Kac yaşinda?
Çocuğunuz kaç yaşında ki?
Yani 80 tl'yi bir çırpıda çıkarıp verdiyse + Adam yolda durdurup derdini anlattıysa ve yine bir + daha tek başına markete yolladığınıza göre küçük bir çocuktan bahsetmiyoruz değil mi?
Kac yaşinda?
23 üniversite öğrencisi. Aslında adam bana çocukÇocuğunuz kaç yaşında ki?
Yani 80 tl'yi bir çırpıda çıkarıp verdiyse + Adam yolda durdurup derdini anlattıysa ve yine bir + daha tek başına markete yolladığınıza göre küçük bir çocuktan bahsetmiyoruz değil mi?
23 üniversite öğrencisi. Aslında adam bana çocuk
çocuk masumiyetinde olsa tüm dünya... cocuk buyudukce hayata adapte olur.sartlar yasadiklari dunya duzenini ogretir adeta. siz istesenz de istemesenz de. ona vicdanli olmanin dogru oldugunu ancak kandirilabilecegini, belli bir yasa kadar bu durumlarda size sormadan hareket edemeyecegini yabancilara soylemesini ogretin.
Fazla iyi niyetli bir 'arkadaşmış'.
Ne desem bilemedim. Bize de bi adam açım yemek parası falan demişti. Para vermek yerine yemek ısmarladık. Sonra başka şeyler için para istemeye başladı.
Oğlunuz fazla iyi niyetli ve suistimal edilmeye açık. Günümüzün en popüler yalanlarından biri şu memlekete gideceğim yol param yok safsatası.
Sonra şu Prof'lar telefon dolandırıcılarına nasıl inanıyor diyoruz.
Endişelenmekte çok haklısınız, bu şekilde insanları dolandırmak çok moda, insanlara bu kadar güvenme diyin.Evet.Oğlum burası otobüs garı mı? diyorum. Ama ya doğruysa diyor.Benim endişemde hayata karışınca bu iyi niyetinin suistimal edilmesi
o zaman yapacak bisey yok. hergun her an ogreniyoruz taniyoruz bi sene once ki aklimizi begenmiyoruz.Küçük değil kendi tasarrufu ama hep çok vicdanlı bu devrin adamı değil.
Endişelenmekte çok haklısınız, bu şekilde insanları dolandırmak çok moda, insanlara bu kadar güvenme diyin.
Okuyunca insan inanmıyor da,geçen gün eşimle markete gittiğimizde de ,birisi marketin kapısında çevirdi önümüzü,kiralık ev arıyoruz bulamıyoruz ,çocukların karnı aç,yanında eşi ve çocuğu olduğunu söylediği kişiler vardı,çocuğu hastaneye yatıracağım param yok deyip ağladı.Normalde inanmıyoruz çoğuna ama o an ikimizin içi de bir tuhaf oldu az da olsa vermiş bulunduk.Daha sonra arabaya binince arabanın camını tıklattı ,araba sizin mi,evim yakında bizi bıraksanız diye
Artık 23 yaşına gelmiş çok değişeceğini sanmam ama ne güzel iyi niyetli keşke herkes oğlunuz gibi olsa
Tabii ileride zarar görebilir iyilikle kullanılmanın salak yerine konmanın arasında fark var artık insanlar kötü oğlunuz biraz daha uyanık olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?