Oglum bizimle yasiyor , babasiyla hic gorusmuyorOğlunuz sizinle mi yaşıyor babasıyla mı ? Ilk aklıma gelen bu yasta sizi ve Kardeşini kıskanması bu yasta bir çocuğun anneyi paylaşmak istememesi çok doğal
Esimle dogum oncesi konusmustum sagolsun ogluma hep daha cok ilgi gosteriyor , bende oglumun yaninda bebege cok ilgi gostermiyorumOyuncaktan cok sizle vakit geçirmek istiyor demekki ?
E bide kardeşi olmuş acaba ihmal mi ediyorsunuz,
Yada eşiniz yeni bebeginize daha mı yakın ?
Kıskanıyor olabilir.
Bence sebebi bu babasıyla hiç görüşmüyorsa sadece annesi var demektir belki sizi kaybetmekten hele de kardeşine yönelmenizden korkuyor olabilir. Çocukça ve masumca hisler tamamenOglum bizimle yasiyor , babasiyla hic gorusmuyor
Ilk dogdugunda kardesini kiskandi ama simdi cok sukur gauet iyi aralari
Onun yaninda zaten hicbirimiz kardesine ilgi gostermiyoruz
Kafama takildi yanls anlamayin oglun esine karsi nasil neden simdi durp senle uyumak istiyorHerkese iyi aksamlar
Bir konuda fikir almak istiyorum , fikirlerinizi , yasayanlarin tecrubelerini duymaya ihtiyacim var sanirim
Birkac ay once de benzer bi konu acilmisti ama bulamadim o konuyu o yuzden konu aciyorum :)
Pek cok konuda bahsetmistim 9 yasinda bir oglum ve 9 aylik bir kizim var, oglum ilk esimden 6 yasina kadar yanliz buyurrum onu , beraber guzel bir hayatimiz vardi her ne kadar o hatirlamasa da pek cok tatil , hafta sonu planlari vs her bos vaktimi oglumla geciriyordum , o 6.5 yasindayken kendisinim de cok istedigi bir evlilik yaptim
Ilk sene zor gecti diyebilirim , esimin bize adapte olmasi , bizim onu hayatimoza dahil edisimiz vs her birimiz fazlasiyla emek verdik ve yaklasik 3 senedir mutlu bir hayatimiz var ( cok sukur )
Benim sorunum su , oglum gun gecetikce bana daha cok baglandi , artik oyle bir noktadayiz ki imdat diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum
Calisan bir kadinim , hemde cok yogun calisiyorum , esimin 1 senesir isleei cok kotu ve saglik sorunlari da var o yuzden hafta sonlari da onun isyerinde calisiyorum , zaten bebek demek uykusuz geceler demek malum , yani cok ama cok yorgunum
Yine de hep sukur huzurumuz var der kafaya takmamaya calisirim sorunlari ve yorgunlugu ama oglumun yarattigi yorgunluk beni benden aliyor artik
Surekli anne anne anne demesinden gina geldi , surekli tepemde , herseyi beraber yapmak istiyor , gece beraber uyumak istiyor hani yasindan utanmasa agzima sen ver yemegi diyecek o halde
Mesela kizi uyutup oh nihayet oturup dinlenicem diyorum bu sefer buyuk sipam tepeme cikiyor koltukta kucak kucagayiz
Bu arada evde zibilyon tane oyuncak , play station var , kocaman bir bahcemiz ve sessiz sakin bir sokagimiz var hani bisiklete de binebilir kaykaya da ama yok o illa evde dibimde oturacak
Var midir bunun bir cozumu? Ne yapmam lazim ?
Buyuk bir derr degil cok sukur evlatlarim var diyorum ama bu kadar yorgunlukta biraz nefes almaya ihtiyacim var
Insallah dedigin gibi olur :) ama deli enerjisi olan bir cocuk okul pek etkilemiyor sipayiOkullar açılıyor biraz daha sabır :)) ben de anneye yapışık bir çocuk olduğum ve o yaşlarda bir çocuğum olmadığı için bişey diyemiyorum fakat, annem sadece okul zamanları nefes alıyordu
Aslinda haklisiniz ilk evlendigimiz zamanlarfa her aksam oynardik o kutu oyunlarindan cok guzel vakit gecirirdik , unutmusum o oyunlariKutu oyunları alıp küçük uyurken onunla oynayarak vakit geçirin. Maalesef anne kişisinin payına dinlenmek düşmüyor pek. Sizinle özel vakit geçirmek istiyor. Ama bunu anlaşarak yapın. Hadi gel şu oyunu oynayalım sonra benim yapmam gerekenler var gibi. Belki işe yarar.
Oglum esime baba diyor , cok seviyor , simdi baslamadi meraki evlendigimozden beri benimle uyumak istiyor zaten cunku evlenmeden once maalesef onunla beraber uyuyordumKafama takildi yanls anlamayin oglun esine karsi nasil neden simdi durp senle uyumak istiyor
Olabilir , kardes surecini iyi idare ettigimizi dusunuyordum ama belki de edememisizdir , hakli olabilirsiniz bu konuya egilecegim :)Bence sebebi bu babasıyla hiç görüşmüyorsa sadece annesi var demektir belki sizi kaybetmekten hele de kardeşine yönelmenizden korkuyor olabilir. Çocukça ve masumca hisler tamamen
Erkek çocukları anneye düşkün olur derler. Ben de burada bağımlı çocukları okudukca korkuyorum açıkçası :) tuvalete gidiyorum yürüteç ile peşimden koşa koşa geliyorInsallah dedigin gibi olur :) ama deli enerjisi olan bir cocuk okul pek etkilemiyor sipayi
Ya komik birsey soyliyim , bi pazar arkadaslarla kahvalti organize ettik , kiyameti kopardi o pqzar sabahlarini ailesiyle bas basa gecirmekten hoslaniyormus neden baskalarini da dahil ediyormusuz kahvalti planimiza :)
Ay tesekkur ederim utandim cok :)Yorumlarindan cok begendigim bir insanin hayatindan bir kesit okudum mutluyum su an
Canim gecici bir donem olabilir. Cocuklarin annelerine manyak gibi bagimli olmasi belli bir sure sonra bucak bucak kacmalarina donusuyormus annem anlatir hep. Benim oglan da 2 yasinda,wc ve dusa girdigimde kapida anneeeeaaaaa diye bas bas bagiriyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?