- Konu Sahibi huzurunevindekihuzursuz
-
Cnm ztn surememki ben korkarım bize allerset şurup berdi bide evde jelimiz zaten vardı onu suruyoruz dun aksam basladım ilaca acaba ne zaman fayda eder yaa
Bir haftada gecmeye baslıyor canım,umarım o kadar uzun sürmez,kıyamam yaa minicik gözünde öylee
Haberdar et bizleride ilerleyen süreçte
cnm yorumları okumadım ama benim oğlumun alerjik birbünyesi var onunda gözkapağından ısırmıştı sivri gözü şişti kapandı açamadı vs... merak etme alerjik bünyelerde böyle tepki veriyor, kkorkmanıza gerek ilaçlar iyi gelecektir inş..
ayy canım benim kıyamam yaa, bu nasıl sinekmiş tatlım...eminmisin sinek olduğuna...resmen arı sokmuş gibi???
Canım benim oğlumda fazla allerjik onunda başına gelir böyle durumlar. Bu tür durumlarda banyo yaptırmak iyi geliyor tecrübe ettim.Bide çaylı pamuk ile silmek..Birkaç güne bişeyi kalmaz merak etmeyin. Geçmiş olsun..
iste resim bu halde oglum ya
ya benim kızımı da bişi ısırıyo ama ne olduğunu ulamıyorum kimi böcek diyo tahta kurusu diyo alaji diyo bugün parmagından ısırmış şişti su topladı kabarcık oldu sonra patladı canı çok acıdı bilgisi olan varmı iş gereği etrafı dağ tepe olan bi yerde yaşıyoruz
yardım ne olr
canım benım ya allah şifalar versin oğluna ben allahın izniyle muhim birşey oldugunu dusunmuyorum içini ferah tut sinek ısırmasına baglı enfeksiyon olabılır bebişler hassastır yinede doktora götürmende fayda var
kıyamam ona yaciddi anlamda görünce benimde içim bir tuhaf oldu üzüldüm ben çokta sakin bir bebeğe benziyor
ne olur sonucu bildir canım inşallah geçmiştir bile
Ben acil doktoruyum, bana da böyle çocuklar geliyor. Allerji iğnesi yaptırıyorum,çoğu zaman reçete bile etmiyorum. Şişlik inecektir muhakkak,korkma. Önemli olan allerjiden nefessiz kalması Allah korusun ölmesiydi. Böyle bir şey olmadığına göre korkulacak hiç bir şey yok. Gözüne antibiyotikli damla alıp damlatabilirsin. Okacin gibi. Doktor doktor gezmene gerek yok gerçekten,güven bana. Geçmiş olsun.
kizlar biz esimle sehir disina ciktik ve uc yasindaki oglum annemle birlikte ciflik evine gittiler orda gozunun yanindan sinek issirmis annem telefonda sinek isirdigini ve gozunun sistigini soylemisti ama bu kadar oldugunu tahmin etmemistim gordugumden beri sinirlerim alt ust agliyorum surekli allahin gucune gitmesin oglumun yuzune bakamiyorum doktora gtrdum alerji ilaci verdi dun ama sanki sabah borazdaha sisti kotu bise olmaz dimi basina bole bise gelen varmi
gecmis olsun cnm sukur benim oglanin gecti simdi gozu ondan sonrada elini isirdi sisti oda grcti ben buldum issirani sivrisinek ama su toplamasi fln olmuyodu benimkinde acaba neden oluyo onu bolman lazim once evde sizi issiran bisey yokmu ayni sekilde etki etmiyodur ama en azindan issiriyodur sizide
düzelmesine çok sevindim kardeşim benim kız hala aynı doktor gece yanığı dedi komşular herkes te nazar diyo.bizide bişiler ısırıyo ama onun farklı herangi bişeyden cildin yanarda su toplar ya öle bişi oluyo offf bilemedim bi jel verdi sadce o kdr cildiyeciye gitçem aile hekimi beni rahatlatmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?