- 8 Ocak 2018
- 55
- 61
- 38
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Ara ara olabilir cocugu zorlamayın nasil etkileniyorsa gece uykusuna yansımışMerhaba hanımlar,
Benim 2 yaşında bir oğlum var ve çok iştahsız doktora götürdüm bir sıkıntısı olmadığını söyledi ama resmen yeme reddi yaşıyoruz hiçbirşey yemeden o günü bitirebiliyor çok üzülüyorum vitaminsiz kalır diye biraz zorlayayım dedim o da uykusuna yansıdı geceleri uyanıp hayır olmaz diye ağlamaya başladı ne yapacağımı bilemedim 3 ay önce severek yediklerinin şimdi suratına bakmıyor sizin durumlar nasıl böyle olup aşabilen var mı bana neler önerirsiniz ?
Kara mürver özü istahsızlıga cözüm oluyormus.Merhaba hanımlar,
Benim 2 yaşında bir oğlum var ve çok iştahsız doktora götürdüm bir sıkıntısı olmadığını söyledi ama resmen yeme reddi yaşıyoruz hiçbirşey yemeden o günü bitirebiliyor çok üzülüyorum vitaminsiz kalır diye biraz zorlayayım dedim o da uykusuna yansıdı geceleri uyanıp hayır olmaz diye ağlamaya başladı ne yapacağımı bilemedim 3 ay önce severek yediklerinin şimdi suratına bakmıyor sizin durumlar nasıl böyle olup aşabilen var mı bana neler önerirsiniz ?
Benim kızımda 15 yaşına girecek ve tencereyi masaya getirmiyorum, tabağına kaşıkla sayarak yemek koyuyorum neredeyse. Bıraksam kapılardan sığmaz.Merhabalar,sizi o kadar biyi anlıyorum ki bilemezsiniz.Oglum haftada bir kez yerdi neredeyse,yapmadığım şey isitmedigim söz kalmadı hatta teyzenin biri sütünün içine kemik suyu katmamı tavsiye etmişti hiç unutmam.Ufacik minyon bir çocuktu büyüsün diye gözünün içine bakıyordum hergun tartardim o da hiç kilo almazdı sağolsun.Simdi büyüdü 15 yaşında doymak bilmiyor kabu gibi.Kendinizi boşuna üzmeyin .
Önüne koy. Yediği kadar. Meyve seviyorsa meyve ver annesi. Benim kızım benim ona yemek yedirmemden bunalmıştı. Başkasının elinden yiyormu. Baba, yada bi komşun olabilir. Bi dene. Ben yedirmiyorum. Önüne koyuyorum.Merhaba hanımlar,
İnsan çok üzülüyor. Ben çok geriliyordum. Çoçukta geriliyor. Hatta dayak yemiş gibi vucudum ağrırdı sitrestenMerhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?