oğlumun kardeş isteği...

Ben de çok istiyorum ama bazı sağlık sorunlarımdan dolayı endiselerimde yok degil malesef.

Benim bir erkek kardeşim.. Ama sadece biyolojik olarak kardeşim.. Aynı anne ve babanın evlatları olmamız dışın da, hiçbir ortak bağlantımız, bir iletişimimiz yok.. Kardeşim erkek bu arada.. Çocukken de anlaşamazdık.. Aynı evde yaşardık ama, kedi köpek gibiydik.. Ben evlendim farklı bir şehire yerleştim. İyice koptuk birbirimizden...
Ayda yılda bir annemleri ziyarete gittiğim de, bana 'hoşgeldin' demeye dahi tenezzül etmez.. Ben arardım arada, telefonlarıma çıkmazdı.. Şimdi başına bir iş gelse, bir şey olsa, en son benim haberim olur. Çünkü iletişimimiz yok..

Bazı kardeşler var, birbirlerinin kuyusunu kazanlar, . Araya maddiyat girince, kardeşine tuzak kuranlar neler neler.. Allah gerçi hayırlısını versin de.. Olmuyor diye de üzülme. Elindeki çocuğa sahip çık.. Onu en iyi şekil de yetiştirmeye bak..

Üzülme Ol der ve olur... sadece beklemek sabretmek cok zor. Allah mukafatini gösterir, Dilerim Allah evlatlarımıza ömür versin ama insallah yeniden de nasip eder.

Cok üzüldüm cnm. Sende haklısın aslında ama ne biliyim cevremdekilerde hic rastlamadim durum boyle olunca o da yalniz kalsin istemiyorum.

Çocukluğumun en büyük yarasi yalniz geçen oyun cagimdir. Arkadaşlar, komşular vardı elbette hatta annem öğretmen olduğu için onunla birlikte 3-4 yıl anasınıfına gittim ama hiçbiri kardeş istegimi gideremedi. O yüzden oğlunuzu çok iyi anlıyorum. Umuyorum verilen tavsiyeler işinize yarar.

Konu sahibine mi sordunuz son soruyu anlamadım ama benim daha bir çocuğum bile yok.
Ama kardeş isteyenlerdenim ben de çocuğum yokken bile

Konu sahibine mi sordunuz son soruyu anlamadım ama benim daha bir çocuğum bile yok.
Ama kardeş isteyenlerdenim ben de çocuğum yokken bile
ilk paragrafı size yazdım yorumunuza katıldığımı belirtmek için sizi alıntıladım
Allah kalbinize göre versin
bu arada seviliyorsunuz C caninfistigi

bu arada ben mi göremedim

oğlun kaç yaşında

yaşı büyükse yani okul çağında ise örneğin tedaviyi hızlandırın yaş çok açılmasın bari

Burnumun dıregı sızladı. Bende yurtdısındayım ve tek basımayım aılem kardeslerım turkıyede. Bazen o kadar cok ıstıyorum kardeslerımın yanımda olmasını onlara gıdıp gelmeyı. İyi ki bu hayatta tek degılım. Esım tek cocuk dertlesecegı gıdebılecegı kımsesı yok.

kahvekokusu32 canım benim kızımda cok istiyodu ve tabi bizde.3 yıldır cabaladık hiç bir sorun cıkmadı.rahim filmi filanda crktirmiştm ama olmuyodu bi turlu.en son baska bisey için doktora gitmiştim ve kan degerim 9,5 cıkmıstı.kan hapı verdi doktorum.bir ay kullandım ve hamile kaldım.mutlaka hgb degerine baktır

Benım oglumda kardes ıstıyor, bende ıstıyorum . Yarın obur gun annenın babanın en guzel anısını paylasacagı kısı kardesı olabılır. Bu sebeble 2 kaybım olmasına ragmen yenıden kolları sıvadım, esımde eger ugrasırsa tup bebek yontemını bıle deneyebılırım. Allah hayırlısıyla nasıp etsın
Benım oglum artık umudu kestı, kardesım olsa... Bılıyorum olmayacak dımııı... Hep boyle halıyle yakamızı hıc bırakmıyor bende onu televızyon tablet karsısına bırakabılen bırı olmadıgım ıcın evde sureklı oyun oynuyoruz ama artık ben 30 yasındayım sanırım ona ayak uyduramıyorum mesela mac oynuyorlar baba ogul benıde ıstıyor 15 dk sonra ayakta duracak halım kalmıyor :)

Kendimden düşünüyorum,kardeşim yok ama iki abim var. Abilerimin olmadığı bir hayat düşünemiyorum,inanılmaz seviyorum onları. Bazen haftalarca görmediğimiz de oluyor ama yine de varlıklarını bilmek çok güzel. Tek çocuk olmak bence zor bir durum. Ama bu sizin elinizde olan birsey değil ki. Bazıları istemedikleri için çocuklarını tek birakiyorlar, onlara üzülüyorum. Ama sizin niyetiniz guzel, insallah sonucu da güzel olur

Ben modern hayat tek çocuk olayından Ziya'da kalabalık aile çok çocuk kavramını benimsediğim için inşallah Allah gönlünüze göre verir.ben 26 yaşındayım ikinci çocuğumu doğurdum 2 aylık şimdi. 40 a kadar 2 çocuk daha nasip etsin Allah diyorum (hoş sezeryanla mümkün olur mu bilemiyorum da) aileden başkasın el olmuş bence de

Kızım da istiyor.. ben de babası da tüm hayatımızı onunla oyun oynamaya göre kurmuş olsak da yine istiyor.. içgüdüsel birsey mi aynı hayatı onunla yaşayacak bir Yoldaş ihtiyacimi bilmiyorum.. 33 yaşındayım henüz denemedik olur mu olmaz mı bilmiyorum bile.. erteliyorum sürekli.. kilo ve sigara yi bahane ediyorum.. hayırlısı olsun.. birlikte sevgi ile büyüyecek kardes nasip olursa ne güzel..

Evet tek basina kalacak hayatta ama tek cocuk o degil guclu bagimsiz bir birey yetistirirseniz bu kadar uzulmezsiniz.

Her cocuk donemsel olarak kardes ister ona takilmayin birilerinden gormustur.

Gonlunuze gore olur insallah ama bu kadar depresif olmayin bir tane evladiniz var zaten saglik versin.üzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…