oglumu gordum şok oldum...kizlar bi bakin nolur

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
kizlar biz esimle sehir disina ciktik ve uc yasindaki oglum annemle birlikte ciflik evine gittiler orda gozunun yanindan sinek issirmis annem telefonda sinek isirdigini ve gozunun sistigini soylemisti ama bu kadar oldugunu tahmin etmemistim gordugumden beri sinirlerim alt ust agliyorum surekli allahin gucune gitmesin oglumun yuzune bakamiyorum doktora gtrdum alerji ilaci verdi dun ama sanki sabah borazdaha sisti kotu bise olmaz dimi basina bole bise gelen varmi

başka bir doktora gidin. mümkünse üniversite hastanelerinin aciline.

canım geçmiş olsun. benim sekiz tane yeğenim var neredeyse hepsinin başına geldi bu durum. kuzucuk hassas olabilir ve de göz kenarına gerçekleşen her dış etkenden sonra şişme kaçınılmaz oluyor. göz çevresine krem bile sürmeyin der uzmanlar çünkü hassas bölge.

Oy kiyamam ya gecmis olsun. Aslinda renk olarak bir kizariklik falan yok sadece gözde siskinlik var. Büyük ihtimalle iner telasa kapilmayin ama iciniz rahat etsin bir doktora daha götürün. Acile götürün. Tekrar gösterirseniz iciniz de rahat eder. Hem belki farkli bir ilac verilir vs.

iste resim bu halde oglum ya

canım hiç hemde hiç korkma bizdede aynısı oldu.sahile gitmiştik yavrumun tam kaşının üstünü ısırmış mikrop sinek.akşam öyle bir şiştiki alnı göz kapağına indi.göz kapağı balon gibi oldu gözü kapandı.. sizin oğlunuzdan daha büyük oldu.doktora getirdik sinekte mikrop varmış çocuğunuzda alerji yapmış dedi.birkaç gün sürdü sonra geçti.sonra 1 kere daha başımıza geldi.yine aynı şisti bu sefer okadar korkmadık.

Son düzenleme:
iste resim bu halde oglum ya
canım benim yaa kıyamam
çok geçmiş olsun.. canım genelde göz çevresi ısırmasında böyle oluyor.. yani göz kapanıyor
eşimin gözünden arı sokmuştu arkadaşlarımda da gördüm gözü kapandı
kalbini ferah tut inş. birkaç güne geçer canım
Allah beter durumlardan korusun

ayy cnm gercektenmi resimi gordun dimi boylemi olmustu ben yukledim ama bende resim gorunmuyo o yuzden soruyorum icime su serptin kac gunde gecti yigenlerininki

cnm gozunde gorunmuyo sakaginda var ordan basliyo sislik zaten nohut kadar kizariklik var

cnm icimi rahatlattin gitmez olaydim diye cok agladim annecigiminde birsuru kalbini kirdim sanki kadin istedi boyle olmasini ya.cok korktum inanki senin oglununda boyle bu kadar sismismiydi bide ilac kullandinmi

ayy cnm gercektenmi resimi gordun dimi boylemi olmustu ben yukledim ama bende resim gorunmuyo o yuzden soruyorum icime su serptin kac gunde gecti yigenlerininki

evet canım resmi gördüm. aynı bu şekildeydi yeğenleriminki de. bir hafta içinde indi. hem sen doktora da götürmüşsün iyi etmişsin. için rahat olsun geçer bir kaç güne. yavrun çok tatlıymış maşallah.

ay valla dunden beri ne yerdeyim ne gokte agla agla icim cikti iyiki kk var icim rahatladi cok saol cnm ya

keske benimde esiminkini issirsaydi:))ya cocuk olunca insan panik yapio esimde bende yada annemde olsa basardim kahkahayi ama evlat olunca kotu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…