• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumun bogazina uzum kacti

Yanlis anladim o zamn k bakmayin doktora suan goturemezdim esim evde degil calisiyor
Sizde kusura bakmayın kırmak için yazmadım.
Hakkınızı helal edin.
Kolay çıktımı üzüm cok öksürdüyse bogazı bilmiyorum tahriş olmuştur belki.
Çocugum yok ama ben cok evhamlıyım,
Sizde benim gibisiniz sanırım,
Ama etrafımda cocugu olanlar herseye bişey olmaz derler rahatlar,
Ben heralde nasip olursa cocuk her düştügünde hastaneye giderim heralde :KK48:

Evet cikti ama bi kere epilepsi hastasi bi bebekle karsilastim onun annesi bogazina en ufak bise kacsa epilepsi oluyor demisti benim de bilgim olmadigi icin korktum

O durum, zaten epilepsi hastasi olan insanlarda nefes duzensizlikleriyle beraber nobetin tetiklenmesi. Yani epilepsi hastasi olmayan bebekler bogazina bir sey kacinca epilepsi olmazlar korkmayin. Uzumun de ciktigini gorduyseniz zaten sorun yok. Gecmis olsun.

Epilepsi sanirim alakasiz ama siz büyük ihtmalle omer baran i bir yerde okudunuz aklınizda bu kaldi...o da fistik yerken boğazında kalip beyin felci geçirdi.
Üzümü bebeklere taneyle degil keserek vermelisniz, hatta kesim şekli vardi nette

Belli bir yasa kadar kuru yemişi normal yedirmeyin diyorlar toz halinde olmalı, cigere kacma durumu var... valla ben oğluma zeytinin çekirdeğini çıkarıp verdim hep suanda bundan dolayi kendi zeytin yemez istemezse cok (3yaainda :) suan icin kotu olsada o. Zaman gerçekten korkuyordum kaçarsa diye..m ben taneli seylere alistirdim diye düşünmeyin henüz küçük otururken yesin.

arkadaşlar iki durum arasında alaka olmadığını yazmış gönlünüzü ferah tutun

ancak ben de size ve konuyu okuyan annelere öneride bulunmak istiyorum

önlemek için üzümleri dikey olarak ikiye kesip vermek gerekiyormuş, kuruyemiş ise belli bir zaman sonrasında kontrollü yedirilmeli
hepimizin başına gelebilir genelde bertaraf edilir ama kötü sonuçlara da yol açabilir mesela Ömer Baran Yel'in başına gelen durum:(
ayrıca Allah korusun çocukların boğazına bir şey kaçarsa elinizi sokup almaya çalışmak daha büyük zarar vereceği için
Heimlich manevrası ile maddeyi çıkarmak gerekiyor
Bir araştırın, kolay bir manevra

Hakkınızı helal edin.
Cok evhmaloyim vet ilk bebegim ol
Hakkınızı helal edin.
hem de cok evhamliyim mosmor oldu yavrum gozumun onunden gotmiyor o hali.

Epilepsi sanirim alakasiz ama siz büyük ihtmalle omer baran i bir yerde okudunuz aklınizda bu kaldi...o da fistik yerken boğazında kalip beyin felci geçirdi.
Üzümü bebeklere taneyle degil keserek vermelisniz, hatta kesim şekli vardi nette

Belli bir yasa kadar kuru yemişi normal yedirmeyin diyorlar toz halinde olmalı, cigere kacma durumu var... valla ben oğluma zeytinin çekirdeğini çıkarıp verdim hep suanda bundan dolayi kendi zeytin yemez istemezse cok (3yaainda :) suan icin kotu olsada o. Zaman gerçekten korkuyordum kaçarsa diye..m ben taneli seylere alistirdim diye düşünmeyin henüz küçük otururken yesin.
Haklisiniz bundan sonra cok daha dikkatli olacagim dersimi aldim

Bu korkumdan dolayi bende taneli yemegi cok gec yedirdim...eliyle yemek yemegi bile cok gec izin verdim...cunku biliyorum ki o an o uzumu cikarmak yerine donar kalirdim ...gerci simdi alistim neler neler topluyorum agzindan...

Bu korkumdan dolayi bende taneli yemegi cok gec yedirdim...eliyle yemek yemegi bile cok gec izin verdim...cunku biliyorum ki o an o uzumu cikarmak yerine donar kalirdim ...gerci simdi alistim neler neler topluyorum agzindan...
Ben doktorumuzun onerisiyle alistirmistim uzumu yiyordu ama bi anda sirt ustu dusunce bogazina kacti morardi resmen kucagimda komsum hemn mudahale etti benim elim ayagim birbirine dolandi korkudan.birazda herkesin ilgisini cekti aa ne guzl yiyor falan dedilr kotu niyetli degillerdi ama iste boyle bi durum yasadik.

Back
X