- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
Bende çok sinirlenirdim izinsiz böyle bir şey yapılmasına. Ama böyle modeller var sevdikleri bebeğin fotoğrafını çekip ona buna atan. En fazla ne yapabilir ki açsın google da zibilyon tane bebe fotosu var.Evet heralde sevdiği için çekti de , foto çekmek için bir sürü role girdi çaktırmadan yapabilmek için. Hay allahım ne insanlar var !
Ama ben artık iyiyim teşekkür ederim
Eve geldiğimden beri instegrama yeni paylaşılan fotolara bakıyorum. zaten instegramda görsem rahatlıcam hani amacını öğrenmiş olucam diye. Haklısınız başka Bi bebeğe de benzetmiş olabilir bu fikir içimi rahatlattı biraz
Ama gizli çekmesi çok sinir bozucu
Yaa ama ben hala çok kötüyüm niye oğlumun Koruyamadım kadına bişey diyemedim diyehaklısın başlık abartılı olmuş ama şuan öyle Bi moddayım inanki. Gizli çekmesi hiç hışuma gitmedi
Arkadaşlar 9buçuk aylık bir bebeğim var. Az önce otobüste kadının biri bakıp bakıp gülümsüyordu bebeğime, sonra tam inecekken yerinden kalkmadan önce bana çaktırmadan kamerasını açtı bebeğimin fotoğrafını çekti !! Bi de etrafına bakıyor çaktırmamaya çalışıyor. Sonra ben bişey diyemeden indi. Ya çok sinir oldum. Neden bebeğimin fotoğrafını çekiyor ?? Bişey de diyemedim ya kaldım o an resmen, Nasıl sesimi çıkaramam allahım yiyip bitiricem kendimiben bebeğimin resmini internete bile koymaya kıyamazken kadının biri gelip izinsiz çekiyor !
Özetle, benim yorumum seni ilgilendirmez. Sen sadece nefes al. Hade.Size sadece soruna değil kaynağına bakın dedim diye çıldırdınız.bu arada Hanfendi değil Hanımefendi...
Bence siz bi psikiyatra gidin. Bu takinti hayra alamet degil..Eve geldiğimden beri instegrama yeni paylaşılan fotolara bakıyorum. zaten instegramda görsem rahatlıcam hani amacını öğrenmiş olucam diye. Haklısınız başka Bi bebeğe de benzetmiş olabilir bu fikir içimi rahatlattı biraz
Ama gizli çekmesi çok sinir bozucu
Haaaaaaa haaaaaa:))))çok güldüm size:))))))Özetle, benim yorumum seni ilgilendirmez. Sen sadece nefes al. Hade.
Ne olur çektiyse çok buyutuyorsunuz.he tabı ızın almalıydı o ayrı sevmek için de resmını çekmek için de.Ama buraya kadar yazdıgınıza gore çok abartmıssınız.Arkadaşlar 9buçuk aylık bir bebeğim var. Az önce otobüste kadının biri bakıp bakıp gülümsüyordu bebeğime, sonra tam inecekken yerinden kalkmadan önce bana çaktırmadan kamerasını açtı bebeğimin fotoğrafını çekti !! Bi de etrafına bakıyor çaktırmamaya çalışıyor. Sonra ben bişey diyemeden indi. Ya çok sinir oldum. Neden bebeğimin fotoğrafını çekiyor ?? Bişey de diyemedim ya kaldım o an resmen, Nasıl sesimi çıkaramam allahım yiyip bitiricem kendimiben bebeğimin resmini internete bile koymaya kıyamazken kadının biri gelip izinsiz çekiyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?