- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Ya bebeği emzirmek nedir..
Buna çoğu anne 'asla' izin vermez..Peki izin verenler nasıl veriyor anlamıyorum.
Benim çocuğumu eşimin annesi emzirecek öyle mi?
Hemde benim gözümün içine baka baka,yada arkamdan gizli gizli ..
Deliririm,geberirim,çıldırırım,katil olurum!....
Bir sabi sübyanla dalga geçmek,o bebeğin melekliğinden faydalanmaktır bu!
Katili olurum Allah ıma.!
Konu sahibi torunlarını sevmelerine zaten birşey demiyor ki!
Siz dikkatli okumadınız galiba..
Babanne bilmem kaç çocuk büyütmüş,hevesini almış.
Neden babannesinin zevkine göre giydirsin bir anne çocuğunu ya?
Babanne bu tavırlarda bulunmasa,eminim konu sahibi,kayınvalide demeden ona sorar,ve ona güzellik yapmak için dediğini giydirir..ama bu işler zorla,sıkarak olmaz.
Not:Günceli baya eskimiş konu üzerine yorum yapmak,bitmiş bi konuyu güncellemek istemezdim..ama konu malum dayanılmaz!
kayınvalidenin ağzına ağzına terlikle vursaydın uçan tekme atsaydın keşke sapık mıdır nedir.
Açık açık düşüncelerinizi söyleyinS.a.
Çok daraldım..Hep diğer başlıklar altından yazdım bugüne kadar sorunlar bitmeyince de başlık açayım dedim..
Herkes gibi benim sorunumda kayınvalidem..Evlendiğimden beri hep hayatımıza karıştı..Onun yüzünden o kadar çok sorun sıkıntı yaşadık ki anlatmaya dermanım yok..5 Aylık bir oğlum var..Hamileleğim boyunca kayınvalidem bana taşıyıcı anneymişim gibi davrandı..Nefret etmeye başladım..Oğlum dünyaya geldi yine aynı..Ne giydirdiğime bile çorabına bile karışıp beni deli ediyor..Hala kendi doğurmuş gibi seviyor..Deli oluyorum..Annesinin kuzusu die seviyor..Şİmdiye kadar ağzından belki 10 defa babaanne kelimesini duymadım..İnsan babaannesinin bitanesi kuzusu die sever..Hadi bunları geçiyorum ne zaman oğlum bana gülse alıp sevsem kadının yüzü düşüyor sanki çocuğunu zorla aldım seviyorum gibi sinirime dokunuyor..Valla artık ne yapacağımı bilmiyorum..Hayatımda bu kadar kıskanç birini görmedim yaaa..Şİmdi insanlık yaptım çıkardım yanına sevsin die..Kanepe bıraktı içeri gitti bende düşmesin die kucağıma aldım..Artık yuvarlanmaya dönmeye başladı..Aldım paşamı kollarını öpüyorum paşacım diyorum yüzü asılıyor hemen deli oluyorum bende..
Düşünün banyo yaptırıyoruz 1.5 aylık felan güya bana yıkamayı öğretiyor başını şampuanladım o da oğlumu tutuyor elim başında elimi ittirdi kendi yıkamaya başladı şooooook oldum ya oha dedim..
Bir yere gideceğiz ya gelir 1 saat önceden şunu giydir bunu giydir..Deli oluyorum yarım saat bir saat bırakıyorum hemen su veriyor sanki ben vermiyorum benim oğlumu 9 ay karınımda taşıdığım bebeğimi benden daha fazla düşünemez ya yok böyle bişey ya..!!!
Bir defasında 3 aylık bal verdi alerji oldu verme dediğim halde gözümün önünde verdi üstelik 1 yaşına kadar yasak olduğunu bildiği halde doktora götürdük şükür eşim de yanımda idi öldürecek misiniz çocuğu die bağırdı..1 yaşına kadar inek sütü bal kesinlikle yasak..Deli olmuştum ya onca krem ilaç kullandım hala izleri var..
Çok uzun oldu ama çok doldum..Mübarek Ramazan günü deli ediyor Beni..Rabbime haval ediyorum..
Rabbimden dileğim ben onun gibi olmam..Bunun için öyle çok dua ediyorum ki Rabbim biliyor..
niye zirt pirt sizdeYa güzelim sevsin sevmesin demiyorum ama dozu olsun..Bende seveyim annem diyeyim ama olur mu kıskançlığından neye saldıracağını bilmiyor..Bu da beni hem üzüyor hem sinirime dokunuyor..
Yeni konu acımValla ben yeni üye oldum arkadaşım benim sorunum da yeni. Tekrar konu açmak istemedim.
Ah ahhh aynı sorunun bir benzeri de bizde var. Doğumumdan bu yana eşim göreve gittiği için kaynanamlarda kalıyorum. Herşey iyi güzel ancak konu bebeğime geldiğinde deli ediyorlar beni. Kayinpeder daha 1 aylık bebegimi alır sevmek niyeti ile odasına götürür yatağına yatırır kaynanam derseniz annem diye sever kızımı sanki o doğurmuş gibi. Birde ben annelerin oraya geçince her konuşmamızda kızıma iyi bak ağlatma diyor sanki onun kızı. Deli oluyorum artık. Bebek bu daha yeni kırkı çıktı sapır supur opuyorlar sinir oluyorum.
Artık tutamıyorum kendimi lafımı esirgemicem bundan sonra. Mcbur olmasam çoktan giderdim evime..
5 senelik konu tekrar gun yüzüne ciktigina gore simdide kaynana cocugu anaokuluna kendisi götürüyordur o senin annen değil dadin yavrucum diyordur ondan bu.konu yeniden doğdu konunun kemikleri sızladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?