- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
Ben de çok istiyorum ama bazı sağlık sorunlarımdan dolayı endiselerimde yok degil malesef.doğru söylüyorsunuz hayırsız kardeş durumu da var Allah korusun
iki çocuğum arasında 9,5 yaş var 2. yi 33,5 da doğurdum
kızım çok çok istiyordu tabi birtek o istedi diye değil bizde istedik
hep şöyle dua ettim Rabbim 2. çocuk ailemiz ve kızımız için hayırlı olacaksa bize sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye
arkadaşların dediği gibi dünyanın sonu değil
bu arada sizde istiyor musunuz 2. çocuğu yoksa tek çocuğunuz istiyor diye mi
Tekrar deneyeyim cnm o zaman. Cok tesekkur ederim ilgin icinHiç bala gerek yok aslında
Çörekotunu çok çok iyi çiğnemek yeter....ve en fazla 6 ay boyunca her gün....ama anladığım kadarıyla çok bir sorunun yok 2 ay bile yeterli olur...
Üzülme Ol der ve olur... sadece beklemek sabretmek cok zor. Allah mukafatini gösterir, Dilerim Allah evlatlarımıza ömür versin ama insallah yeniden de nasip eder.ahh canım ahhh yarama parmak bastın resmen
2 yıla yakındır kızıma kardeş isteğiyle ugraşıyoruz bu ay 5 gun gunum geçti bir umut dr gittim kesin hamileyim diye dr
yumurtlaman olmamış menapoza girmişsin dedi , yaş 42 buarada cumartesinden beri yureğimde oturan fili birtürlü kaldıramadım nefes bile alamıyorum , rabbim acısın yüzümüze baksın kendiliğinden olsun inşallah
Cok üzüldüm cnm. Sende haklısın aslında ama ne biliyim cevremdekilerde hic rastlamadim durum boyle olunca o da yalniz kalsin istemiyorum.Benim bir erkek kardeşim.. Ama sadece biyolojik olarak kardeşim.. Aynı anne ve babanın evlatları olmamız dışın da, hiçbir ortak bağlantımız, bir iletişimimiz yok.. Kardeşim erkek bu arada.. Çocukken de anlaşamazdık.. Aynı evde yaşardık ama, kedi köpek gibiydik.. Ben evlendim farklı bir şehire yerleştim. İyice koptuk birbirimizden...
Ayda yılda bir annemleri ziyarete gittiğim de, bana 'hoşgeldin' demeye dahi tenezzül etmez.. Ben arardım arada, telefonlarıma çıkmazdı.. Şimdi başına bir iş gelse, bir şey olsa, en son benim haberim olur. Çünkü iletişimimiz yok..
Bazı kardeşler var, birbirlerinin kuyusunu kazanlar, . Araya maddiyat girince, kardeşine tuzak kuranlar neler neler.. Allah gerçi hayırlısını versin de.. Olmuyor diye de üzülme. Elindeki çocuğa sahip çık.. Onu en iyi şekil de yetiştirmeye bak..
o zaman hayırlısı diyoruz ve bolca dua ediyoruz :)Ben de çok istiyorum ama bazı sağlık sorunlarımdan dolayı endiselerimde yok degil malesef.
doğru söylüyorsunuz hayırsız kardeş durumu da var Allah korusun
iki çocuğum arasında 9,5 yaş var 2. yi 33,5 da doğurdum
kızım çok çok istiyordu tabi birtek o istedi diye değil bizde istedik
hep şöyle dua ettim Rabbim 2. çocuk ailemiz ve kızımız için hayırlı olacaksa bize sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye
arkadaşların dediği gibi dünyanın sonu değil
bu arada sizde istiyor musunuz 2. çocuğu yoksa tek çocuğunuz istiyor diye mi
ilk paragrafı size yazdım yorumunuza katıldığımı belirtmek için sizi alıntıladımKonu sahibine mi sordunuz son soruyu anlamadım ama benim daha bir çocuğum bile yok.
Ama kardeş isteyenlerdenim ben de çocuğum yokken bile
Burnumun dıregı sızladı. Bende yurtdısındayım ve tek basımayım aılem kardeslerım turkıyede. Bazen o kadar cok ıstıyorum kardeslerımın yanımda olmasını onlara gıdıp gelmeyı. İyi ki bu hayatta tek degılım. Esım tek cocuk dertlesecegı gıdebılecegı kımsesı yok.Farzedelim dünyanın öbür ucuna gitti kardes yine de kardestir bir telefonunuzun ucunda oldugunu bilmek gibisi varmi. Benimde kardesim cok uzakta ama biliyorum ki bir alo deyisimde nerede olursa olsun yanimda oluverir... tek kalmama kaynagi demeyelim de buna herseyi paylastigin can diyelim... o zaman gördüğünüz kadar ilginç olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?