oglumu gordum şok oldum...kizlar bi bakin nolur

cnm yorumları okumadım ama benim oğlumun alerjik birbünyesi var onunda gözkapağından ısırmıştı sivri gözü şişti kapandı açamadı vs... merak etme alerjik bünyelerde böyle tepki veriyor, kkorkmanıza gerek ilaçlar iyi gelecektir inş..

Cnm ztn surememki ben korkarım bize allerset şurup berdi bide evde jelimiz zaten vardı onu suruyoruz dun aksam basladım ilaca acaba ne zaman fayda eder yaa

Bir haftada gecmeye baslıyor canım,umarım o kadar uzun sürmez,kıyamam yaa minicik gözünde öylee

Haberdar et bizleride ilerleyen süreçte

evet cnm diger arkadaslarin yorumlarida hep o yonde cok basina gelen varmis icim daha rahat yanlis anlamayin tabiki kimsenin evladina bise olmasin ama bitek benim basima gelmemis demwk istedim icim rahatladi derken

canım benim de kardeşimin göz kapağını arı sokmuştu 4-5 güne geçmişti. canını sıkma bi kaç gün sonra geçer

Son düzenleme:
Canım benim oğlumda fazla allerjik onunda başına gelir böyle durumlar. Bu tür durumlarda banyo yaptırmak iyi geliyor tecrübe ettim.Bide çaylı pamuk ile silmek..Birkaç güne bişeyi kalmaz merak etmeyin. Geçmiş olsun..

Son düzenleme:

bende ole dusunmustum o yuzdwn dun banyo yaptirdim ama cayli pamugu yapmama asla izin vermiyo dune nispeten cok daha iyi bugun insallah yarina bise kalmaz yorumlarin icin cok tesekur ederim

Ben de alerjiye yatkınım, buna "atopik kişilik" deniyor. Çocukken özellikle böcek ısırmalarından dolayı çok sıkıntı çekerdim. Yüzüm gözüm şişerdi, eklem yerlerimden ısırdığında orayı hareket ettiremediğim olurdu.

Çaylı pamuk vs iyi gelmez. Bu tip deneysel tedaviler uygulamayın, daha da kötü yapabilirsiniz. Doktor ilaç verdiyse onları kullanabilirsiniz. Çocukluk çağından sonra vücudum daha az tepki veriyor ama hala ilaç kullanmam gerekebiliyor. Hafif durumlar için bir losyonum, daha kötü olursa antihistaminik bir hapım var, onları kullanıyorum. Çok fazla kaşıntı olduğunda soğuk kompress uyguluyorum. Mümkün olduğunda kaşımasına engel olun ve güneşe-sıcağa maruz bırakmayın. Fazla sıcak banyo da yaptırmayın. Dikkat ederseniz kısa sürede geçecektir. Ancak çocuğunuzun daha ciddi alerjileri olması ihtimaline karşılık bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.

iste resim bu halde oglum ya

canım benım ya allah şifalar versin oğluna ben allahın izniyle muhim birşey oldugunu dusunmuyorum içini ferah tut sinek ısırmasına baglı enfeksiyon olabılır bebişler hassastır yinede doktora götürmende fayda var
kıyamam ona ya ciddi anlamda görünce benimde içim bir tuhaf oldu üzüldüm ben çokta sakin bir bebeğe benziyor
ne olur sonucu bildir canım inşallah geçmiştir bile

Ben acil doktoruyum, bana da böyle çocuklar geliyor. Allerji iğnesi yaptırıyorum,çoğu zaman reçete bile etmiyorum. Şişlik inecektir muhakkak,korkma. Önemli olan allerjiden nefessiz kalması Allah korusun ölmesiydi. Böyle bir şey olmadığına göre korkulacak hiç bir şey yok. Gözüne antibiyotikli damla alıp damlatabilirsin. Okacin gibi. Doktor doktor gezmene gerek yok gerçekten,güven bana. Geçmiş olsun.

ya benim kızımı da bişi ısırıyo ama ne olduğunu ulamıyorum kimi böcek diyo tahta kurusu diyo alaji diyo bugün parmagından ısırmış şişti su topladı kabarcık oldu sonra patladı canı çok acıdı bilgisi olan varmı iş gereği etrafı dağ tepe olan bi yerde yaşıyoruz
yardım ne olr

gecmis olsun cnm sukur benim oglanin gecti simdi gozu ondan sonrada elini isirdi sisti oda grcti ben buldum issirani sivrisinek ama su toplamasi fln olmuyodu benimkinde acaba neden oluyo onu bolman lazim once evde sizi issiran bisey yokmu ayni sekilde etki etmiyodur ama en azindan issiriyodur sizide

biraz gec oldu ama bildirmeden gecmek istemedim oglumun gozo cok sukurki gecti elini isirdi sonra oda sisti ama ben okadar panik yapmadim hrm el diye belki alistim diye bilmiyorum.sakinlik konusuna gelince allahim korusun uyku haric bes dakika oturmaz ve cok muzur bi cocuk yatiyor o sakin sifatin altinda

cok tesekur ederim gecti sukur dediginiz gibi

ben 12 yaşlarında falandım bende de aynı bu şekilde gözümde bir şişlik olmuştu ısırma falan da yoktu bildiğin kendi kendine şişmişti gözüm kapalıydı dokununca patlıcak gibiydi şişlik.tam ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama kendi kendine geçmişti ne olduğunu anlayamadan. çok geçmiş olsun..

Oğlunun durumu düzelmiş olsada
Canım çok geçmiş olsun,sinirlenme annesin elbet yüreğin acır ama Allah beterin beterinden saklasın.Senin oğluşunda benim oğlum gibi alerjik bir bünyeye sahip demekki.Sen benim oğlumu geçen yaz görsen kahrolurdun herhalde.Daha bundan 2 ay evvel bahçede bir çiçeğin dikeni kulağına değmiş batmamış bile acillik olduk.Bu resimdeki izleri doktor görünce bile şok oldu.Ne yaptınız bu çocuğa dedi.Sinek ısırığı dedik inanmadı.Sigara mı söndürdünüz üzerinde dediğinde oğlumun o hali zaten mahvetmiş beni ciğerim yandı başladım ağlamaya.
Neyse masumane bir kaç ilaç adı vereyim mutlaka çantanda bulundur bunları.Çünkü olmadık yerde olmadık bir böcek ısırır oğluşunu hastanelik olursunuz.Ben sürekli kullanıyorum doktorum da önerdi.Sen yinede doktoruna danış alman gerekenleri alıp yanında muhafaza et.Çok çok geçmiş olsun.Rabbim daha kötüsünden saklasın.
Ovadril krem,Klamoksan losyon Stilex Jel bunlardan biri olabilir ve Aeurus şurup(kaşıntısını engelliyor alerjiye karşı)
Bunlar kolları alnı gözü kulağı her yerini pipişini bile ısırmıştı lanet sinekler.

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim ama bosuna telas yapiyorsun.
Alerji bu. Babamada sürekli oluyor.
Göz damlasi ile gecer.
Eger disarda oynarken pis eliyle gözünü kasidiysa alerji olmustur.
Yada annenizin dedigi gibi sinek isirmistir.
Üzme kendini sakin. Cocuguda korkutma daha cok.
Onu sakinlestir. O senin korktugunu yada üzüldügünü hisseder
Eger uzun süre gecmezse ozaman mutlaka bi ic hastaliklari uzmanina getirmeni
tavsiye ederim. Hatta icini rahatlatmak icin hemen bi ic hastaligi uzmanina git
böbregini ve kalbini kontrol ettir. Kücük cocuklarda olmaz öyle seyler ama yinede
icin rahat etsin diye söylüyorum. Köyde iste sinekler böcekler daha farkli sanki.
Bi isirdimi anormal derecede sisiriyorlar.

Fazla tuzlu yemek ve fazla sivi tüketimide göz sismesine neden
olabiliyormus. Gec yatmakta buna dahil.

Allah yar ve yardimcin olsun..

düzelmesine çok sevindim kardeşim benim kız hala aynı doktor gece yanığı dedi komşular herkes te nazar diyo.bizide bişiler ısırıyo ama onun farklı herangi bişeyden cildin yanarda su toplar ya öle bişi oluyo offf bilemedim bi jel verdi sadce o kdr cildiyeciye gitçem aile hekimi beni rahatlatmadı

Ogf kuzum benim gece yanıgı çok zordur yaa teyzem sık sık olur nası dayanıyo kuzum ya allah acil şifalar versin cnm inşallah en kısa zamanda atlatır yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…