Yani daha Bir kaç gün önce trafik kazası geçirdik, oğlum ile , arabamız devrildi . Oğluma tekrar kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi, o yüzden duygularım çok karışık. Kaza geçirdiğimizde bir arkadaşımız oğlumun resmini komşularına gösteriyormuş sonra içine bir sıkıntı girmiş . O sırada kaza geçirdik . Çok korktum ...Ne olabilir amacı Allah aşkına?? Yok yani kafanızda kurduğunuz senaryoyu çok merak ettimde. Bir bebek resmiyle ne yapılabilir diye düşünüyorum bulamadım...
O da benden çekinerek gizli çekti demekki, işin garibi bebeğim uyuyordu öyle şirinlik falan da yapmıyordu yaniYaaaa çok korkuttunuz Allah iyiliğinizi versin
Bazen ben de çekmek istiyorum tatlı bir bebek gördüğüm zaman ama annesinden çekiniyorum ve çekemiyorum yani bunda korkulacak bişey yok ki demek ki çok tatlı oğlunuz dayanamamış çekmiş.
Geçenlerde bir çocuk gördüm 2 yaşlarında kıvırcık saçlı ama o kadar tatlı ve güzeldi ki maşallah subhanallah içime sokasım geldi bi daha öyle çocuk göremem diye fotosunu çekmek istedim fakat annesi bayağı yabaniydi yaklaşamadım bile
Gizli ya bundan eminim. Çünkü hiç gözgöze gelmedi benimle telefonu oğluma doğru çaktırmadan tuttu. Otururken bebeğime hiç bakmayarak telefonu dik tuttu ve çekti. Gayet de gizliydi ah keşke gizli olmasaydı takılmazdım bende böyleGizli degildir de siz bu kuruntuyla gizli cekti hissetmissinizdir. 9 aylik bebegin fotosuyla hic bir sey yapilmaz. Konuyu dusunmeyin bile derim lakin sık sık boyle takintilariniz varsa uzman destegi sart.
Demekki kadını çekti çok tatlı buldu belki bebek sahibi olmaya çalışıyo belki çocuğu olmuyo o yüzden çoğu çocuğa imrenerek bakıyo.Yani kafanıza takmayın art niyet yokO da benden çekinerek gizli çekti demekki, işin garibi bebeğim uyuyordu öyle şirinlik falan da yapmıyordu yani
Neyse
allah allah gizli olsa bile ne olur ya. Sizin tepkinizden kotkmus ama cok sevimli buldugu icinde cekmistir. Neden korkuyorsunuz anlqmiyorum. Benim oglum bebekken insanlar gordugumuz en sevimli bebek derlerdi. Ee ben sokaga da cikarmasaydim o zaman. Millet savimli, tombis beneisleri dizilerde reklamlarda oynatiyor da milyonlarca insan goruyor. Nazar filan da degmiyor. Madem cok panik yaptiniz okuyan 3 felak 3 nas.Gizli ya bundan eminim. Çünkü hiç gözgöze gelmedi benimle telefonu oğluma doğru çaktırmadan tuttu. Otururken bebeğime hiç bakmayarak telefonu dik tuttu ve çekti. Gayet de gizliydi ah keşke gizli olmasaydı takılmazdım bende böyle
Ya selfie ile ayırt edemeyecek miyim Allah aşkına, daha Nasıl anlatayım bilmiyorum , kadın otururken bacağının üstünde telefonu hiç havaya kaldırmadan bebeğime çevirdi ve fotoğrafını çekti, kameranın açık olduğunu ve foto çekilme sesini duydum. Ve kadın bunu çaktırmadan yaptı müzik dinliyormuş gibi önce kulaklığı taktı kulağına . Gerçekten bak yine şüphelendim bu kadar role neden girdi diye, neyse Allah'a emanetayol kadın selfie çekmiştir napsın sizin bebeğinizin fotoğrafını.
Aynen bende okuyayım. Ne bileyimallah allah gizli olsa bile ne olur ya. Sizin tepkinizden kotkmus ama cok sevimli buldugu icinde cekmistir. Neden korkuyorsunuz anlqmiyorum. Benim oglum bebekken insanlar gordugumuz en sevimli bebek derlerdi. Ee ben sokaga da cikarmasaydim o zaman. Millet savimli, tombis beneisleri dizilerde reklamlarda oynatiyor da milyonlarca insan goruyor. Nazar filan da degmiyor. Madem cok panik yaptiniz okuyan 3 felak 3 nas.
Bu kadar da panik olunmaz kiYa Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyor
Ya bi git ya ne var resim çektiyse öldürmemiş ya oğlucuğunuArkadaşlar 9buçuk aylık bir bebeğim var. Az önce otobüste kadının biri bakıp bakıp gülümsüyordu bebeğime, sonra tam inecekken yerinden kalkmadan önce bana çaktırmadan kamerasını açtı bebeğimin fotoğrafını çekti !! Bi de etrafına bakıyor çaktırmamaya çalışıyor. Sonra ben bişey diyemeden indi. Ya çok sinir oldum. Neden bebeğimin fotoğrafını çekiyor ?? Bişey de diyemedim ya kaldım o an resmen, Nasıl sesimi çıkaramam allahım yiyip bitiricem kendimiben bebeğimin resmini internete bile koymaya kıyamazken kadının biri gelip izinsiz çekiyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?