• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumun bogazina uzum kacti

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
28
K maras
Iyi aksamlar arkadaslar misafirlikteydik bebegimin agzinda uzum vardi ayaktayken bi anda sirt ustu dustu uzum bogazina kacti o an cok panikledim bi sure nefessiz kaldi epilepsiye sebep olurmu diye korkuyorum simdi bu konuda bilgisi olan var mi

Bebeklere belli bir yaşa kadar taneli şeyler vermemelisiniz.
Küçücük bir üzüm tanesi , minicik bir fıstık nefes borusuna kaçtığinda cok tehlikeli boyutlara yol açabiliyor.
Allah korusun.
Epilepsi bambaşka bir hastalık.Konuyla ilgisi yok.

Bebeklere belli bir yaşa kadar taneli şeyler vermemelisiniz.
Küçücük bir üzüm tanesi , minicik bir fıstık nefes borusuna kaçtığinda cok tehlikeli boyutlara yol açabiliyor.
Allah korusun.
Epilepsi bambaşka bir hastalık.Konuyla ilgisi yok.
Oglum 10 aylik alistirdim taneli seyleri yiyebiliyor tabiki benim kontrolum altinda bu kez dustu bi anda o yuzden oyle oldu

Teşhisi ben koyayım mı ?
Yoksa kk nın baş hekimini beklermisin ?

Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden korusunda
Biz nerden bilebiliriz ?

iki yasını dün doldurdu kuzum 8 aylıkken örümceğinden laptopa yetişip 2 numara yı tutup boğazında kalmıştı hemen çıkarttım sabahına dr a götürdüm sadece çıkarırken biraz tahriş etmişim hatta dr kızımla dalga geçmişti sen bilgisayar mühendisi olcan kesin diye :) öğünü unutamam laptopu öle bi sakladım ki ben bile bulamıyorum suanda:)ama hiçbişey olmadı özetle korkma

iki yasını dün doldurdu kuzum 8 aylıkken örümceğinden laptopa yetişip 2 numara yı tutup boğazında kalmıştı hemen çıkarttım sabahına dr a götürdüm sadece çıkarırken biraz tahriş etmişim hatta dr kızımla dalga geçmişti sen bilgisayar mühendisi olcan kesin diye :) öğünü unutamam laptopu öle bi sakladım ki ben bile bulamıyorum suanda:)ama hiçbişey olmadı özetle korkma
Tesekkur ederim o an o kadar kotu ki elim ayagim birbirine girdi.yardimci oldugunuz icin tesekkurler icim rahatladi

Teşhisi ben koyayım mı ?
Yoksa kk nın baş hekimini beklermisin ?

Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden korusunda
Biz nerden bilebiliriz ?
ilk beegim tecrubesizim Korktum ve belki bilen vardir diye danismak istedim sizin icin onemli olmayabilir ama benim icin cok korkunc bi andi. dalga gecer bi tavirla yazmaniz hos degil

ilk beegim tecrubesizim Korktum ve belki bilen vardir diye danismak istedim sizin icin onemli olmayabilir ama benim icin cok korkunc bi andi. dalga gecer bi tavirla yazmaniz hos degil
Dalga geçmiyorum.
Konunun ciddiyetinin farkındayım,
Ama burdan teşhis beklemeniz saçma,
Bi doktora götürseniz hem cocugun bogazına bakardı bişey varmı diye hemde korkularınızı sorardınız.

Çocuk saglıgıyla dalga gecmek hiç insanlıgıma yakışacak bişey degildir.
İroni yaptım sadece.

Epilepsi nerden cikti ya ne alaka? Boyle bir sey olamaz tabii ki ama gercekten nerden cikardiginizi merak ettim.
Bu arada üzüm cikti mi geri?

Dalga geçmiyorum.
Konunun ciddiyetinin farkındayım,
Ama burdan teşhis beklemeniz saçma,
Bi doktora götürseniz hem cocugun bogazına bakardı bişey varmı diye hemde korkularınızı sorardınız.

Çocuk saglıgıyla dalga gecmek hiç insanlıgıma yakışacak bişey degildir.
İroni yaptım sadece.
Yanlis anladim o zamn k bakmayin doktora suan goturemezdim esim evde degil calisiyor

Back
X