Oğlumun giysilerini pis veren arkadaş..

Ben sana yardım edebilirim kıyafet konusunda .
Sen eksiklerini yaz ,ben elimden geleni yaparım

Ay allah razi olsun bi tane anlayan cikti.ben ne olursa olsun emanet vermisim temix vermisim ki ben eltimde bana verdi kıyafet ayni sekilde temiz utulu verdim.ama hayir diyemiyorum yine...

Burada yazılanlara bakmayın hiç kimsenin yaşam durumu aynı değil herkes kendine göre konuşur bana da sanki tekrar mı evleneceksin neolmus birisi daha kullandı falan dediler benim için anlamı onların umrunda değil başkalarına bakmayın onlar hep konuşur

ben hak verıyorum sıze
bence yapılan saygısızlık, ben asla ıstemem bı kere
ılla bana verılıyosa aldıgım gıbı vermeye calısırım
kaldıkı ılk kızımda bır arkadas emanet bıseyler vermıslerdı (anakucagı, puset vs kısa surelı kullanımlık seyler)
emanetın gözu yerdedır derler ya hep baslarına bıse geldı, aldıgım gıbı verdım ama skntıya gırdım
artık tövbeli gibiyım bu konuda:)
gıder en ucuzunu alırım yıne de kımseden asla bırsey almam
bende kızımın ılk oyuncaklarından bır arkadasım ıstemıstı
cıngırak felan
gerı verecekler sandım vermedıler
hala hala hala aklımda, hala aklıma gelince üzülürüm
belkı 3-4 parça sey en fazla 100 lira eder ama olay o degıl
kıyafet vs verebılıyorum ama oyuncak veremıyorum kımseye, öyle değişik bi huy benımkı
herseyın uygunu var artık
sımdı de yakınlarım teklıf edıyo onu alma ben verırım mesela dıyolar
benım olcaksa ver dıyorum emanetse ıstemem:)

Allah aşkına bebek kıyafetleri ikinci kez kullanımdan sonra be kadar temiz ve yıpranmamış gelebilirki...çok abartmışsınız...o da sizin sadakanız olsun...

sizinkide bir tuhaf yani egerkı kendı cocugunuza saklama nıyetınız varsa vermeyın, verıyorsanız gerı ıstemek saçma...

Yapılan tabiki saygısızlık ve tabiki terbiyesizlik. Burası net. Fakat madem giysilerin maneviyatına önem veriyorsunuz kimseye vermemelisiniz Ben de çok hassasım bu konuda kimseye vermedim kıyafet falan sorana da başka yere verdim hiç eskisi kalmadı dedim. Çünkü zaten alsa ve tertemiz geri getirse bile giydirmem ki çocuğuma hassasim çünkü bu konuda. Ha bazı verdiğim kişiler oldu onlardan da geri istemedim. Yani sizi anlıyorum resmen aptal yerine koymaya çalışmış arkadaşınız ama bu saatten sonra o arkadaşınızla iletişimi kesip bir daha da kimseye böyle kıyafet vermezsiniz dert etmeyin daha fazla. Sağlık olsun. Olmuş bitmiş artik

3 parça kıyafeti verip sonra oturup ağlıyorsanız zaten vermeyecektiniz en başta hata yapmışsınız. Ayrıca o kıyafetler size gelince zaten 3. El olacaktı kıyafetlerin yakası paçasının dağılması normal bence. Parasını da isteyin madem ama yerinizde olsam kendime yakıştırıp istemem.

Bebegimin bir kac ozel kiyafetlerini bende sakliyorum. Ama hepsini saklamak anlamsiz. Ben bir cogunu dagittim. Hem evde yer yok. Ayrica 2. Cocuk kiz mi erkek mi belli degil. O nun o donemi yazami gelecek kisa mi belli degil. Kiyafet cal caput sonucta. O kadar aglayacak kahrolacak bisey yok

Bütün kıyafetlerın maneviyatı nasıl olabilir ki ? Hem de nasıl geri isteyebildiniz kıyafetleri bebek sonuçta kirletmesi normal kadın üstüne kasıtlı olarak yemek dökmeyeceğine göre kirlenmiş bir şekilde, süs eşyası değil sonuçta

Kusura bakmayın ama baştan vermeyecektiniz.
Ben onları ayırdım saklıyorum,kıymetli deseydiniz ya.ne varki bundan,mal sizin,insiyatif sizin.
Kız bebeğine erkek kıyafetleri giydirmesini de anlamlandıramadım,deli mi ne.

Ayrıca işleri olduğu halde işsizlik maaşı alacak kadar alçak mı bunlar?
Neden arkadaşsınız bu saçma kişilikle?
Emanete de değer vermemiş.

Parasını istemeniz saçma olur şimdi.
Zaten isteseniz de vermeyecektir.

Hayır demeyi bilmek de marifet sanırım...
Öğrenin lütfen,çok ezerler böyle olursanız.

Ne var bunda iki cocugu giydiren kiyafet haliyle yipranir dogal olarak.....ya vermiyecektiniz yada verdikten sonra dusunmeyeceksiniz...

Ben kizimin bi kac kıyafeti emzigi disinda herseyiii dagittim cuval cuval daha uzerinde etiketi olan kıyafetleri verdim.... ihtiyac sahibi insanlara verdim...
Cocuk kiyafeti ödünç vermek bana ilginc geldi...

Çocugunuz kullanmış sonra başkasına vermişsiniz tekrar alıp kendi çocugunuza giydirmek bana pek hijyenik gelmedi. Hem kıyafetler o kadar sağlam değil ki uzun süre giyilebilsin. Bilmiyorum şahsen ben geri istemezdim bile değil ki parası.

Iyide kiyafetin maneviyati varsa baska biri giydiginde kalmaz. Verip te geri isteme fikrini ilk defa duydum bebeklere verilen malzemeler elden ele degismezmi size geri geldiginde 3. El kiyafet ne kdr iyi kalabilir bence sadakam olsun diyin ve bu konuda artik kendinizi uzmeyin

Benim bi kac parca kiyafetimi annem saklamis hala duruyor ama cogunu dagitmis geri gelmesinide beklememis

Bence zaten bir bebek kıyafeti 2. Kez ödünç alınmaz yani artık onları vermissiniz . Geri temiz ve aynı şekilde donmezdi . Bastan hayır demeli idiniz . Hem para mevzu sıkıntılı . Bastan öyle komusmamissiniz ki . Bence çok ayıp olur

Ay sinir oldum şuan. Benimde bi arkadaşım istedi. Bende “benimkilerinde zaten bi çoğu kuzeninden geldi bi çocuk daha giyemez çok eskiler ama bi kaç parça çıkar düzgün” dedim. Bi poşet yaptım. Neticede ilk çocuk ve Allah nasip ederde başka çocuğumuz olursa onada giydirmeyi düşünüyorum. Durumu müsait olan insanların böyle küçük şeylere tenezzül etmesine hele de kalkıp bu şekilde geri vermesine inanılmaz sinirleniyorum! Bence buluştuğunuz bi gün “benimde ikinciye kıyafet alışverişi yapmam lazım hiçbirşeyi kalmadı ama durumum hiç müsait değil” de eğer daha da anlamazdan gelirse sen birincileri kötü kullandığın için dağıttım ondan pek bişey kalmadı diye vur yüzüne!

Ben sizin beklentinizi tuhaf buldum.
İkinci çocuğu büyüten kıyafetleri değil verdiğiniz gibi beklemek, beklemek bile tuhaf.
Çula çaputa bu kadar anlam yükleyip canınızı sıkmayın. Verip arkasından ağlamak nedir allasen? Değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…