oğlumu kandırdın..

berasngl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
111
9
318
35
- Yurtdışı
kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadım:( ne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.

kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadım:( ne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.

şeker verdim diyeydin:27:

hiç sinir olma kasti yaptığı apaçık

Sanki çocugu sokakta top oynarken çikolata vaadiyle kaçırılmış.. şimdi de gönül koyuıyor...

seni sinir etmek için yapmıs sen oynuna gelme onun..

o kızlar onun peşinde koşarken oğlun benım peşimde koşuyordu kendisine sor bana değil de:)

koca kadın hiç utanmıyo da he
en sevdiği oyuncağı aldım deseydin töbe töbe

okuyunca guldum resmen.bu kaynanalar niye boyle ya.bence seni kiskandigindan boyle soyluyor.esin cok seviyor,cok deger veriyor demekki sana.oglumu elimden aldin hesabi.ogullari kendilerinden baska hic bir kadini cok sevmesin istiyolar...bendede var,hem sadece kaynanam degil gorumcemde oyle....

ya elimde değil üz<ülüyorum bu şekilde davranmasına. görümcem bana ünv. senin erkek arkadaşın olmaduımı diye sordu bir gün bende eşim vardı boşverin bunu brenden örnek verme dedim. kv döndü bana oğlum gibisini nerden bulavcak diyor.bana hiç bir vasfı olmayan çirkin biriymişim gibi dvranıyor..

Sen de şaka yoluyla asıl oğlun beni bulmuş hayatının en büyük şansı benim de ama tersler gibi değil.. Sen bilirsin tabii. Eşiniz bu durumun farknda mı ?

ayyyyyyyyy sinir oluyorum. yahu derdin ne ne güzel okumuş oğlunu mutlu eden sana torun veren bi gelinin var daha ne isterler anlamam. benim kv de benim oğlum dört dörtlük bitane vs der. bende en son dedim ki çok sinirlenmiştim laflarına valla X dört dörtlükse bende öyleyim tek başına iyilik de olmaz geçim de olmaz (evlilikte sadece erkek iyi olursa mutluluk olur sanıyo kv) dedim. daha neler neler. allah ıslah etsin bence artık aranıza mesafe koyun çok yüz göz olmamaya çalısın rabbim yardımcımız olsun.
ayrıca oğlumu kandırdın ne demek yaa. çocuk muymuş oğlu yada aklı yokmuymuş. en güzel zamanlarımızı büyük bi ustalıkla mahvetmeyi başarıyolar. rabbim fırsat vermesin valla ben şu 4 yılda artık yoruldum eşimi seviyorum ama bazen sevgi bile yetmiyo..

horoz şekeri verdim kandırdm deseydin bu soruya ancak bu cevap yakışır :ssz:

bu kadar kız peşinden koştuğuna göre oğlu neden sürekli koşuyormuş acebağğğ :27: keşke onu sorsaydınız :27:

ben değil ama oğlun beni almak için çok koştu deseydin. kaynanaya bak. sanırsın bir onda oğlan var:19:

aynı reklamlarda ki gibi bi biskrem versem benimle evlenir misin dedim. dayanamadı hemen kabul etti ondan sonra da bu durumu reklam şirketine anlattım reklamını yaptılar deseydin :1:

Bu sekilde yazinca kayinvalidenin dedikleri havada kalmis, arkadaslara katilmamak elde degil. Bazen burda konu aciliyor, ve sorun direk ortadan anlatiliyor. Ben soyle soyle yaptim demiyor da insan, karsi tarafin tepkisini direk sorunmus gibi yaziyor. Bu durumda yorumcular da sasiriyor...

O yuzden ben bu laflarin kaynagini merak ettim. Aranizda husumet mi oldu? Senin ona yaklasimin nasil? Esinle onun hakkinda tartisma mi yasiyorsunuz, vs...
Kimi gelinlerin oyle hareketleri var ki insana bu laflari soyletir bence. Ama durup dururken boyle dediyse evet, sacma. Konu beni dusundurdu acikcasi.

Bu sekilde yazinca kayinvalidenin dedikleri havada kalmis, arkadaslara katilmamak elde degil. Bazen burda konu aciliyor, ve sorun direk ortadan anlatiliyor. Ben soyle soyle yaptim demiyor da insan, karsi tarafin tepkisini direk sorunmus gibi yaziyor. Bu durumda yorumcular da sasiriyor...

O yuzden ben bu laflarin kaynagini merak ettim. Aranizda husumet mi oldu? Senin ona yaklasimin nasil? Esinle onun hakkinda tartisma mi yasiyorsunuz, vs...
Kimi gelinlerin oyle hareketleri var ki insana bu laflari soyletir bence. Ama durup dururken boyle dediyse evet, sacma. Konu beni dusundurdu acikcasi.

aynen cümlenin başınıda anlatayım damadı dediki eşim için çok seviyoruz bizim ailede bir tane yeri ayrı dedi bende neden dedim tek okuyan o dedi sonrada kv oğlumun peşinden bir sürü kız koşuyordu evlenmek için sen ne yaptında kandırdın dedi. en son bende o altın bende teneke değilim benim ondan bi farkım yok o okumuşsa bende okudum dedim üstelik ben bayan olarak okudum istesem evlenirim biri bakarda derdim ama erkeğin bu ihtimal bile yok onun kinin abartılacak bir durumu hiç yok dedim
beni en sinir eden evlenip yuva kurmuşuz çocuğum olacak hamile kadına kocasının peşinden koşan kızları söylüyor minyon tipli istiyormuş yelek örmüş minyon tipli olur diye ona göre ördüm diyo birde bana ben uzun boyluyum ördükleri bana göre değil yani bana seni istemiyoruma getiriyor.birde eşime biz görüşürken hemşire bakıyorlardı biliyordum eşim nişanlanalım kız bakıp duruyorlar demişti ikide bir kv şimdi hemşireler şu kadar maaş alıyor diye konuşuyor gelde altında bir şey arama :(((

Son düzenleme:
aynen cümlenin başınıda anlatayım damadı dediki eşim için çok seviyoruz bizim ailede bir tane yeri ayrı dedi bende neden dedim tek okuyan o dedi sonrada kv oğlumun peşinden bir sürü kız koşuyordu evlenmek için sen ne yaptında kandırdın dedi. en son bende o altın bende teneke değilim benim ondan bi farkım yok o okumuşsa bende okudum dedim üstelik ben bayan olarak okudum istesem evlenirim biri bakarda derdim ama erkeğin bu ihtimal bile yok onun kinin abartılacak bir durumu hiç yok dedim
beni en sinir eden evlenip yuva kurmuşuz çocuğum olacak hamile kadına kocasının peşinden koşan kızları söylüyor minyon tipli istiyormuş yelek örmüş minyon tipli olur diye ona göre ördüm diyo birde bana ben uzun boyluyum ördükleri bana göre değil yani bana seni istemiyoruma getiriyor.birde eşime biz görüşürken hemşire bakıyorlardı biliyordum eşim nişanlanalım kız bakıp duruyorlar demişti ikide bir kv şimdi hemşireler şu kadar maaş alıyor diye konuşuyor gelde altında bir şey arama :(((

Yahu bırak ne derse desin
Cevap vermesi gereken kisi esiniz...
O ne yapıyor kvde bunları soylerken?

Anladigima göre sizinde verdiginiz cevaplarda kv den asaga kalir yaniniz yok, yani siz ona gicik cevap veriyosunuz oda sizi sinir edecek seyler söylüyor...karsilikli alis veris yapiyo gibisiniz...simdi bunu dert etmek nerden cikti onuda anlamadim, o söylemis sizde cevabta altta kalmamissiniz...

Anladigima göre sizinde verdiginiz cevaplarda kv den asaga kalir yaniniz yok, yani siz ona gicik cevap veriyosunuz oda sizi sinir edecek seyler söylüyor...karsilikli alis veris yapiyo gibisiniz...simdi bunu dert etmek nerden cikti onuda anlamadim, o söylemis sizde cevabta altta kalmamissiniz...

siz yanımızda mıydınız ki aşağı kalır yanınız yok diyorsunuz burda her cümleyi anlatamayacağıma göre yaşanan bir andan bahsediyorum dolduktan sonra bende teneke değilim demek gayet normal ve siz orda kimin hangi ses tonu ve yüz ifadesiyle konuştuğunugörseydiniz o zaman dert edilip edilmeyeceğini anlardınız bir insanın ses tonundan bile fark edersin niyetini.. yazdığınız özellikle aşağı kalır yanın yok sözü çok hoşuma gitmediğini belirtmek isterim kusura bkmayın.

O altında ben teneke miyim? cümlesinin ne gibi bir aşağı kalır yanı yok anlayamadım şahsen.
Çünkü k.validenin söylediği laf çok ağır ve rahatsız edici.
Nasıl kandırdın ? Ha bu kız sevilecek bir insan değil, anca yalanlarla kandıracak ? Ne kadar ayıp.
Kandırmadım üfürükçülere gittim. Beni evden göndermek istiyorsan sen de kendine bir üfürükçü bul anne hahahaha deseydin. Bi dahakine öyle de. :47:

Back
X