Aslında hepimizin problemi.bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek en kolayı...Orası benim problemim değil.
Kaçtır bakıyorum, konu sahibi misiniz de her yoruma cevap yazıyorsunuz diye. Değil. Bir derdiniz varsa ayrı konu açabilirsiniz. Burda yorum yapanları alıntılayıp laf dokundurup durmayın. Ben yorumumu size değil, konu sahibine yaptım. "Hepimizin" diye genellediğiniz sizin probleminizle ilgilenmiyorum.Aslında hepimizin problemi.bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek en kolayı...
Çok teşekkür ederimYurtdısında boyle bı olay olsaydı, fotoyu ceken kfın suan ifade verıyor olurdu. 10 yıl oncesındrn bahsedıyorum. Dısarıda annenın babanın yanında dahi yabancı bırı gelip cocuga yakın mesafede yaklaşamaz, dokunamazdı. Öpmek makas almayı bi tarafa koyuyorum. Tabi adamlar taa o zamanlatda cocuk iatismarı sapıkları hayatın ıcınde goruyorlardı. Bana cok ağtalca ve yanlıs gelırdı. Oysa sımdı hak verıyorum. Malesef bız de korkar olduk cocuk sapıklarından ve cidden ahlak cok bozuldu. O yuzden konu sahıbının panıgıne hak verıyorum. Yabamvı bırının cpcugunun resmını cekmesıne hıc hakkı yok. İyi ya da kotu amaçla olsun, inşallah resmi kaybeder çeken kadın.
Kaza geçirdikten sonra otobüse bindiğim için mi uzman desteği alıcam ?Konu sahibi siz iyi değilsiniz.daha birkaç önce araba devrildi bebekle zor çıkardılar diyorsunuz.bu kazadan sonra değil otobüse binmek, evden çıkarken bir süre korkardım.hele de şu takıldığınız fotoğraf olayı ve başlığınız psikolojinizin durumunu açıklıyor. Lütfen bir uzman desteği alın...
Bunu mu anladınız sadece???Kaza geçirdikten sonra otobüse bindiğim için mi uzman desteği alıcam ?
Sizden mi izin alacaktım yorum yazacağım zaman??? ilgilenme sadece nefes al...Kaçtır bakıyorum, konu sahibi misiniz de her yoruma cevap yazıyorsunuz diye. Değil. Bir derdiniz varsa ayrı konu açabilirsiniz. Burda yorum yapanları alıntılayıp laf dokundurup durmayın. Ben yorumumu size değil, konu sahibine yaptım. "Hepimizin" diye genellediğiniz sizin probleminizle ilgilenmiyorum.
Evet haklısınız bu kadar takıntılı olmamam lazım, inşallah duygularımı dengeleyeceğim. ilk doğduğunda daha kötüydüm. Bu çocuk benim tüm duygularımı altüst etti :)Abartmayın ya. Bu kadar takıntılı olmak da çocuğa zarar. O çocukların fotoğraf derdinden çok sağlıklı psikolojide annelere ihtiyaçları var. Ah bu büyüük "ayrıntı"yı bir atlamasak millet olarak.
Hanfendi, burada sırf laf atmak için insanları alıntılayıp yorum yazamazsınız. Katkı yaptığınız bir şey yok, sataşmak siznki. Sorununuz bu. Üslubunuza dikkat edin ayrıca. Alıntılanan yorum benimse tabii ki ilgilenirim.Sizden mi izin alacaktım yorum yazacağım zaman??? ilgilenme sadece nefes al...
Gibi , yani abarttığım kısmı kabul ediyorum zaten . Şuan sakinleştim, otobüsten iner inmez yazdığım için öyle abartılı yazdım . Bi de kadının foto çekmek için o kadar role girmesi beni korkuttu, dediğim gibi, kulaklık taktı başka bişeyle ilgileniyormuş gibi yaptı kamerayı açtı bu sırada vs vs .Bunu mu anladınız sadece???
Size sadece soruna değil kaynağına bakın dedim diye çıldırdınız.bu arada Hanfendi değil Hanımefendi...Hanfendi, burada sırf laf atmak için insanları alıntılayıp yorum yazamazsınız. Katkı yaptığınız bir şey yok, sataşmak siznki. Sorununuz bu. Üslubunuza dikkat edin ayrıca. Alıntılanan yorum benimse tabii ki ilgilenirim.
Ya Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyor
Evet biliyorum bu yüzden okulumuzdan bir profesör hapse girdi hatta, üstelik mahkemede şahitlerden biri de bendim. Bu meseleleri çok önemserim, ona rağmen kadına bir şey diyemedim resmen ona sinirim bozulduKadının yaptığı suçtur
Yani diyorum ki birkaç gün önce geçirdiğiniz kazanın verdiği bebeğinizi kaybetme korkusuyla ve koruma içgüdüsüyle olay ve kişilere yaklaşıyor olabilirsiniz anlamında söyledim...Gibi , yani abarttığım kısmı kabul ediyorum zaten . Şuan sakinleştim, otobüsten iner inmez yazdığım için öyle abartılı yazdım . Bi de kadının foto çekmek için o kadar role girmesi beni korkuttu, dediğim gibi, kulaklık taktı başka bişeyle ilgileniyormuş gibi yaptı kamerayı açtı bu sırada vs vs .
Ya selfie ile ayırt edemeyecek miyim Allah aşkına, daha Nasıl anlatayım bilmiyorum , kadın otururken bacağının üstünde telefonu hiç havaya kaldırmadan bebeğime çevirdi ve fotoğrafını çekti, kameranın açık olduğunu ve foto çekilme sesini duydum. Ve kadın bunu çaktırmadan yaptı müzik dinliyormuş gibi önce kulaklığı taktı kulağına . Gerçekten bak yine şüphelendim bu kadar role neden girdi diye, neyse Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?