• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun evlenememesi

Çocuğunuz kaç yaşında?
Mesleği var mı ?

arkadaşı yokmu?

Merhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
Kaç Yaşında oğlunuz

83 doğumlu iyi bir mesleği var yakışıklıda arkadaşı oldu ama kısmetsizlik gibi nasip olmuyor şuan arkadaşı yok

Zamanı gelince olur.
Kısmeti kapalı diye yaftalamayın hemen.
Olmazsa da olmaz. Yapacak hiçbir şey yok.
İşe güce, dış görünüşe bağlı değil bu meseleler.
Tipsiz nice insan hayatının aşkıyla evlenme şansını buluyor.
Demek ki herkesin bir alıcısı var.
Bunlara göre ayırmamak gerekir.

Bu arada çevre genişliği ile de alakası yok.
Çok insan var benim böyle tanıdığım.
Ama evlilikleri geç oldu. Kimisi de hiç evlenemedi.
İşten eve evden işe tipler, çevresi az olanlardan evlilik yapan tanıdığım çok.
Yani o da hikaye. Çevre vs. Asla bir ölçütü yok bu işlerin. Buna emin olun.

Benimde kardeşim evlenemiyor 35 yaşında evlilik sorumlulugu almak istemiyor bizde çok üzülüyoruz

Şimdi herkes öyle malesef. Bütün arkadaşlarım bekar. Hepsi de işini gücünü almış, belli bir birikim yapmış, hem ev işinden yemekten temizlikten anlayan hem para kazanan, güzel de kızlar ama işte bu devrin imtihanı da bu galiba. Olmuyor. Birileriyle görüşüyorlar bir türlü tutmuyor karşılıklı zevkler falan filan işte. Çok zor. Allah bütün bekarlara hayırlı kısmet nasip etsin

Hayırlısı demek lazım.Olmayacaksa bir şeyi zorlayarak da olduramazsınız zaten.

83 doğumlu yani 32.. Oğlunuza sordunuz mu peki belki hayatında biri vardır ya da evlenmek istemiyordur,sorumluluk sahibi olmak istemiyordur,böyle hayat daha çekici geliyordur olabilir yani ortada evlilik yok diye direkt kısmetsizlik diyemeyiz belki de takıldıkları vardır bilemeyiz ki.

hayır kimseyle görüşmüyor evlilik yuva sahibi olmak istiyor evliliğe hazır ama nasip

Çoğu erkek evlat olarak arkadaş olarak iyi olsalarda,ne yazıkki sevgili olmayı bi türlü beceremiyolar.Bu yüzdende eninde sonunda bi ayrılık yaşanıyor ve mutlu son görülmüyor :KK14: Ama çok önemli bi durum değil illaki olacak.Öyleki babamın arkadaşı kaymakam'ın 37 yaşında ilk evliliğini yaptığını bile gördü bu gözler.Koca kaymakam birini bulamıyodu evlenicek yahu :KK57: Neyse onun dışında,aslında bu durum ileride güzel bile olabilir.Çünkü mesela benim en büyük hayalimdi ben 24 yaşında,eşim 33 yaşlarında,artık işi gücü oturmuş belli,geriye bitek evlenmesi kalmış hazır ve naazır adamlar.Ama kısmet değilmiş erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde 23. Böyle olması gereiyormuş demekki.Ama biliyorumki bu konuda yalnız değilim.Bir çok arkadaşımda şuan üniversite okurken benim gibi düşünüyor.Hem bi adamın genç karısı olalım hemde onun bütün düzeni oturmuş olsun uğraşmayalım diye.Yani o yüzden oğlunuz için yaşıtları ve yakın yaşları konusundada çok ısrarcı olmayın derim.22-23-24 yaşlarının tam anlamıyla daha çok ilgisini çeker oğlunuz.Bunuda belirtmek istedim.Biz yolun başında bakalım ne olucaz diye düşünen insanlar olarak,herşeyi oturmuş insan eşittir paha biçilemez.Genç eş olmanında getirdiği özgüvende cabası.Bence söylediğim şartlarda daha kolay olacaktır evliliği. :KK73:

Bu işler nasip kısmet işleri. Hiç beklemediği anda tanışır evlenir. Nice insanlar senelerce görüşüp sevgili olup evlenemiyorlar. Sonra birileriyle tanışıp kısa sürede evleniyorlar.

Ama şu da varki çevreye biraz alıcı gözüyle bakmak lazım. Seçenekleri iyi değerlendirmek gerekiyor.

Yasi v
Cok gec degil ki. Dugun dernek hepsi nasip. Elden bisi gelmez. Hayirlisi icin dua edin...

Rabbim hayırısını versin oğlunuza. yası cokta geç değil dua edin ama hayırlısını isteyin rabbimden
bende cok dua ettım gönlüme göre diye Rabbim 28 yasımda çıkarttı karşıma nasipse seneye düğün düşünüyoruz.

Back
X