Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

bende hala olmadığıma şaşırıyorum bazen..

Allah Razı olsun arkadaşımmm sağol valla :))) Anlaşılmak güzel =)

Evet Oğlum 2 Yaşına girecek oğlumla birlikte sorunlar farklı olarak büyüyor..Yeni konular açtım sıkıntılar bitmiyor..

Yeni KOnum

Bu Kadın Bir Gün BENİ Çatlatacak..!

Yeni atraksyonlar var beklerim hehehhe

Korku filmi gibi sezon sezon

Son düzenleme:
ısın zor allah sabır versın. Bende kaynanam yuzunden cocuk ıstemıyorum. . Bellı cocuk olsa her gun burda olcak herseyıne karısacak . Kendını ezdırme agzının payınıda ver. Sen sustukca o ustune daha cok varcak . Varsın arkandan kotu gelın desınler takmaa bıle onların hepsı aynı

Madem eski konu hortlamis ben de birseyler yazayim bari. Ozellikle bebege bal verme konusunda bazi hanimlar biz de verdik filan demisler. Cocugunuzun sagligini onemsiyorsaniz sakin ola 1 yasindan kucuk bebeginize bal vermeyin. Balda botulinum denilen bir bakteri var ve bu bakteri bebeklerin bagisiklik sistemi henuz tam olarak gelismedigi icin felc yapabiliyor. Emme gucsuzlukleri, solunum guclugu, kaslarin kuvvetten dusmesi, hareket etmede gucluk ve kabizlik gibi rahatsizliklara sebep olabiliyor. Bu belirtiler ortaya ciktiginda hemen doktora kosup tedaviye baslamalisiniz, yoksa kalici olabilir. Bilincli anne doktor tavsiyesini dinler ve boyle bir riski goze alip cocugunun sagligini daha minicik bir bebekken tehlikeye atmaz.

butun hepsinde var karismada seninki birazdaha abartmis sendede ne sabir varmis ya benimkide diyor biz onu veriyoduk bunu veriyoduk yok sutun yetmiyodur ondan agliyodur sut konusu olunca nevrim donuyor benim direk diyorum benim sutun yetiyor diye
zaten kiyafet olayindada iste giydir usur felan diyor bende diyorum doktoru giydirme diyo disari cikartma usur derdi kizimda doktorumuzda tam tersi cikart disari iylessin diyodu bend cikartiyodum

Anaaaamm bunlari okuyunca dogurmaktan korkuyorum. Esim evin tek cocugu ve kaynanam daha ortada bisey yokken basladi ben su ismi istiyorum su araba iyi su renkler guzel. Bide bunlari okuyunca iyice tirstim:S

Yorumlar için teşşekkür ederim kızlar..

Gerçekten zorlandım ama şuan hemen hemen düzen oturttum gibi artık bakkaldan süt yoğurt ayran alıyorlar..Bu alışkanlığı kazandırana kadar ömrümden ömür gitti ama boşa gitmedi şükürler olsun arada gizli veriyorlar çikolata felan kayınpeder alıyor uyarıyorum ama sert değil.. canları isteyince çok güzel anlayışlı olabiliyorlar inanın bana.. Değişmez demeyin mücadelelerimin karşılığını şimdi şimdi alıyorum şükürler olsun..Her defasında uyardım tepki verdim bıkmadılar yine arada yapıyorlar ama olsun buna razıyım

Bende 2. çocuğa niyetlenemiyorum az rahata ereyim sonra diyorum

Korkma güzelim o senin çocuğun ne kadar parçalansa da sana anne diyor çocuk ona değil benim kayınvalidem annemmm diyordu benim yanımda eşimin yanında babaannemmm deli ediyordu beni oğlum bir dönem anne dedi şimdi babaanne diyor kendini parçaladı ama aklı erince annesi kim öğreniyor =)) anne diyordu oğlum benden önce annemmmm söyle ne istiyorsun diyordu belli bir zamandan sonra komik bile oluyorlar küçük düşürüyorlar kendilerini

Ah ahhh aynı sorunun bir benzeri de bizde var. Doğumumdan bu yana eşim göreve gittiği için kaynanamlarda kalıyorum. Herşey iyi güzel ancak konu bebeğime geldiğinde deli ediyorlar beni. Kayinpeder daha 1 aylık bebegimi alır sevmek niyeti ile odasına götürür yatağına yatırır kaynanam derseniz annem diye sever kızımı sanki o doğurmuş gibi. Birde ben annelerin oraya geçince her konuşmamızda kızıma iyi bak ağlatma diyor sanki onun kızı. Deli oluyorum artık. Bebek bu daha yeni kırkı çıktı sapır supur opuyorlar sinir oluyorum.
Artık tutamıyorum kendimi lafımı esirgemicem bundan sonra. Mcbur olmasam çoktan giderdim evime..

Açık açık düşüncelerinizi söyleyin
Ya da mesafe koyun sürekli size gelemesin bu kadar rahat davranamasın

Valla çok haklısınız bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten. Ama hiçbirini kötülüğü için yapmıyor fazla müdahaleci olmasi sorun bence. Ama siz sınırınızı iyi çizin. Bir de benim annem de annesinin kuzusu der. Bazen kuzumun kuzusu der öyle söylemlere fazla takilmayin bunlar dil alışkanlığı. Bir de su icirebilir yani bunda kötü birsey yok ki. Ama bal yedirmesi olmamış söyleyin anne benim haberim olmadan birsey yedirme diye. Ama alerji yüzünden o da üzülmüştür. Bir de bakın taciz olayları çok fazla. Bebeğinizi bırakıp gideceğiniz insan sayısı da çok az. O yüzden gönlünü kirmayin kadının. Sonradan daha büyük pismanliklar yaşamayin. Daha yeni bir dönem arayolu bulursunuz gibime geliyor.

5 senelik konu tekrar gun yüzüne ciktigina gore simdide kaynana cocugu anaokuluna kendisi götürüyordur o senin annen değil dadin yavrucum diyordur ondan bu.konu yeniden doğdu konunun kemikleri sızladı

Yine yeniden yaşadım sanki okuyunca..Ama üzülme geçiyor gidiyor hepsi.Tabi ki senin sabrın sevgin saygın da gidiyor..

Kolay bir evre değil gerçekten..Hayatını kendi istediğin gibi yaşa ben az mücadele vermedim. Kafayı yeme noktasına da çok geldim ama ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle yap.Giden zaman geri gelmiyor.. Rabbim yardımcın olsun inşallah..

5 senelik konu tekrar gun yüzüne ciktigina gore simdide kaynana cocugu anaokuluna kendisi götürüyordur o senin annen değil dadin yavrucum diyordur ondan bu.konu yeniden doğdu konunun kemikleri sızladı

Görünce bende şaşırdım

3,5 Yaşında oğlumu özel anaokuluna verdim. sabah 7,30 akşam 18,30 bıraktım çalıştım 2 sene dünya varmış dedim tabi elti geldi taçsız gün yüzü gördü ona öyle aşıklar ki şükür ellerini eteklerini çektiler benden :) arada laf sokmalar kıskandırmaya çalışma çabaları oluyor ama o kadar çekmişim ki bunlar sinek uğultusu gibi geliyor. Şimdi ilkokul başladık. işten çıktım bakıyorum çocuğuma annemmmm

Kendin de öğreniyorsun mücadele etmeyi sabretmeyi bazen dert çekmeyi..Kimsenin hayatı kolay değil ama öğrendim ki biraz da bizim elimizde. Üzülerek söylüyorum ki mutlu olmak için kendi evinin huzuru için bazen 3 maymunu oynamak gerek. Ben yapıyor muyum bazen azıcık arsızlaştım galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…