- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
Ben tek cümlenize takıldım çıldıracak gibiyim çok kıskanıyorum demişsiniz. Bu kadar kıskanmanızı ben normal bulmadım ne yalan söyleyeyim. Çok emek vermişsiniz ama idrak edin ki çocuğun öz annesi o kadın, ne kadar hatalı da olsa ne olursa olsun öz annenin yeri dolmaz 10 yıl geçse de 20 yıl geçse de çocuk ne sizi ne başkasını o kadının yerine koyamaz. Anne yeri çok farklı. Kimse sizin çocuğunuzu çalmıyor. Biyolojik gerçekleri değiştiremiyoruz ne yazık ki. Bu çocuk biraz daha büyüyünce annesiyle yaşamak isteyebilir tutamazsınız. Başka bir kadının çocuğu olduğunu kabullenmeye çalışmak sizin için daha hayırlı gibi geldi bana.
Sizin çocuğunuz olmasa bu içinde olduğunuz ruh halini anlardım. Ama bu işi bu kadar takıntı yapmanız normal değil. Evinizde bir çocuk daha var, sizin başka bir kadının çocuğuna bu kadar çıldıracak durumda olmanız sizin çocuğunuza nasıl görünüyor? Yani tüm enerjinizi bu işe kanalize etmiş gibisiniz, diğer evladınızı bu durum nasıl etkiliyor?
Dün kızım huysuzlandığı için yazamadım kusura bakmayın
Evet kesinlikle kıskanıyorum hissettiğim şeyi anlamanız ne yazık ki mümkün değil.. Annesiyle yaşamak isterse ki bunun için 18 yaşını beklemek zorunda tabi ki önüne set olamayız ve biyolojik gerçekleri değiştiremeyiz. Başka bir kadın doğurmuş olsa bile o benim evladım, kardeşinin abisi ve ailesi biziz. Konu takıntı değil hanımefendi şuan evimde ve ruh halimde ohal var dilerim aynı şeyle sınanmazsınız.