- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Siz niye gidiyorsunuz kayinvalide gitmeli. Anormallik onda cunku.Sırf bu sebepten terapiste gideceğiz eşimle
Eşim bazı şeyleri profesyonel birinden duysun istiyorum sonra annesini gitmeye ikna etme kısmı ona düşecek. Aslında kp rinde ihtiyacı var. Asıl ruh hastası onun annesiymiş. O anne oğlunu da gelini de ruh hastası etmiş. Ben de dedim sıra bize gelmeden önlem alalımSiz niye gidiyorsunuz kayinvalide gitmeli. Anormallik onda cunku.
Istisnalar elbet olabilir. Dedim zaten genelleme dogru degil. Ama bir de su var: esinin baskasina karsi iyi olmasi yaniltabiliyor bazen, kadina evde kimse yokken o sevgiyi gosteriyor mu bunu bilemezsiniz. Eski esim de disarida mesela bana cok ilgili gibi davranirdi ama evde hic alakasi yoktu. Disariya iyi gorunmek bazen aldatici olabilir. Dort duvar icinde kimin ne yasadigini pek bilemeyiz. Yine de evet cocugunu mal gibi sahiplenip gorunmez gobek bagi ile hala cocuguna bagli anneler de yok degil. Saglikli bir durum degil zaten. Hayatlarini mutluluklarini sadece oglu uzerine kurmak hic normal degil.ben sevgisizlikten kaynaklandigini dusumuyorum. esi cok iyi oldugu halde cok garip davranan kadinlar var. bence cocugu kendilerine ait bir mal gibi goruyorlar ve ego savasi veriyorlar. o yuzden evlenince kiymete binen erkekler, esten bosaninca kimsenin ilgisini cekmiyor, adamlar orada burada surunuyor
Evet, çok şükür eşim de ben cevap vermeden vermez. Onaylaram olur der, onaylamazsam işimiz var kalamayız yada gelemeyiz der. Annesi aradığında bir saniye Arya ile konuşup sana dönerim diyor. Eş bu noktada çok önemli...Ay cok iyi anliyorum sizi. Ben de yeni evliyim.
Daha 2 aylik evliyken kv basladi bende kalin, burda yatin demeye.
Esim evin son cocuguydu, o gidince kv yalnizligini cok hissetti sanirim , bir de benimki huy olarak sakindir, evden son ayrildigi icin en cok o evle ilgilenmis. Bu yuzden yoklugu daha da hissedildi belliki ama tabi bu beni ilgilendirmez.
Ben de kv gelsin bende kalsin, ben o ne zaman isterse gideyim , kv ile ömur gecireyim diye evlenmedim.
Esim kiyamiyordu ama ben de dedim, ben evimden baska biryerde kalamiyorum, cok uzak biyere gitmissem mecbur ama 10 dklik yerde kalamam, zaten gorusuyoruz bir de kalmali etmeli iliskiler sevmiyorum, senin annen olabilir ama empati yap sen surekli benim anne babamla olmak, surekli hizmet edip yorulmak, her hareketine bakilip anlam cikarilcagi icin diken ustunde hissetmek istermisin, ben bu kadar bunaltiya gelemem, anneni de boyle alistiramam diye acik acik soyledim. O da anladi ve beni onayladi.
Kendim asla kalmadim, kv ye de ben kalmayi sevmiyorum dedim, o bisekilde kaldi ama ben hicbirsekilde davet etmiyorum. Etsem kosa kosa gelir, 2 degil 22 kere kalirdi simdiye, ama anliyor, yuz bulamiyor, ya onda ya ortak tanidiklarda sıkca gorusuluyor zaten otesine gerek yok.
Yani bilemiyorum da bu aileye karisma, hele de sınırını hududunu bilmeyen aileye karisma isleri zor cidden, kocanin sonuna kadar arkanda olmasi, ya kendi halletmesi ya da sen hallettiginde karismayip sana birakmasi lazim.
Baska turlu biter evlilikler, cunku kvler ogullarindan yuz bulunca inanilmaz azıyorlar ve buna cevremde cok sahit oldum.
Ama erkek dogru yerde duruyorsa o zaman daha az stresli oluyor.
Kıskanıyorlar....Kesinlikle 9 ay oldu evleneli ama görecek halim kalmadı yani görev bitsede girsem diyorum bide yanlarında kalıyorum ben mesela eşim asker 9 aydır yanlarındaym destek olalım demek falan yok misafir vardı onların yanında ben gelini sevmem.dedi ya siz düşünün artkkocam.izne gelecek ben hazırlık yapıyorum oda yapıyor şaka gibi
Allah yardimciniz olsun. Gercekten cekilir dert degil. Baskasi olsa hayatindan cikarirsin ama boyle biri sen gorusmeyip mesafe koysan da anlamayabiliyor. Esinin bunu idrak edememesi daha da kotu. Esin olayin idrakinde olmayinca mesafe koymana da musade etmez isin kotu tarafi.Eşim bazı şeyleri profesyonel birinden duysun istiyorum sonra annesini gitmeye ikna etme kısmı ona düşecek. Aslında kp rinde ihtiyacı var. Asıl ruh hastası onun annesiymiş. O anne oğlunu da gelini de ruh hastası etmiş. Ben de dedim sıra bize gelmeden önlem alalımçünkü bana geliyorlar yavaştan
Kesinlikle öyle. Eş desteği çok önemli. Ama zaten hayata birileri hayatımızı mahvetsin diye gelmiyoruz. Bence evlilikte eşlerin aileler arasında köprü olup olmaması da çok önemli. İnsan eşini çok sevebilir ancak adam ya da kadın eşini ailesine karşı ezdiriyor ya da baskılarına izin veriyorsa bu bile başlı başına bir boşanma sebebidirAllah yardimciniz olsun. Gercekten cekilir dert degil. Baskasi olsa hayatindan cikarirsin ama boyle biri sen gorusmeyip mesafe koysan da anlamayabiliyor. Esinin bunu idrak edememesi daha da kotu. Esin olayin idrakinde olmayinca mesafe koymana da musade etmez isin kotu tarafi.
Bazı anneler şaka gibiler ama şaka değil gerceklerSelam güzellikler,
Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen
Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Bazı anneler şaka gibiler ama şaka değil gercekler
Bu olay bana şeyi hatırlattı. Gigi Hadid’in erkek kardeşi kız arkadaşıyla(Dua Lipa) fotoğrafını paylaşıyor, sonra annesi aynı fotoğrafı kızı fotoğraftan keserek canım oğlum diye paylaşıyorBaya dalga geçmişlerdi Dua Lipa da olsan kayınvalide gazabından kaçamıyorsun diye.
anası iyi beslenmiş 2 metre 100 kilo olduğuna göre. sen adami bi zayiflat ayy iyi bakmamişsin bana ver der sen direk gönderBenimki de öyle küçük olsa anlarım tıfıl olsa falan ama adam 2 metre 100 kilo.
Gayet iri yarı ama anasının gözünde oğluşum
bazı anneler sevgiliye/eşe duyulan sevgi ile anneye duyulan sevgiyi karşılaştırıyor ya, net.
sanıyor ki oğluşları bir kadının sevince artık onları sevmeyecekler. 1 kere istediklerinde oğluşlarıyla görüşemeseler, tek bir telefonlarına cevap verilmese de hemen gelin suçlu oluyor.
bence tamamen özgüvensizlik.
anası iyi beslenmiş 2 metre 100 kilo olduğuna göre. sen adami bi zayiflat ayy iyi bakmamişsin bana ver der sen direk gönder
Canım yanlış anlama ama kocan da pek samimi gelmedi bana. Sırf beni karıştırmayın düşüncesiyle, senin öfkeni üzerine çekmemek adına ortamı yatıştırmaya yönelik edilmiş laflar gibi geldi bana. Gerçekten rahatsız olsa bunu hissettirir, annesine de söylerdi.Anne benim sana ihtiyacım yok, bu yaştan sonra kendi keyfine bak diyor ama kadın anlamıyor.
İşte burası haksızlık. Çünkü seni biliyorum, önceden görseydin bunları bence kabul etmezdinKelebek inanır mısın evlenip yanlarına gidene kadar görmedim duymadım bunları.
Ne oğluşum dedi ne başka bir şey.
Evlendikten sonra dank etti kadına
Canım morrenk, forumdaki yorumlarını sıkça görürürüm, bu açıdan bu konulardaki mizacını, mentaliteni az çok bildiğimi tahmin ediyorum. Ben senin kıskandığını da düşünmüyorum. Bu biraz , bir insan ısrarla gözüne gözüne sokarsa bir şeyi, artık otomatik olarak algıda seçicilik başlar. Sürekli farkında olursun bir süre sonra. Bence senin derdin oğlunu sevmesi, uzak kalmak istememesi hatta oğluşum demesi de değil. Senin derdin, kv nin seni rakip gibi görüp, sen yokken ben vardım , evlendiniz diye ben 2. Planda kalacak değilim mesajını vermeye yönelik hareketlerde bulunması.Normalde de kıskanmam hiç ama batıyor artık
Hiçte öyle şeyler demedim, yapmadım da annesini her zaman baş tacı yaptım, ilişkilerine hiç karışmadım.
Bazı kadınlar sadece ben diyor onu da demedim hiç bir zaman sadece sevgisini benim gözüme sokmasın istedim
Selam güzellikler,
Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen
Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Misafir dolu evde şok oldum cay içecek var mi diye kalktım. Eşim gelince herseyi konuşmak istiyorum bakalım ne olacakKıskanıyorlar....
Peki ben gelini sevmem diyince tavrınızı koymadınız mı? Ben olsam söylerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?