Oğlumun iyi niyeti.Gitgide kötüleşen insanlar

Annesi ,simdi parayi sen veriyorsun,o bir ogrensin kazanmayi gecinmeyi o zaman akillanir ,
Universite doneminde biraz boyle olur ,
Ne genc ne cocuk bir donem,
Sudan cikmis balik donemi ,oda yavas yavas ,akillanir

Vay başimıza gelen desenize

belkide parayi kizcaginiz biseye harcadi ama size soyleyemedi oda boyle bisey cikarmis olabilirmi ortaya

Yok öyle birşey olmaz yalanda söylemez.Çok düzdür. Onun aylık harçlığı var.Hesabına yatar oradan kullanır ve benden başka para istemez onunla 1 ay ihtiyaçlarını halleder.

Daha çok genç toy
İnsanlardan darbe yiye yiye öğrenir hayatı
Birde çalışıp kazansın gözünden tanır insanı

belkide parayi kizcaginiz biseye harcadi ama size soyleyemedi oda boyle bisey cikarmis olabilirmi ortaya

Yok öyle birşey olmaz yalanda söylemez.Çok düzdür. Onun aylık harçlığı var.Hesabına yatar oradan kullanır ve benden başka para istemez onunla 1 ay ihtiyaçlarını halleder.

Bence oğlunuz aşırı iyi niyetli değil normal ve vicdanlı.
Esas burada yazılanlara inanamadım.
Belki de gerçekten adam zor durumdaydı neden ilk aklınıza kandırılma geliyor ki?
Ben de eşim de zor durumda olduğunu söyleyen insanlara yardım ederiz.
Biz de mi safız? Akıllı olmanın yolu kimseye güvenmeyip, inanmayıp belki de gerçekten zor durumda olan birisini es geçmekten mi geçiyor?
Karşımdaki beni kandırırsa da allah katında ben yardım eden olarak kalırım, günahı kandıranındır.

ahahah bu çok iyiymiş ::)

Geçen yıl bir teyze yolda beni durdurup kızım cüzdanımı kaybettim yol param yok otobüs parası verir misin dedi. çıkarıp verdim tabi. aynı teyze bir kaç hafta sonra yine aynı yalanla beni durdurdu. teyze geçenlerde de kaybetmiştin cüzdanını dedim aa ben öyle şey yapmam dedi gitti ben uydurdum sanki.

bende öğrenciyken ilacımı alamıyorum tansiyon hastasıyım diyen kadına tüm paramı vermiştim. korkmayın zamanla insanların ne kadar acımasız olduklarını görüyoruz. inan bana oğlun bu yaptığı yardımı yapmayacak şüphe duyacak seviyeye geldiğinde mutsuz bir adam olacak. annem bir gün kızım sen niye bu kadar safsın demişti hiç unutmuyorum. hala o saflık arada nüksediyor fakat yıllar içinde öğrenmem gerekeni öğrendim ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…