- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
Tesekkür ederim insallah.Evet tek basina kalacak hayatta ama tek cocuk o degil guclu bagimsiz bir birey yetistirirseniz bu kadar uzulmezsiniz.
Her cocuk donemsel olarak kardes ister ona takilmayin birilerinden gormustur.
Gonlunuze gore olur insallah ama bu kadar depresif olmayin bir tane evladiniz var zaten saglik versin.
Farzedelim dünyanın öbür ucuna gitti kardes yine de kardestir bir telefonunuzun ucunda oldugunu bilmek gibisi varmi. Benimde kardesim cok uzakta ama biliyorum ki bir alo deyisimde nerede olursa olsun yanimda oluverir... tek kalmama kaynagi demeyelim de buna herseyi paylastigin can diyelim... o zaman gördüğünüz kadar ilginç olmaz.Ne diye tek kalsın ki? İki kardeş oldular mesela. Biri gitse atıyorum amerikada yaşam kursa senede kaç kere görecekler ki birbirlerini?
Benim 18 yaşındayken kardeşim oldu. Onu çok severim ayrı ama o olmasa dünyada tek kalmazdım ki. Aileme oturmaya gittiğimde görürüm ilk çocuğum gibi severim emeğim çoktur onda. Hiç dünyada tek kalmama kaynağım olarak görmedim onu. İlginç...
dr. un yumurta takibi filan yapalım demedi mi?Bir kac yıldır ikinci çocuğumuzun olmasını istiyoruz ama Allah bir türlü nasip etmedi... oğlumda son zamanlarda sürekli kardesim olsaydi yalniz kalmazdim. Kardesim olsun diye hemen hergün söylüyor. Bazen o kadar üzülüyorum ki. Yasım gecıyor... 32 bitmek uzere her gecen gün yeni bi hastaligim cikiyor. Kadin doğum uzmanına gittim bi iki sağlık sorunum disinda olmamasi icin bir neden yok dediler. Soğan suyu kürü dediler denedim herhangi bir faydası olmadi, simdi de meryem ana otu diyorlar ama onunda hacdan gelen birilerinin getirmesi gerekiyormus. Etrafımda boyle biri de yok. Allah ikinci kez anne olmamı nadip etsin insallah.Elim kolum bağli. Oğlum Simdi sadece oyun arkadasi ariyor kendine...peki yarın bir gün bana , babasına birsey oldugu zaman ne olacak. Tek basina kalacak bu hayatta.
Bir kac yıldır ikinci çocuğumuzun olmasını istiyoruz ama Allah bir türlü nasip etmedi... oğlumda son zamanlarda sürekli kardesim olsaydi yalniz kalmazdim. Kardesim olsun diye hemen hergün söylüyor. Bazen o kadar üzülüyorum ki. Yasım gecıyor... 32 bitmek uzere her gecen gün yeni bi hastaligim cikiyor. Kadin doğum uzmanına gittim bi iki sağlık sorunum disinda olmamasi icin bir neden yok dediler. Soğan suyu kürü dediler denedim herhangi bir faydası olmadi, simdi de meryem ana otu diyorlar ama onunda hacdan gelen birilerinin getirmesi gerekiyormus. Etrafımda boyle biri de yok. Allah ikinci kez anne olmamı nadip etsin insallah.Elim kolum bağli. Oğlum Simdi sadece oyun arkadasi ariyor kendine...peki yarın bir gün bana , babasına birsey oldugu zaman ne olacak. Tek basina kalacak bu hayatta.
Çorek otunu balla karistirip bir muddet yedim ama faydasi olmadi bana. Yine de cok tesk ederimGünde 1 tatlı kaşığı çörek otu çiğne
Sonra teşekkürlerini kabul ederim :)
Yok hayır en son rahim filmi istedi ama baska bir doktorda ilk cocugun normal dogumla olmus. Tuplerinin kapali olmasi soz konusu degil bence cektirme demisti bir daha da gitmedim.dr. un yumurta takibi filan yapalım demedi mi?
bence bu yönde bir tedavi programı uygulansa iyi olur.Yok hayır en son rahim filmi istedi ama baska bir doktorda ilk cocugun normal dogumla olmus. Tuplerinin kapali olmasi soz konusu degil bence cektirme demisti bir daha da gitmedim.
Olduğu gibi yuttun mu ?Çorek otunu balla karistirip bir muddet yedim ama faydasi olmadi bana. Yine de cok tesk ederim
Çıgneyerek yemeye calistim.Olduğu gibi yuttun mu ?
doğru söylüyorsunuz hayırsız kardeş durumu da var Allah korusunBöyle düşünmeyin lütfen. Kardeşini anne-babasından önce kaybeden insanlar tanıyorum. Her şey Allah'tan. Kardeş çok güzel bir şey ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Kardeşi kadar yakın arkadaşları da olabilir. Çok hayırsız kardeşler de var. Sakın aklınıza kötü düşünceler getirmeyin. Bizden sonra ona ne olacak diye.
Hiç bala gerek yok aslındaÇıgneyerek yemeye calistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?