- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Ay yok artık
Oğluşu nerde uyuyor görmek mi istedi ki
Kv benim evime geldiğinde wcye bile girmezdi sanırım klozete yılan attığımı totosunu ısırtacağımı düşündü
Bi kere kendi ailemi ve onları yemeğe aldım kv wcye aşağıya kızının wcsine gitmiş. Bende demiştim bizde de wc kullanıma açık bilginiz olsun diye. Öyle tuhaf davranışları vardı. Tost makinesini neden tezgaha koyduğumu sorgulardı. Ben herşeyi ufak cinnetlerle hallettim tatlı dille olmadı
Bir evlat yetiştirmek o kadar zor ki tüm hayatınızı onlara göre düzenliyorsunuz. Hem maddi hem manevi bitiyorsunuz. Doğduğundan beri tüm sevginizi veriyorsunuz. Biriyle evlendi diye vaz mı geçsin evladından?evlat 50 yaşında da olsa anne gözünde çocuğudur. Diğer yorumlarınızı beğenirim ama bu konu da ben de katılmayacağım size
Psikologlar rol değişmemesi gerektiğini savunuyor. Mesele eşlerde kocalarının annesini gibi davranırlarsa aralarındaki bağ anne oğul ilişkisine dönermiş. Ben eşiyim annesi değilim o yüzden eşimin tişörtlerini bile yerleştirmem çamaşırlarını yıkamam ortaklaşa yaparız yemekte çok yapmam öyle lezzetli :)Benim de eşim annesini hep el üstünde tutmuş evinin ihtiyaclarını o evin babası gibi üstlenmiş. Kardeşlerini evlendirmiş vs. Hatta gezmelerind~anneyi götürmüş arkadaslarıyla tanışıyor kv falan.
Biz evlenirken kv dizlerini dövüuordu ben şimdi he olacahım diye. Ben de hiç sevmem yakınlığı (ailemle de yakın değilim)
Aman dikkat et es kaza köye gider mider, ben yokken oğluşum ne yapıyor diye merak ederim diyip eve gizli kamera bağlatmasınO klozete oturmama olayı benimkinde de var
Hatta ben derim hep bir tek şey onda var sanki ne kadar değerli diye
Sen yazınca tuhaf oldum Megg
Merak ediyor nerede, nasıl yapıyoruz diye
Görümcelerine şey de evlat ayırıyor ananızO gitme mevzusunda dedim ki sen eşimi dert etme ben varım, evde bekar kızın var onu düşün istersen o benim oğlum kız evlenip gidecek zaten dedi.
Ben oğlumu bırakamam 1 tanecik oğlum var benim diyor üstüne basa basa.
Aaa onu gordum kayinbabam yapiyo gorumcemeMeyvesini soyup yediren
Birbirlerini nasıl sevecekleri kısmına çok takılmışsın. Psikolojine yazıkHangi yorumumda vazgeçsin yazdım ceycey ?
Aksine hiç birinde bağlarını kopartmasınlar diye de belirttim.
ahh canım ne yapacaksın işte herkeste var bir arızaBir insan bir konuşmayı kaç kere duymak zorunda ki Calcifer ?
Ben istemiyorum mesela sen keyfine bak diyorum ben eşime bakıyorum zaten diyorum ama kadın duymuyor.
Sırf bu değil her konu da böyle.
Birbirlerini nasıl sevecekleri kısmına çok takılmışsın. Psikolojine yazık
Aaa onu gordum kayinbabam yapiyo gorumceme
oğlu hala gözünde küçük demekki ne kvler var
Aman dikkat et es kaza köye gider mider, ben yokken oğluşum ne yapıyor diye merak ederim diyip eve gizli kamera bağlatmasınodayı da ondan merak etmiştir nereye koysam diye
Görümcelerine şey de evlat ayırıyor ananız
Ay bizimki var kvde yaaBir ara anahtar muhabbeti olmuştu bana da verin dedi katiyen karşı çıktım
Üzgünüm ama çözümü yok sanırım. Eşiniz terslese sizde tersleseniz ben yanlış yapıyorum demek yerine ağlayabilir ben ne yaptım falan der düzelmez yani. Evlendikten sonra peki hangi sıklıkla görüştünüz özel olmazsa sormak isterim ? Annemde babamdan ilgi göremedi bana çok düşkündü sürekli gitmemi istersi 10 dakikalık mesafe ama çoğu zaman işim olmasada gitmedim alışsın bensizliğe diye.Onlar kendileri diyor ki hep oğlunu ayırdı diye
allah yardımcın olsun zor yani anlayabiliyorum komşumuzun böyle kv var kadın ağladı kaç defaBüyümüyor oğluşları
Bırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
Bana antipatik geliyor +30 yaşındaki adamlara minnoş gibi davranılması.
Konuyu ciddi ele almak gerekirse, tabiki herkes doğuruyor herkes doğurduğuna emek kıymet veriyor yıllarca ama 20 30 yıl sonra artık evlenip evini ayırdığında artık onun da özel bi hayatı hayat arkadaşı olduğunu idrak etmesi gerekir. Gelinine "kızım ben şimdiye kadar oğlumun hep yanındaydım ama taşınırsak gözüm arkada kalmaz sen varsın yanında benim kadar iyi bakarsın zaten gider geliriz arada yine" dese sorun kalmayacak. Ama ben oğlumsuz yapamam o da bensiz napar falan demek aşırı abartı. Kaldı ki kp de hayatta kv tek değil ki bu kadar duygusala bağlıyor durumu. Daha yanında bekar kızı var üstelik. Azcık ince düşünse birebir oğluna söyler bilerek gelinin yanında söylemez ki o da "anne ben bakamıyor muyum ki eşimle ilgilenmiyor muyum ki bunları söylüyorsun" diyip kırılır diye düşünse yine sorun kalmayacak. Ben böyle bi durum yaşasam eşim 10 kez gidiyorsa ben 3 4 kez giderdim eşim sebebini sorduğunda hep aynı cümleleri duymak beni geriyor gülüp geçtiğime bakma ama kırılıyorum içten içe derdim. Çünkü birşeyi es geçtiğimde onun devam edeceğini tecrübe ettim çoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?