Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

ne biliym yaaa efkarlandiriyo orasi beni kotu ediyodu son zamanlarda bi isteee olee ama bazen giriyom yazilanlari okuyom cikiyom....

anladım canım...sen sağlıklı sıhhatli ol gerisi boş...bende negatif gördüm ilk denemede ama topiği hala takip ediyorum yazıyorum...merak ettiğim arkadaşlar var onları takip ediyorum...bu ay gene deneme yapıcaz donmuşlarla kısmetse bakalım...sen neler yapıyorsun?

o topigi sen acmadinmi donmuslarla ilgili olanni eylude....diye
bende iste donmuslar var onlari denicemmm
ama iste bakalim...

bende de bu bas belasindan bitane var benim kayinvalide cocuklarimi aslinda okadar sevdiginden degil sirf bana giciklik olsun diye karisirdi bir is becermiyorum imaji vermek icin yaptigina eminim.dediginiz gibi benim giydirdigimi begenmez cikartip kendi istedigini giydirir oglum daha yeni dogmustu diyorumki su vermemize fazla gerek yok emziriyorum sen ne bilirsin deyip bana bebege zorla yarim bardak su verirdi diyordum o su kaynamis degil cesme suyu sen cok bilirsin biz hepeimiz cocuk büyütmedikmi diyordu beni sinir ediyordu.anlatsam roman olur allah hepimize sabir versin

konu sahibi arkadaşım yazdıklarını okudum...kayınvaldenin çekilecek yanı yok kesinlikle mümkün mertebe hayatından uzak tutmaya çalışsanda eşinin annesidir nereye kadar...
kadının huyu deyişmez kesinlikle ya sen ordan taşınıcan başka yere uzağa gidicen görüşmicen...yada görmezlikten gelicen boşvericen yeri geldimi lafını uygun bir şekilde sölicen içinde kalmasın rahatlarsın...

bak ben ve benim gibi olanda o kadar kadın var ki çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz ne zamandır...

hayatınında bir evladın var eşini seviyorsun sağlıklı sıhhatlisin boşverrrrrr gerisini gül geç başka türlü hayat sanada zehir olur kendini yıpratırsın.....

konuyu acan arkadaşım hiç kafana takma benim kaynanmda öyle aslında kız diye torun yerine bile görmez bunu kendisi bizzat söyledi 2 ye dogum yaptım arayıpta bebiş nasıl diye yine sormadı ama bakarsanda herseye karısır ben bakmasını bilmiyormusum gibi davranır yok yakalık tak yok söyle giydir hatta kıskançlıgından kızımın bana hiç biyerinin bile benzemedigini söyle görünceme benziyormus hiçte benzemez herkes bana benzetir oda çatlar hasetinden

Amin inş. canım senin ki ayrı birşeymiş benim dilim artık sivri olduğu için o kadar ileri gitmiyor..Bişeyi kesinlikle anladım söz gümüş ise sukut altın sözü kayınvalideler dışında kullanılmalı..Sen sustukça bak nasıl da susturdum diyor ve daha çok can yakmaya başlıyor ama sen bir konuş bak nasıl susmayı öğreniyor

Evet (
Evet haklısın taşınma şansım yok boşveremiyorum da :84::84: ama artık susmuyorum bende söylüyorum lafımı içimde kalan onca şeyden sonra 2 sözün önemi olmasa gerek

Rabbim sana da isteyen herkese de nasip eder inş. ben 2009 ekim de çikolata kistinden amelyat oldum..Tek yumurtalığım alındı 3 doktor çocuk sahibi olamazsın dedi belki tüp bebek ile ihtimal verdiler..Kendi doktorum herkes gibi senin de şansın % 50 dedi çift yumurtalığı olanlar da öyle dedi..DÜğünü bu yüzden erkene aldık..evlendim amelyattan 4 ay sonra ve 4 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim..Rabbim ol dedikten sonra olur inş. Rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip eder inş.

uvv senin ki fena imiş valla..heheh bizde de aynı muhabbet vardı herkese eşimin bebekliğini gösterdi aynı babası ya benzesin babası nihayeti sevdiğim adam eşim herşeyim ama gıcık olmaya başladım bende çıkarttım bebeklik resmimi herkese oğlumun resmi die vermek istedim herkes de resmi almak istedi yavaş dedim o benim bebeklik resmim hehehe bana o kadar çok benziyor ki kimse benim bebekliğimin resmi olduğunu anlamadı bile

Ben size anlatayım o zaman;

Tüm msjları okuyamadım ama sizin msjınız gözüme çarptığı için cevap veriyorum. Oğluma doğum yaptım eve geldim. Kayınvalidemde benimle tabi. 20 gün yanımda kaldı. Neyse bir hafta sonra falan konu açıldı kime benziyor diye her yeri babası dedi kayınvalidem. Bir burnu sana benziyor senin gibi küçük. Güldük geçtik. Bir iki gün geçti. Kayınvalidem oğlumu seviyor. Güzel oğlum benimmm amanda her yeri güzel bir burnu küçük oğlum benim )). Ben 21. gün iş başı yapmak zorunda kaldım. Neyse, o zamanlar kendi anneme yakın oturuyorum ona bırakıyorum. Daha doğrusu o geliyor. Haftanın iki günüde k.validemler özler diye onlarda kalıyoruz. O bakıyor. 2,5 aylıktı oğlum sütüm kesildiğinde. Mamaya başladık doğal olarak. Dr. umuzun tavsiyesiyle Milupa Aptamil alıyoruz. Başka mama vermiyoruz. Neymiş çok pahalıymış o. Ne gerek varmış. Onların mahallede bilmem kim aktarda kızına karışım yaptırıyormuş. Sakın duymayayım anne dedim. Biz oğlumuz için çalışıyoruz. Feda olsun benim oğluma yeterki sağlığı yerinde olsun. Ve bir akşam buluverdim mutfak dolabında garip bir karışım.Meğer almış merakından benim ki.Allahtan oğlum tadını yadırgamışta yedirememiş.Ve annemin yurtdışına gitmesi gerekti. Uzun bir süre. Kim bakacak çocuğa olduk. Ben bir bakıcı tutmak istedim. Tanıdığım bir abla vardı zaten. Hem yemeğimi falan yapacak hem çocuğa bakacaktı. K.validem ortalığı ayağa kaldırdı. Benim bir tek torunum var da önü arkası bu da. Kendimi öldürürüm de bakıcı ellerine bırakmam çocuğumu da. Neyse tamam dedim eşime. Gelsin bizde baksın. Hafta sonu dönsün evine. Yokkk tanıdık kimsesi yokmuş evde bakacakmış. Bir iki ay öyle denedik. En son topladık eşyayı oraya taşındık falan. Evet, ben kayınvalidemi sevmiyorum. Sevemiyorum.Ömrümün en güzel,özel günlerini ziyan ettiği için hayatımı kendinin yönetebileceği bir film senaryosu sandığı için ve daha bir çok neden için sevemiyorum elimde değil. Vesselam ben sevmiyorum diye oğlunun sevmesini engelleyebilir miyim? ''Hayır''. Peki torunlarını onlardan koparabilir miyim? ''Hayır''. Yani, istesem tabiki yapabilirim ama buna ne hakkım var. Oğlum şuan babaannesine ve dedesine tapıyor. Mükemmel bir ilişki var aralarında. Oğlum bu sevgilerden uzak büyümüyor. Evet, bana karışmasından nefret ediyorum. Bunu da söylediklerine cevap vererek yada duymazdan gelerek karşı koyuyorum. O benim de oğlum herhalde kimse benden fazla isteyemez iyiliğini diyorum. En son eşim anne bırak allah aşkına ne karışıyorsun sen. Annesi karar verir. Adı üzerinde annesi o! Büyüdükçe daha az karışmaya başladı. İşte çorap giydirsene, acıkmıştır o gibi şeyler. Bende veriyorum cevabımı geçiyor. Yani kayınvalidesini sevmeyen kadınlar çocuklarını zorunluluktan da baktırıyor olabilirler yada çocuklarını bu sevgiden uzak bırakmakta istemiyor olabilirler. Örneğin benim oğlumun en yakın arkadaşı dedesi. Babaanesini sevmiyorum diye dedesinden de mi uzak tutacağım çocuğumu?

Baştan sona okudum her kelimesine hak veriyorum kesinlikle..Ve gerçekten tebrik etmek istiyorum özellikle şu karışım olayında sakin kalabilmek büyük erdem ve sabır ister..Ben mesela çalışmak istiyorum ama sırf oğlumu k.valideme bırakmamak için vazgeçtim..Ben senin gibi olmamam sanırım..Bende ki yerini çoktan yok etti..4 ay sonra 2. yılımızı arkamızda bırakacağız inş. ve 7. ayına girmek üzere oğlum ama hala karışırlar hala laf söylerler..Artık yüzünü bile görmek sinirime dokunuyor bana yaşattıklarından dolayı ama yine de tabi ki sevmelerine karışmam bende senin gibi doğru bulmuyorum..Ama evimde gelip severler ise sıkıntı yok yukarı istiyor bazen sinir oluyorum..Bunun sebebi de 3,5 aylık iken gözümün içine baka baka bal verme alerji yapabilir dediğim halde vermesi 4 aylık iken pasta kreması vermesi..Kızıyorum inadına veriyor korkuyorum ben yokken neler yedirir die..

Ben de sonuna kadar sana katılıyorum cnm. Evde oturma şansın varsa otur bak tabi çocuğunu. En güzeli ve en sağlıklısı bu. Ben, evde oturmaya alışamadım bir türlü. Çok uzun zamandır çalışıyorum. Bir de bizi dünya kadar borçla evlendirdikleri için evde oturmak benim için lükstü doğum yaptığımda. İlk zamanlar çok üzülürdüm karıştığında. Şuan oğlum 3,5 yaşında bende 4,5 yıllık evliyim. Çok ağlayarak uyuduğum günleri bilirim. Ama artık dediğim gibi veriyorum cevabımı. Atmıyorum hiç birşeyi içime. Hayatta nefret duygusunu k.validemden öğrendim ben. Kaç yıllık ömrümde başka hiç kimseden nefret edemedim ben. Bir o yani o kadar soğuttu. Allahtan benim oğlum büyüdü artık. Eve gittiğimde tüm gün neler yaptığını anlatıyor. Artık, istese de benden gizli birşey yapamıyor :))

hehehe süper =)) gizli ajan

Maalesef..Bazen düşünüyorum da keşke diyorum bu kadar kırmasa yormasa idi beni..Şöyle huzurlu olsaydık..Ben k.validemi gerçekten çooook seviyordum herkes kızıyordu sevme bu kadar değer verme daha tanımıyorsun hele biraz zaman geçsin gör diyorlardı kızıyordum baştan nasıl giderse öyle devam eder ama hayal kırıklığı yaşattı bana yalanları kıskançlıkları küçük akıl oyunları ile kendi kaybetti..Nefretimi öfkemi kazandı şuan bişey hissetimiyorum ama canımı yakınca da nefretim kabarıyor işte..

İlginç Bir Kadınmış..
Çok Sevdiysen Bir Tane de Sen Yap De..

Al benden de o kadar cnm. Gözlerimin içine bakardı.Bir an önce evlenelim diye az baskı yapmadı. Aklı çıkıyordu birşey olacakta nişan bozulacak diye. Ve beni sevenlerde çok uyarmıştı bu kadınla işin iş senin az bilmiş değil diye. Daha düğün alışverişlerinde başladı gerçek yüzünü göstermeye. Var ya bir söz akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin. Cuk oturuyor ona. Bana dokunmadığı sürece bende birşey yapmıyorum. Ama bazen çileden çıkarıyor o zaman da kendime engel olamıyorum ne yazık ki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…