Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olduYeni üye... Cinsellik konusu.... Bilemiyorum Altan.
Neden öğretmek istiyorsunuz kiOğlum 15 yaşında ona cinselliği öğretmek istiyorum nasıl öğretebilirim
Oğlunuz size sorular soruyor mu? Babasıyla konuşması daha doğru olmaz mı, sizinle rahat konuşamayabilir diye düşünüyorum. Yine de doğrusunu uzmanlar bilir. Ergenlikte cinsellik eğitimiyle ilgili uzman yayınları var, onları okumakla başlayabilirsiniz.Oğlum 15 yaşında ona cinselliği öğretmek istiyorum nasıl öğretebilirim
O senden iyi biliyordur merak etme.Oğlum 15 yaşında ona cinselliği öğretmek istiyorum nasıl öğretebilirim
Neden öğretmek istiyorsunuz b
Benden öğrenmesi daha iyi olmazmıNeden öğretmek istiyorsunuz ki
Babadan öğrenmesi daha iyi olabilir ama bence hiç gerek yok 15 yaşında sonuçta cinselligin ne olduğunu falan biliyordurBenden öğrenmesi daha iyi olmazmı
Annesinden cinsellik öğrenmesi yerine babasından öğrenmesi daha doğru. Babası yoksa baba yerine geçen dayı amca da olur. Annenin 15 yaşındaki oğluna cinsellik öğrettiğini duymadım.Benden öğrenmesi daha iyi olmazmı
Ne alaka yani kendi haline bırakın. Herkes herşeye ulaşıyor bu devir de rahat ol senin bilmediğin şeyleri bile biliyodur![]()
Aynen öyle 2006 senesi internetin şunun bunun yaygın olmadığı yıllarda ortaokulda görev yaparken 6. sınıfın branşım dışında bir dersine de girmiştim. aids vs gibi hastalıklardan bahseden bir ünite vardı . Bir erkek öğrencim
- hocam cinsel yolla bulaşan ne demek ? diye sormuştu.
ben daha cevap veremeden başka bir kız öğrencim atlayıp
- seni şuan alakadar etmez evlenince öğrenirsin demişti
bunu hiç unutamıyorum.
hele şimdikiler herşeye çok kolay erişebiliyor o yüzden o sizden iyi biliyordur merak etmeyin
Filmler bile izledik CD de şimdi ne yalan söyliyim ki![]()
ya konudan uzaklaşacağım belki ama film deyince hatırladım
bu olaydan 4 yıl sonra da ilkokul 4. sınıftaki bir öğrencim , O zamanlar kurum yasak koyardı youtube vs sitelere okuldaki bilgisayarlarda (akıllı tahta yoktu projeksiyonla yansıtırdık) çocuk şifreyi kırıp +18 site açıp koca projeksiyona video yansıtmıştı10 yaşında velet
oğlum nerden öğrendin sen bunu deyince de
- ne var ki bizim evde annemle babam da izliyo demişti![]()