- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Aman benim koskoca 35 yaşındaki kocam da aynı isteyene verir.ogrencileri kaç kere para istedi hiç düşünmeden verdi.bir öğretmen arkadaşı annem kanser ,ilacı çok pahalı borç verir misin demiş bize çok lazım olan 5000 i bankadan almış vermiş.k aç ay biz sıkıntı çektik adam kaçtı aylarca vermedi.herkes de eşime niye versin onun kaç kişiye borcu var seni kandırmış demiş.sukur ki verdi sonunda da atlattik
belkide parayi kizcaginiz biseye harcadi ama size soyleyemedi oda boyle bisey cikarmis olabilirmi ortaya
Aynen öyle.esimde gereksiz bir iyilik yapma durumu var degismiyorVay başimıza gelen desenize
belkide parayi kizcaginiz biseye harcadi ama size soyleyemedi oda boyle bisey cikarmis olabilirmi ortaya
Daha çok genç toy
İnsanlardan darbe yiye yiye öğrenir hayatı
Birde çalışıp kazansın gözünden tanır insanı
Her ne kadar endişelensen de emin ol ki oğlun gibilerin sırtı yere gelmez...bu naifikle çok şey kazanıyor emin ol...
Okuyunca insan inanmıyor da,geçen gün eşimle markete gittiğimizde de ,birisi marketin kapısında çevirdi önümüzü,kiralık ev arıyoruz bulamıyoruz ,çocukların karnı aç,yanında eşi ve çocuğu olduğunu söylediği kişiler vardı,çocuğu hastaneye yatıracağım param yok deyip ağladı.Normalde inanmıyoruz çoğuna ama o an ikimizin içi de bir tuhaf oldu az da olsa vermiş bulunduk.Daha sonra arabaya binince arabanın camını tıklattı ,araba sizin mi,evim yakında bizi bıraksanız diye
Yengeç burcu galiba oğlunuz
Heh kardeş burç :)
Akşam oğlum markete gitti.Yolda bir adam konuşmak istemiş.Benim safımda dinlemiş.Adam memleketine dönmeye çalışıyormuş.Otobüs parası yokmuş gidemiyormuş.Otobüs bileti 80tl.miş.Benimki de çıkarıp vermiş.Niye verdin yalan söylemiş diyorum.Ya doğruysa yazık değil mi konuşurken gözleri doldu diyor.İnsanların çoğu kötü acımasız.İlerde bu iyi niyeti daha büyük boyutlarda kullanmaya çalışanlar olacak.Çocukları daha mı acımasız yetiştirmek lazımdı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?