Ya hakikaten ihtiyaç sahibine helal olsun.Dedim şimdi senden aldığı parayla bu gece güzel bir içer.
Oğlunuz da bizim gibi o an inanmış,ya doğruysa diye insan reddedemiyor ki.Biz verirken çocukların başının ,gözünün sadakası olsun diye verdik.Oğlunuzun dediği gibi yalansa Onun ayıbı.Biz yalan da olsa o niyete verdiğimiz için tamamen kaybetmiş sayılmıyoruzYa hakikaten ihtiyaç sahibine helal olsun.Dedim şimdi senden aldığı parayla bu gece güzel bir içer.
o zaman yapacak bisey yok. hergun her an ogreniyoruz taniyoruz bi sene once ki aklimizi begenmiyoruz.
bence icinizi karartmayin.
Belkide adamin gercekten ihtiyaci vardi,bosverin yuzunun gozunun sadakasi olsun oglunuzun.
Allah niyetlere gore amel eder,o para havaya gitmemistir emin olun Allah katinda.
yaşı kaç ? tanışabilir miyiz
Çok hoşuma gitti ya ne iyi yürekli insan ben olsam bende aynısını yapardım helal olsun !
hahah kusura bakmayın son cümlenize çok güldümAynen öyle İstanbulun çok iyi üniversitelerinden birinde okuyor.Zeki bir çocuk.Ama bu iyiniyeti vicdanının ayarını kaçırdık biz olmadı bu çocuk
Merak etme bu iyi ders olmustur ona daha inanmaz kolay kolay kimseye.
23 üniversite öğrencisi
Burcu nedir
bende 20üniversite hazırlık öğrencisiyim :)) hahahha
Geyik bir yana; hani maddi durumunuz elveriyorsa bırakın yapsın ya . Ben olsam bende aynısını yapardım ama farklı şekilde mesela ben bir kadın olduğum için güvenemez babamı arardım babam gidip bileti alırdı . Birine yardım etmek istiyorsa para yardımı yapmasın .
Direk parayı vermek yerine bileti alsaymış çok daha iyi olurmuş .
Hiç kimse bu devirde insan sarrafı değil . O yüzden karşısındakinin ihtiyacını para vermeden karşılayacağını belirtince kabul ediyorsa eğer hani kötü niyetle değil gerçekten ihtiyacı olduğu için yapıyordur .
Hem denendi onaylandı .ekmek o bu şu parasını isteyen birine para vermek yerine istediğini almak çok daha rahatlatıcı çok daha zevkli çok daha mutluluk verici
Az karışık olmuş hakkınızı helal edin
Böyle biri bana da denk gelmişti. Siz çok iyi bir insana benziyorsunuz çok paraya ihtiyacım var şu şu falan için artk hatırlamıyorum 2 sene falan okuluyor yok inşaatta çalışıyorum sabahtan aksama kadar Karnım çok aç bana yardım edin dedi 5 tl param var başka param yok dedim 5 tl verdim cok mutsuz oldu ama sağolun dedi gitti. Bilmiyorum bende neden para verdiysem. Neyse 5 tlye 2 ekmek alsa biraz zeytin karnını doyurur herkes etle sütle karnını doyurmuyor. Kızmayın oglunuza böyle tipler her tarafta var siz oglunuza sen daha uni öğrencisinin senin de paraya ihtiyacın var oğlum bak biz senin okunan için çabalıyoruz lütfen yemek için gonderdigimiz parayi kendine harca sen de muhtaçsin fln gibisinden konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?