Oğlumu bırakamam vol. 454545421

O klozete oturmama olayı benimkinde de var
Hatta ben derim hep bir tek şey onda var sanki ne kadar değerli diye
Sen yazınca tuhaf oldum Megg

Merak ediyor nerede, nasıl yapıyoruz diye

Hangi yorumumda vazgeçsin yazdım ceycey ?
Aksine hiç birinde bağlarını kopartmasınlar diye de belirttim.

Psikologlar rol değişmemesi gerektiğini savunuyor. Mesele eşlerde kocalarının annesini gibi davranırlarsa aralarındaki bağ anne oğul ilişkisine dönermiş. Ben eşiyim annesi değilim o yüzden eşimin tişörtlerini bile yerleştirmem çamaşırlarını yıkamam ortaklaşa yaparız yemekte çok yapmam öyle lezzetli :)

O klozete oturmama olayı benimkinde de var
Hatta ben derim hep bir tek şey onda var sanki ne kadar değerli diye
Sen yazınca tuhaf oldum Megg

Merak ediyor nerede, nasıl yapıyoruz diye
Aman dikkat et es kaza köye gider mider, ben yokken oğluşum ne yapıyor diye merak ederim diyip eve gizli kamera bağlatmasın odayı da ondan merak etmiştir nereye koysam diye

Bir insan bir konuşmayı kaç kere duymak zorunda ki Calcifer ?
Ben istemiyorum mesela sen keyfine bak diyorum ben eşime bakıyorum zaten diyorum ama kadın duymuyor.
Sırf bu değil her konu da böyle.
ahh canım ne yapacaksın işte herkeste var bir arıza
yukarıda arkadaş yazmış eşim de bana düşkün vs diye sok lafı geç

Konuyu ciddi ele almak gerekirse, tabiki herkes doğuruyor herkes doğurduğuna emek kıymet veriyor yıllarca ama 20 30 yıl sonra artık evlenip evini ayırdığında artık onun da özel bi hayatı hayat arkadaşı olduğunu idrak etmesi gerekir. Gelinine "kızım ben şimdiye kadar oğlumun hep yanındaydım ama taşınırsak gözüm arkada kalmaz sen varsın yanında benim kadar iyi bakarsın zaten gider geliriz arada yine" dese sorun kalmayacak. Ama ben oğlumsuz yapamam o da bensiz napar falan demek aşırı abartı. Kaldı ki kp de hayatta kv tek değil ki bu kadar duygusala bağlıyor durumu. Daha yanında bekar kızı var üstelik. Azcık ince düşünse birebir oğluna söyler bilerek gelinin yanında söylemez ki o da "anne ben bakamıyor muyum ki eşimle ilgilenmiyor muyum ki bunları söylüyorsun" diyip kırılır diye düşünse yine sorun kalmayacak. Ben böyle bi durum yaşasam eşim 10 kez gidiyorsa ben 3 4 kez giderdim eşim sebebini sorduğunda hep aynı cümleleri duymak beni geriyor gülüp geçtiğime bakma ama kırılıyorum içten içe derdim. Çünkü birşeyi es geçtiğimde onun devam edeceğini tecrübe ettim çoktan.

Onlar kendileri diyor ki hep oğlunu ayırdı diye
Üzgünüm ama çözümü yok sanırım. Eşiniz terslese sizde tersleseniz ben yanlış yapıyorum demek yerine ağlayabilir ben ne yaptım falan der düzelmez yani. Evlendikten sonra peki hangi sıklıkla görüştünüz özel olmazsa sormak isterim ? Annemde babamdan ilgi göremedi bana çok düşkündü sürekli gitmemi istersi 10 dakikalık mesafe ama çoğu zaman işim olmasada gitmedim alışsın bensizliğe diye.

Bırak annesidir sevsin, yedirsin, öyle sarılsın öpsün falan.
Bana antipatik geliyor +30 yaşındaki adamlara minnoş gibi davranılması.

Tamam da o adam sesini çıkarmıyor

Çünkü o alışkın, annesine rest çekmiyor

Şöyle sorayım, arkadaşız, bir sebeple eşim annesi sen ben oturuyoruz, kv dem aynı seninkine yaptığı hareketleri yapsa ne düşünürsün

Ya “ne yapmacık” ya “ne hadsiz” der geçersin

İşte eşin için de tepkin bu olmalı

X kişinin yapması ile senin kv nin yapması arasında fark yok

O oğlu sana yönelik değil hareket en fazla güleriz “yaaa koca kadın, şu hale tavra bak” deriz

Konu kendi kv demiz ve eşimiz olunca ne değişiyor

Eşimize yönelik her hareket bize karşı değil hatta bir çoğu bizi fark dahi etmeden yapıyor o hareketi

Geçen mesela annemlerde bizdeydi yine bu gitme konusu açıldı anneme de aynısını demiş ben oğlumu bırakamam bir tanecik oğlum diye annem de demiş ki hani artık evliler morrenk var yanında yok olsun ben bırakamam demiş.
Beni mi yetersiz görüyor kendini mi çok üstün görüyor bilmiyorum ama gelip bana ne yemek yapan, ne iş yapan insandır (beklentimde yok zaten)
Gitmesi de mesele değil benim derdim beni böyle yok sayması, kıyas haline gelmemiz hiçte öyle bir duruma sokmadım kendimi ama bakıyorum bazen eşime benden daha yakın cilveli davranıyor.
Onun oğlu evet hala onun evladı ama artık evli yani onunda bir eşi var keşke anlasa.
Damadına yapamaz ama gelinine benim oğlum der.

Zaten gitmiyorum Megg yemin olsun eşim 2-3 kez gider ben 1 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…