemelen ben de rahatsız olurdum ne yalan söyleyeyim

yok sen yapsan da yapmasan da öyle sanıyorlar. ne yapsan faydası yok yani.
sanki oğlu bir kadını sevince bir daha kendilerini sevmeyecekler sanıyorlar.

Ya burayı okuyunca hakkaten korkuyorum ya ilerde böyle bir kayınvalide olmaya evrilirsem ya da kızımın böyle bir kayınvalidesi olursa diye..

Anne ogluna duskun diye azarlamak mi

Beni rahat biraksin derken tam olarak ne kastettin, sana ne yapiyor?
Sevgisini acik acik gostermesi mi sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…