Oglumun bagimliligi

Anneler dinlenemiyor sanırım yani ben kestim umudu.Benim kızım 27aylık parkta etrafında 10 kızla koştururken gelip beni çağırıyor gel sende oyna diyepopomu koyamıyorum kısaca.Bence oğlunuz bebeği kıskanıyor içten içe.Suan doğal olarak ona ilginiz daha fazla.Oda böyle hep tepenizde durarak hala onuda sevdiğinizi kendince onaylatıyor beynine.Dışarı gitmemesindeki sebepte sizi bebekle yalnız bırakmayıp kendince gözden düşmemek.

Son düzenleme:
Canim tesekkur ederim :)
Ya 80 ler hic izlemedik benimkini de mi baslatsam ne yapsam :)
Sanirim tek anneli buyuyen cocuklarda daha farkli daha ozel bir bag kuruluyor
Oglum gercekten cok ozel benim icin cok seviyorum hatta icimden tasiyor sevgisi ama birazcik nefes almak istiyorum sadece

Oğlunuzdan çok şey bekliyorsunuz Yeni evliliğinize alışsın kardeşe alışsın siz yorulduktan sonra tepenize çıkmasınilginiz bölündüğü için böyle yapıyor eğer bu kafa ile devam ederseniz ergenliği çok sorunlu geçecek. Acilen iyi bir planlama yapmanız lazım kriz geliyor

Eğer olmazsa bir pedagogtan yardım alırsınız :)
O kadar cok gittik ki pedagoga :)
Esimden ayrildigim zamandan yani daha bebekken basladim gitmeye cunku yanlis birset yapmak istemedim hic
Sonra tekrar evlenecegim zaman yine gittik
Gecen aene okulda sorunlari oldu yine gittik
Bakalim eger bi cozum bulamazsam yinr calariz kapisini doktorun :)

Sakın kızmayın.sizden baska kimsesi yok ve oda küçücük herseyi sizsiniz.biliyorum cok yoruluyorsunuz ama yinede izin verin istediği gibi doya doya sarılsın

Aynı yaşlarda arkadaşımın oğlu wc kapısında beklerdi annesi
O pedogog yardımıyla biraz düzeltti bağımlılık durumunu
Belki sizede faydası olur.
Cok gittik pedagoga baska sebeplerden dolayi , bunu cozemezsem yine gidecegiz sanirim :)

ama onlar çok zeki. sizin sırf o kıskanmasın diye öyle söylediğinizi biliyor..
muhtemelen sizin aştık artık dediğiniz ama oğlunuzun dışa her ne kadar yansıtmasada içinde yaşadığı kıskançlıktan kaynaklanıyor bu durum..
olgun ve anlayışlı olduğunu sanıyorsunuz ve hatta kendiside biliyor kıskanmaması gerektiğini ama kıskanıyor bence.

Sakın kızmayın.sizden baska kimsesi yok ve oda küçücük herseyi sizsiniz.biliyorum cok yoruluyorsunuz ama yinede izin verin istediği gibi doya doya sarılsın
Ask olsun neden kiziyim , o benim herseyim , ilk goz agrim , ama cok sevilen bir cocuk , esim de tabiri caizse tapar ona , kizim bile ona ayri bir ilgi gosteriyor
Annem babam kardesim herkesin cokca ilgi gosterip simarttigi bir velet kendisi :)

Olabilir , baska bir arkadas daha yazdi kiskaniyor olabilecegini
Ben cozduk saniyordum kiskanclik meselesini ama cozememis ve yaniliyor olabilirim

Zor bir durum erkek çocukları anneye düşkün olur derler hep bu anne için hem iyi hem de kötü :)

Ama gerçekten durumunuz çok hassas ikinci evlilik yeni kardes oğlunuz bu durumda belki kıskançlık belki de anneyi kaybetme korkusu yasamış olabilir

Süreci iyi şekilde yönetmek için en doğrusunu yapmışsınız pedagog yardımı ile :)

Altinda yatan sebep biyolojik babanin gitmis olmasi olabilir ama bunun icin senelerce pedagog destegi aldik ve xok sukur sorunumuz yok artik:)
Ama tabi o bir cocuk hala korkuyor olabilir mi bilemiyorum

Olmaz mi tatlim var aktivitesi
Hafta sonlari futbol , hafta ici bateri dersi aliyor
Ama bazen futbolu bile ekiyor sirf beraber olalim diye
Dun bana ise gittim diye bile kizdi , onunla oturmam lazimmis evde :)
Sanirim orta okulda bir kopma olacak en azindan oyle umit ediyorum :)

Ben de oyleymisim, hep yalniz buyudum. Annem babam hep calisti ve tek cocuklariydim. Simdi oglum bana da garip geliyor o yuzden calisamiyorum hatta. Endiseliyim kendi kendine kalamaz yemek yiyemez vs diye. Ama duzelecekler. Sadece birazcik sabir milanacan

Olabilir , baska bir arkadas daha yazdi kiskaniyor olabilecegini
Ben cozduk saniyordum kiskanclik meselesini ama cozememis ve yaniliyor olabilirim

bende öyle sanıyordum hatta kıskançlık sorunumuz hiç yok olmadı sanıyordum..
ufaklık büyüdükçe anladım.

Bence siz eşinizle çok anlayışlı ve bilinçli insanlarsınız. Esiniz oğlunuza böyle babacan olmasaydı şuan oğlunuz çok agresif ve hırçın bir çocuk olabilirdi. Ben bebek ve oğlunuz arasındaki ilişkiyi dengede tuttuğunuza eminim. Ama 9 yaşında bir çocuk hem küçük hemde büyük sayılabilecek yasta. Yanı siz dört dörtlük tutun dengeyi, o yine hissedecek. Düşünsenize kucağınizda önceden hiç olmayan bir bebek katıldı aileye. Kardeşini Çok sevsede içinde anlamlandiramadigi bazı arabalar vardır.

Algısının açıldığı ve hayatı anlamaya başladığı sürelerde siz baş başa vermişsiniz. Iki kişilik aile olmuşsunuz ve o sırada aileye eşiniz eklenmiş. Yanı çocuk aslında çok sevdiği bu iki insanın gelişinde kendince çocuk aklıyla anlamlandiramama yaşıyor. Bu çok normal, bende yasamıştım bu tarz bir sıkıntı. Yaşi ilerledikçe ve erkek adam havasına girdikçe bundan uzaklaşacak, hatta sizden babaya doğru geçiş yapacak. Şuan size böyle olması ezelden beri olan sizdiniz ve sizden kopmak korkusu taşıyor. Inanın geçecek . Hiç canınızı sıkmayın

Haklisiniz cok fazla degisiklik yasadi , tum bunlara ragmen cok iyi idare etti sureci
Bunu esimle hep konusuruz aramizda ve cok gurur duyuyoruz onunla
Devamli gittigimiz bir pedagog vardi zaten , bir senedir gitmiyor hersey yolunda diye ama kardesinin olmasiyla yine tetiklenmis olabilir bazi duygulari

Altinda yatan sebep biyolojik babanin gitmis olmasi olabilir ama bunun icin senelerce pedagog destegi aldik ve xok sukur sorunumuz yok artik:)
Ama tabi o bir cocuk hala korkuyor olabilir mi bilemiyorum
Evet o bir çocuk ve biz onun iç dünyasını bilemeyiz. Sabırlı ol, okullar açılıyor :))) 21.30 dedi mi gözler kaymaya başlar :) biraz da sıkılmıştır okul yok vs... Ondan dolayı da sana sarmış olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…