Yaa ama ben hala çok kötüyüm niye oğlumun Koruyamadım kadına bişey diyemedim diyeÖfff yaaa ödüm koptu çocuğuna bişey oldu diye, nasıl bir başlık bu?
Okurken bile içim içimi yedi, kadın kaçırdı mı, otobüsten mi düştüler falan.
Ya Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyorayyy tatlım aklım çıktı başlığını okuyunca yavuna bişe oldu sandım
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
niye böyle bişe yaptı niyeti nedir inan anlayamadım inşallah düşündüğün gibi kötü değildir
Bişey yapmaz dimiBiri çocuğuna cinsel istismarda bulundu sandım. Bu nasıl tepki!
Altı üstü bir fotoğraf yaa. Ne olacak!
En fazla birine yollayıp "aşkım senle böyle bebegimiz olsun" falan diyecektir.
Tamam internette binbir pislik dönüyor ama bilinçli anne moduna girecem diye de bu kadar delirmeyin.
Ya siz böyle tepki verince ben abarttığım için içim rahatlıyor, ama hiç hoş değil öyle izinsiz @tek kelimeyle komiksiniz ,yanına imdat acil falanda yazsaydınız
Ben koruyamadım diye hissediyorum çünkü kadın yarım dakika kadar otobüsten inmedi kapının açılmasını falan bekledi o an neden ona bişey diyemedim diyebaşlığı okuyup korkarak açtım konuyu
konuyu okuyunca neyse ki rahatladım, tamam çok sinir bozucu bir durum ama abartılacak birşey de değil
Aynen neden azarlamadım ki bende o yüzden kızıyorum kendime, o an kalakaldım öyle . Bi daha korucam oğlumuÇocuğa bir şey oldu sandım yahu nasıl yazmışsın. Azarlayıp atsaydın kadını bu kadar dert edeceğine ne demek bir şey diyemedim.
Neden tedirgin olursunuz Ya gizli çekti diye demi ? İzin alsa veya bana gülümseyerek yapsa bende kafaya takmazdım zaten.Belki cok sevimli buldu o yizden cekti fotoyu ha ben olsam bende tesirgin olurdum oda ayri
Kesinlikle ! Şu an yapabileceğim birşey yok sanırım artık değil mi ..bırının ızınsız fotografını cekmek bana gore sapıklık
hıc normal bulmuyorum
yası kac olursa olsun
cocuklar konusunda bılhassa hassasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?