Oğlumu koruyamadım :(

Evet heralde sevdiği için çekti de , foto çekmek için bir sürü role girdi çaktırmadan yapabilmek için. Hay allahım ne insanlar var !
Ama ben artık iyiyim teşekkür ederim
Bende çok sinirlenirdim izinsiz böyle bir şey yapılmasına. Ama böyle modeller var sevdikleri bebeğin fotoğrafını çekip ona buna atan. En fazla ne yapabilir ki açsın google da zibilyon tane bebe fotosu var.

Yuh artik.
Bi bebek resmiyle ne yapilabilirki ya?
Kirmzi isik sitelerine koyup gecelik kiralama ucretinimi koyucaklar saniyosunuz? Bumudur korkunuz? Tovbe tovbe ya. En fazlasi dediginiz gibi instaya fb konulur. Ee nolmus yani?

Yaa ama ben hala çok kötüyüm niye oğlumun Koruyamadım kadına bişey diyemedim diye haklısın başlık abartılı olmuş ama şuan öyle Bi moddayım inanki. Gizli çekmesi hiç hışuma gitmedi

Belki çekmemistir sana öyle gelmiştir. Zaten olayı anlaman vs hemen tepki verememek çok normal dert etme kendine. Bir dahakine öyle bir şey olursa basarsin çığlığı :)

Saygisizlik iste ne yapacaksin..

Çocuğu olmayan bir kadınsa çekip bakmış olabilir o psikoloji çok farklı insan acıkmaktan korktuğu içim severken gözleri dolacak biri görmesin diye tedirgin olduğu için.....çocukları severken bile tedirgin oluyor ben bu durumları yaşadığım için yazınızı okuyunca direk bu geldi aklıma

Size sadece soruna değil kaynağına bakın dedim diye çıldırdınız.bu arada Hanfendi değil Hanımefendi...
Özetle, benim yorumum seni ilgilendirmez. Sen sadece nefes al. Hade.

Bende basligi okiyunca korktum vallahi kadin manyak mi ne. Ne diye elin cocugunun resmini cekersinki

Önemli bişe oldu sandim çnm beğenmştr yanls tabide

Bence siz bi psikiyatra gidin. Bu takinti hayra alamet degil..

Herkes gibi ben de korktum yavrunuza bir şey oldu sandım allah korusun...
Kadın hadsiz davranmış böyle bir şeye hakkı yok ama abartmışsınız...bir telefon resmi ile ne yapabilir bebeğinize.40 yaş üstü demişsiniz muhtemelen çok aktif sosyal medya da kullanmıyordur ki oraya koysun. Birilerine göstermek için çekmiş olabilir. Brlki tanıdığı birinin bebeğine benzettti ona gösterecek vs. ya da sadece beğendiği için çekmiştir.

Herkes gibi başlığı görünce çok korktumm.
İrrite olunabilecek bir şey ama koruyamadım edemedim denecek kadar da abartmayın...

Biz de veli olarak öğretmenlerden koruyamıyoruz.
Bazıları sevimli öğrencilerinin fotografını çekiyorlar.
Napalım artık iyi niyetini ummaktan başka çare kalmıyor

Ne olur çektiyse çok buyutuyorsunuz.he tabı ızın almalıydı o ayrı sevmek için de resmını çekmek için de.Ama buraya kadar yazdıgınıza gore çok abartmıssınız.

Napcakki bebegin fotosunu en kotu ihtimalle nazar degdirir Ayetel kürsi felak nas oku ufle bebege bol bol bisi olmaz merak etme bi dahakine tepkini verirsin boyle bisi olursa

cocuga birsey oldu sandım yaa...oturun sukredin..ne yapsin kadin sizin bebegi? Internette alenen bebeklerini sergileyen aileler populer bebekler var ...
Komiksiniz...
Sakin olun lütfen. ..

Yüreğimizi hoplatıcı başlık için teşekkürler. Felaket haberi okuyacağım diye aklım çıktı. Şükür ki öyle bir durum yokmuş.
Olayı abartmışsınız bence, böyle bir şey benim başıma gelse anında paralardım o hadsizi ama iş işten geçtikten sonra da karalar bağlayıp, mateme bürünecek kadar vahim bir durum yok ortada.

Ayni sey benimde basima geldi kadin seviyordu otobuste cocuklarimi telini aldi anladim ben cekmek istedigini fotosunu gul hadi falan dedi bnde dedim kusura bakmayin ama hoslanmiyorum boyke seylerden cekmeyin lutfen dedim tm dedi sizde diyebilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…