Eğer olmazsa bir pedagogtan yardım alırsınız :)Olabilir , kardes surecini iyi idare ettigimizi dusunuyordum ama belki de edememisizdir , hakli olabilirsiniz bu konuya egilecegim :)
Canim tesekkur ederim :)Annesi o kadar güzel yürekli ki bırakmamakta haklı çocuk
Çok benzer bir kızım var benimde. Ben son zamanlarda sarjım azaldı diyorum. Şarj olmam için biraz zamana ihtiyacım var bu arada sen ne yapmak istersin diyorum. Hepppppp 80ler izlemek istiyor. Benim de mecburen 30 dakika da sarj olmam gerekiyor. Yoksa çocuk 80lerde yaşadığımıza inanacakama o 30 dakika bile bana yetiyor.
O kadar cok gittik ki pedagoga :)Eğer olmazsa bir pedagogtan yardım alırsınız :)
Sakın kızmayın.sizden baska kimsesi yok ve oda küçücük herseyi sizsiniz.biliyorum cok yoruluyorsunuz ama yinede izin verin istediği gibi doya doya sarılsınHerkese iyi aksamlar
Bir konuda fikir almak istiyorum , fikirlerinizi , yasayanlarin tecrubelerini duymaya ihtiyacim var sanirim
Birkac ay once de benzer bi konu acilmisti ama bulamadim o konuyu o yuzden konu aciyorum :)
Pek cok konuda bahsetmistim 9 yasinda bir oglum ve 9 aylik bir kizim var, oglum ilk esimden 6 yasina kadar yanliz buyurrum onu , beraber guzel bir hayatimiz vardi her ne kadar o hatirlamasa da pek cok tatil , hafta sonu planlari vs her bos vaktimi oglumla geciriyordum , o 6.5 yasindayken kendisinim de cok istedigi bir evlilik yaptim
Ilk sene zor gecti diyebilirim , esimin bize adapte olmasi , bizim onu hayatimoza dahil edisimiz vs her birimiz fazlasiyla emek verdik ve yaklasik 3 senedir mutlu bir hayatimiz var ( cok sukur )
Benim sorunum su , oglum gun gecetikce bana daha cok baglandi , artik oyle bir noktadayiz ki imdat diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum
Calisan bir kadinim , hemde cok yogun calisiyorum , esimin 1 senesir isleei cok kotu ve saglik sorunlari da var o yuzden hafta sonlari da onun isyerinde calisiyorum , zaten bebek demek uykusuz geceler demek malum , yani cok ama cok yorgunum
Yine de hep sukur huzurumuz var der kafaya takmamaya calisirim sorunlari ve yorgunlugu ama oglumun yarattigi yorgunluk beni benden aliyor artik
Surekli anne anne anne demesinden gina geldi , surekli tepemde , herseyi beraber yapmak istiyor , gece beraber uyumak istiyor hani yasindan utanmasa agzima sen ver yemegi diyecek o halde
Mesela kizi uyutup oh nihayet oturup dinlenicem diyorum bu sefer buyuk sipam tepeme cikiyor koltukta kucak kucagayiz
Bu arada evde zibilyon tane oyuncak , play station var , kocaman bir bahcemiz ve sessiz sakin bir sokagimiz var hani bisiklete de binebilir kaykaya da ama yok o illa evde dibimde oturacak
Var midir bunun bir cozumu? Ne yapmam lazim ?
Buyuk bir derr degil cok sukur evlatlarim var diyorum ama bu kadar yorgunlukta biraz nefes almaya ihtiyacim var
Cok gittik pedagoga baska sebeplerden dolayi , bunu cozemezsem yine gidecegiz sanirim :)Aynı yaşlarda arkadaşımın oğlu wc kapısında beklerdi annesi
O pedogog yardımıyla biraz düzeltti bağımlılık durumunu
Belki sizede faydası olur.
Esimle dogum oncesi konusmustum sagolsun ogluma hep daha cok ilgi gosteriyor , bende oglumun yaninda bebege cok ilgi gostermiyorum
Disardan biri geldiginde de bebekle ilgili iltifat ettiklerinde hemen oglum da cok yakisikli oglum da cok tatli bir bebekti falan deyip duruyorum , kiskanmasin diye esimde bende extra caba sarfediyoruz
Ask olsun neden kiziyim , o benim herseyim , ilk goz agrim , ama cok sevilen bir cocuk , esim de tabiri caizse tapar ona , kizim bile ona ayri bir ilgi gosteriyorSakın kızmayın.sizden baska kimsesi yok ve oda küçücük herseyi sizsiniz.biliyorum cok yoruluyorsunuz ama yinede izin verin istediği gibi doya doya sarılsın
Olabilir , baska bir arkadas daha yazdi kiskaniyor olabileceginiama onlar çok zeki. sizin sırf o kıskanmasın diye öyle söylediğinizi biliyor..
muhtemelen sizin aştık artık dediğiniz ama oğlunuzun dışa her ne kadar yansıtmasada içinde yaşadığı kıskançlıktan kaynaklanıyor bu durum..
olgun ve anlayışlı olduğunu sanıyorsunuz ve hatta kendiside biliyor kıskanmaması gerektiğini ama kıskanıyor bence.
Zor bir durum erkek çocukları anneye düşkün olur derler hep bu anne için hem iyi hem de kötü :)O kadar cok gittik ki pedagoga :)
Esimden ayrildigim zamandan yani daha bebekken basladim gitmeye cunku yanlis birset yapmak istemedim hic
Sonra tekrar evlenecegim zaman yine gittik
Gecen aene okulda sorunlari oldu yine gittik
Bakalim eger bi cozum bulamazsam yinr calariz kapisini doktorun :)
Altinda yatan sebep biyolojik babanin gitmis olmasi olabilir ama bunun icin senelerce pedagog destegi aldik ve xok sukur sorunumuz yok artik:)Erkek çocukları anneye düşkün olur derler. Ben de burada bağımlı çocukları okudukca korkuyorum açıkçası :) tuvalete gidiyorum yürüteç ile peşimden koşa koşa geliyorha böyle bir çocuk olursa zamanında anneme ettiğimi buldum derim :)) benim anneme bağımlı oluşumun altında yatan sebebi ; ben çok küçükken ablamla beraber beni ananeme bırakmıştı, çok ağlamıştm arkasından, ondan sonra öyle bir çocuk oldum. Hatta annemle tuvalete giderdim, gidecek diye :s altında yatan bir sebep olabilir mi ?
Olmaz mi tatlim var aktivitesiayy babamla kendimi gördüm
küçükken babam işten ne kadar yorgun gelirse gelsin "hadiiii my little pony" diye üstüne atlardım koskoca adam pinkie pie olurdu
okula çok zor başladım ilk sene babam hep okulda durdu ben görmeden kaçtı,servisten kendimi atmaya çalışıyordum.
adam ameliyattayken hastaneyi arayıp "lütfen babamla konuşabilir miyim ölücem sanırım" diye ağladığımı bilirim,oysa ki sadece yere düşmüştüm...
daha neler neler...
babam bunun için benimle çok konuştu hiçbir işe yaramadı. sonunda beni farklı aktivitelere yönlendirmekle buldu çözümü.
kemana başladım,başladıktan sonra babamı odamdan kovmaya başladım "git ben biraz çalışcam" diyerek.
daha sonra ortaokulda voleybola başladım,bölgesel turnuvalar vs derken babam aklıma bile gelmedi.
oğlunuzun da böyle bir aktivitesi var mı bilmiyorum ama bence çocuklarda bu çok işe yarıyor. umarım siz de halledebilirsiniz :)
Ben de oyleymisim, hep yalniz buyudum. Annem babam hep calisti ve tek cocuklariydim. Simdi oglum bana da garip geliyor o yuzden calisamiyorum hatta. Endiseliyim kendi kendine kalamaz yemek yiyemez vs diye. Ama duzelecekler. Sadece birazcik sabir milanacanAy tesekkur ederim utandim cok :)
Valla sabirsizlikla bekliyorum o benden kose bucak kacacagi gunleri :)
Bir de benim cok bagimsiz bir kisiligim var , cocukken de oyleydim hep tek kalmayi seven , evde odasinda takilan bir kisiliktim o yuzden sanki oglanda sorun varmis gibi geliyor bu kadar dibimde olunca
Olabilir , baska bir arkadas daha yazdi kiskaniyor olabilecegini
Ben cozduk saniyordum kiskanclik meselesini ama cozememis ve yaniliyor olabilirim
Haklisiniz cok fazla degisiklik yasadi , tum bunlara ragmen cok iyi idare etti sureci3 yılda çok büyük değişiklikler olmuş hayatında
Önce bir erkekle sizi paylaşmak zorunda kalmış sonra da bir bebekle. Bir de çalışıyorsunuz yani haklı çocuk yine be olacak ne değişecek annemle ilgili diye tedirgin oluyordur. Bir pedegog yardımı alın daha sorun çok büyümeden çözün bence.
Evet o bir çocuk ve biz onun iç dünyasını bilemeyiz. Sabırlı ol, okullar açılıyor :))) 21.30 dedi mi gözler kaymaya başlar :) biraz da sıkılmıştır okul yok vs... Ondan dolayı da sana sarmış olabilir :)Altinda yatan sebep biyolojik babanin gitmis olmasi olabilir ama bunun icin senelerce pedagog destegi aldik ve xok sukur sorunumuz yok artik:)
Ama tabi o bir cocuk hala korkuyor olabilir mi bilemiyorum
Evet bazen cocuklarin duygularini anlayamayabiliyoruz :) sanirim pedadoga gidecegiz yinebende öyle sanıyordum hatta kıskançlık sorunumuz hiç yok olmadı sanıyordum..
ufaklık büyüdükçe anladım.
Olabilir , baska bir arkadas daha yazdi kiskaniyor olabilecegini
Ben cozduk saniyordum kiskanclik meselesini ama cozememis ve yaniliyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?