- Konu Sahibi huzurunevindekihuzursuz
-
cnm icimi rahatlattin gitmez olaydim diye cok agladim annecigiminde birsuru kalbini kirdim sanki kadin istedi boyle olmasini ya.cok korktum inanki senin oglununda boyle bu kadar sismismiydi bide ilac kullandinmi
Bence paniklemek yerine tam teşekkülü bir hastanenin immunoloji servisinin kapısını çalın. Çocuklarda allerji çok önemlidir, tüm testleri yapılır ve çocuğunuzun nelere alerjisi olduğunu öğrenir ona göre de tedbirli davranırsınız ben ki dikkatli olduğumu sanırım ancak çocuğumun çilek alerjisi olabileceği aklımın ucundan geçmemişti... Yediği bir kase çilek yüzünden tüm günü hastanede geçirmek zorunda kalmıştım. Üstelik ilk defa da yemiyordu ve bu yaşadığımızda 4 yaşındaydı... Belli bir dozun üzerinde yediği için vücut tepki göstermiş ve biz acillik olmuştuk..
Şimdi yapılan tüm detaylı incelemede kızımın nelere alerjisi olduğunu biliyorum ve ona göre davranıyorum. Size de tavsiyem es geçmeyin...
alerji için şurup vermişti birde üzerine merhem vermişti..
dogru soyluyosn aslinda benimde oglumu daha once sinek isirdi iki defa daha gozunden isirmisti ama asla boyle olmamisti hastaneden esim resmen beni kacarak uzaklastirdi enteresan bi esim var cocugu asla doktora goturmek istemiyo kiyamiyo arastirma yapmalarina sinirleniyo oglumun canini yakacaklar durduk yerde dio o yuzden dun cok gerildik ben unuversite hastanesine goturmek istedem o inatla ozel hastane ddi bizim burdaki ozel hastanelerde cok ayrintili bakmiyolarya o yuzden ozele gitmek icin tutturdu sonuc itibariyle unuversite hastanesine gturdum sinek isirigi alerjisi ddiler ama dedigin gibi tum alerji testlerini yaptirmam gerekiyo benimde
ay insallah bir an once gecer cnm ya bende acaba arimi ddim ama annem aglamadi dio ari soksa aglardi heralde ansallah hemen gecerOy kuzuya bak sen kıyamam
Acil şifalar diliyorum.
Geçer canım acele etme sabret birazcık
Onların tenleri çok hassas ya hemencik kabarmış.
Yeğenime de olmuştu yazlıkta sahilde bir şey soktu birden ağlamaya başladı şişti kocaman oldu alerji merhemi verdi doktor sürdük bir kaç güne indi.
Hatta dedik bu sinek değildir arı falan mıydı acaba, sinek o kadar şişiremezdi çünkü.
cnm yaz sonu benm kızımda bÖyle oldu sinek ısırdı en az bir haftada indi krem falan sürdük inmesi uzun sürüyor korkma çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin benim kuzumda gözü yoktu resmen çocuğun aynı böyle pis sinek nasıl mikrop salmışsa çocuklara
cnm ilk gordugumde cok tepki verdim cocuk kostu sarildi ben soktan bise yapamadim ne olmus bu cocugun gozune diyip duruyodum oda korktu sonra kendimi toparlayabildim anca cay demini bende kendime uygularim sik sik ama oglum elletmiyo bile yaptirmadi ne yazikkiGeçmiş olsun, lūtfen telaşlanmayın, oğlunuzu da endişelendirmeyin. Sıradan göz alerjisine benziyor, alerjim bünyemden dolayı benimde başıma gelir bazen aynı böyle şişer ve kapanır. Anormal bir durum yok, doktora da sorarak çay demini ılıkken pamukla gözün üzerine kompleks yapabilirsiniz, iyi gelecektir.Çay kompresinin faydalarına Google'dan bakabilirsiniz
geçmiş olsun. alerji çok farklı birşey. herzaman birşey olmaz olmaz sonunda alerjik reaksiyon gösterebiliyor. alerjiğimde ben ondan biliyorum. çocukken penisiline alerjim yoktu doktor 10 tane iğne vermişti. 10. iğnede alerjik olduğum anlaşıldı... o nedenle belli alerjiye belli olmuyor.
bu arada oğlunun durmu küçükken kardeşimin başına da gelmişti. ilaçlarla düzeldi. halen sivri sinek ısırsa biraz şişer.
Kıyamam kendi kendinede geçer nasıl olsa :) belki diğer alerjenler inmesini yavaşlatabilir.En çok Yün göz alerjisi yapıyor mesela.Bir süre battaniye ve yüzlülerden uzak tutabilirsiniz belki.
Alerji testlerinin çok faydası oluyor ya alerji oluşmadan önlem alabiliyorsunuz
Benimde gözüm bu halde,mevsimsel alerjim varmış ne yazık ki.. Arpacıkla baslayan ve havalarında katkısıyla devam eden güneş gözlükleriyle dışarı çıkar hale gelmeme sebep olan,ama ilac tedavisi ile gün geçtikçe inen korkulacak birşey olmayan bir durum,göz doktorum bu sekil söyledi. Yapısal biraz,diğer gözümde mikrop kapmıştı,kist oluştu ameliyatla alındı. Yapacak birşey yok alışmayı öğreniyor insan,ama bıcırık daha çok ufak,acıyor mu çok?Acısı varmı,batma,kaşınma gibi.Kıyamam ki ,çok geçmiş olsun.Umarım atlatır kısa sürede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?