Oğlumu koruyamadım :(

Aslında hepimizin problemi.bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek en kolayı...
Kaçtır bakıyorum, konu sahibi misiniz de her yoruma cevap yazıyorsunuz diye. Değil. Bir derdiniz varsa ayrı konu açabilirsiniz. Burda yorum yapanları alıntılayıp laf dokundurup durmayın. Ben yorumumu size değil, konu sahibine yaptım. "Hepimizin" diye genellediğiniz sizin probleminizle ilgilenmiyorum.

Yurtdısında boyle bı olay olsaydı, fotoyu ceken kfın suan ifade verıyor olurdu. 10 yıl oncesındrn bahsedıyorum. Dısarıda annenın babanın yanında dahi yabancı bırı gelip cocuga yakın mesafede yaklaşamaz, dokunamazdı. Öpmek makas almayı bi tarafa koyuyorum. Tabi adamlar taa o zamanlatda cocuk iatismarı sapıkları hayatın ıcınde goruyorlardı. Bana cok ağtalca ve yanlıs gelırdı. Oysa sımdı hak verıyorum. Malesef bız de korkar olduk cocuk sapıklarından ve cidden ahlak cok bozuldu. O yuzden konu sahıbının panıgıne hak verıyorum. Yabamvı bırının cpcugunun resmını cekmesıne hıc hakkı yok. İyi ya da kotu amaçla olsun, inşallah resmi kaybeder çeken kadın.

size tatli geldigi gibi kadinada gelmistir...birine gosterecektir...
abartmayin herkese yavrusu kuzgun yani...
napabilir yani kim napsin sizin cocugunuzu allah askina...ajans sahibi falan olsa teklifini yapardi orda zaten...

Çok teşekkür ederim

Belkide kadın bebeğinizi çok sevimli buldu, fotoğrafını çekti, eşine gönderecek ve "Bak aşkitoşkooo bizde bundan yapalım mıııııı?" diyecek. Adamda "Ay ne tatlıymışşş hadi yapalım" diyecek. Ve bebeğiniz yeni bir canın dünyaya gelmesine vesile olacak. Aklınıza neden kötü şeyler getiriyorsunuz bi sakin olun yav.
Ha bide başlık cidden abartı olmuş.

Kaza geçirdikten sonra otobüse bindiğim için mi uzman desteği alıcam ?

Sizden mi izin alacaktım yorum yazacağım zaman??? ilgilenme sadece nefes al...

Evet haklısınız bu kadar takıntılı olmamam lazım, inşallah duygularımı dengeleyeceğim. ilk doğduğunda daha kötüydüm. Bu çocuk benim tüm duygularımı altüst etti :)

Sizden mi izin alacaktım yorum yazacağım zaman??? ilgilenme sadece nefes al...
Hanfendi, burada sırf laf atmak için insanları alıntılayıp yorum yazamazsınız. Katkı yaptığınız bir şey yok, sataşmak siznki. Sorununuz bu. Üslubunuza dikkat edin ayrıca. Alıntılanan yorum benimse tabii ki ilgilenirim.

haklısın ama şu an olay sıcak olduğundan hala telaşlısın bikaç güne sakinleşip unutursn. Sakin ol. Bi şey desen kadın çekmedim saçmalama diip üstünde kalacaktı belki boşverr

Bunu mu anladınız sadece???
Gibi , yani abarttığım kısmı kabul ediyorum zaten . Şuan sakinleştim, otobüsten iner inmez yazdığım için öyle abartılı yazdım . Bi de kadının foto çekmek için o kadar role girmesi beni korkuttu, dediğim gibi, kulaklık taktı başka bişeyle ilgileniyormuş gibi yaptı kamerayı açtı bu sırada vs vs .

Size sadece soruna değil kaynağına bakın dedim diye çıldırdınız.bu arada Hanfendi değil Hanımefendi...

Ya Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyor

En cok birine anlattir bu bebek bana bakti güldü vs diye. Herkesin elinde telefon. Ne malum bizim sizin onun fozografinin cekilmedigi

Kadının yaptığı suçtur
Evet biliyorum bu yüzden okulumuzdan bir profesör hapse girdi hatta, üstelik mahkemede şahitlerden biri de bendim. Bu meseleleri çok önemserim, ona rağmen kadına bir şey diyemedim resmen ona sinirim bozuldu

Yani diyorum ki birkaç gün önce geçirdiğiniz kazanın verdiği bebeğinizi kaybetme korkusuyla ve koruma içgüdüsüyle olay ve kişilere yaklaşıyor olabilirsiniz anlamında söyledim...

Benim arkadaşımda yurt dışındayken milletin çocugunu çekip çekip bana atıyordu , sarı saçlı mavi gözlü ya çoğu acayip şirinler gizli çekiyordu , aslında etik değil şuç hatta ama o fotolarla ne yapabilir kadıncagız begenmiş çekmiştir çok tatlı bir çocugunuz varsa eger.

on kamerayi acinca da ayni sekilde selfie cekiliyor bilmem hic denedinmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…