- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
neden kıskanıyorsun ya da şöyle sorayım senin kıskanman için seni kışkırtıyorlar mı?Merhaba kızlar çok şükür doğum yaptım 11 günlük bir bebeğim var. Ama oğlumu deli gibi kıskanıyorum. Kendi ailemden değil ama eşimin ailesinden o kadar çok kıskanıyorum ki onu. Onlar sevince gerçekten içimden kıskançlık damarlarım fırlıyor sanki. Bir öneriniz bir görüşünüz var mı? Bundan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü yüzüm asılıyor hep kıskandığım için. Nasıl düşünsem rahatlarım
neden kıskanıyorsun ya da şöyle sorayım senin kıskanman için seni kışkırtıyorlar mı?
eğer böyle bir durum yoksa malum lohusa sendromu 4-5 haftaya geçiyor merak etmeyin.
bizde atlattık bu dönemi .kaynanacığım her seerinde çocuğunu istemeyeceksin doğurunca hasta olacaksın dedi durdu baktı ben hasta olmadım beni kışkırttı durdu "bu benim kızım, onu ben doğurdum, onun evi burası değil götüreceğim, emzirirken kucağımdan almalar,benim ailemden çocuk kıskanmalar vs. baktı gelin lohusa sendromu olmadı kaynana olarak senrdoma girdi
ya :) ama geçmedi hala devam ediyorŞoke oldum. Benim kaynanam da lohusa sendromuna girmişti ama seninki fenaymış.
bakın bu rahatsızlıktır öncelikle bunu bi anlayın. neden böyle tepki veriyorsunuz ki sevmesinler istemiyorum dememiş kıskanıyorum diyor . Allah ım sizin gelininize böyle bi rahatsızlık vermesin delirtirsiniz kadını..ben bir hala olarak yazıyorum o cocuk tek senin degil istemesende istesende yegenlerini torunlarını sevicekler !!
bu rahatsızlıksa kendi ailesini neden kıskanmıyor herkesten kıskansa anlarım sen beni tanıyomusunki hemen delirtirsin diye yazıyosun...bakın bu rahatsızlıktır öncelikle bunu bi anlayın. neden böyle tepki veriyorsunuz ki sevmesinler istemiyorum dememiş kıskanıyorum diyor . Allah ım sizin gelininize böyle bi rahatsızlık vermesin delirtirsiniz kadını..
bir önceki sayfadaki yorumumu okumanı rica ediyorum..bu rahatsızlıksa kendi ailesini neden kıskanmıyor herkesten kıskansa anlarım sen beni tanıyomusunki hemen delirtirsin diye yazıyosun...
ama o sizin kaynananızla alakalı bu bayan genelleme yapsaydı ok evet lohusalık yada yeni anneligin vermiş oldugu bi dürtü der anlardım ama esimin tarafı diye derse iş farklı bende bi erkek tarafı olarak ve yeni bir hala olmus olarak yazdım ayrıca gelinimiz delirmedi merak etmeyin evine bile gitmek istemedi evide 10 dk mesafede belirtiyim. bizde kalıyo ben ön yargı yapmadım ama siz delirtirsiniz diye ön yargıda bulundunuz..bir önceki sayfadaki yorumumu okumanı rica ediyorum..
ayrıca kendi arkadan çevrem ve kendi doğumumu baz alarak konuşayım kibu rahatsızlıksa kendi ailesini neden kıskanmıyor herkesten kıskansa anlarım sen beni tanıyomusunki hemen delirtirsin diye yazıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?