• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El OĞLUMUN küçülen kıyafetleri

ipekdurak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Merhabalar:) Oğluşumun küçülen kıyafetlerini ekledim ilgilenen olursa diye.Sol üste numaralar koydum karışmaması için .İlgilenenler olursa sol üstte yazan numaraya göre soru sorabilir bana :KK28:

30-38-34-10-4-6-8-11-12-15-33-39-40 numaralar satıldı

vRLp2r.jpg
OBZLO4.jpg

68kXG0.jpg
AgqkbB.jpg
OBZL6A.jpg
J64lgW.jpg

Son düzenleme:
Begendigim bi kaç ürün var.kargo ücreti ne kadar tutar acaba

Açıkcası hiç alışveriş yapmadım bu şekilde tereddütte kaldım.ödeme havale ile oluyor sanırım?

Pekçoğunu beğendim toplu alabilirim indirim yapar mısınız

Merhaba arkadaşım 9 12 aylık olanlardan begendıklerım var rıca edıyorum rakamlarını yazıcam bana ayırırmısın

30 4 31 38 34 32 39 lütfen ayırır mısınız

Yanlız ödemeyi ve kargoyu 1 haftaya yapalım olur mu şu an yurtdısındayım ve ayın 20 sıne ancak geliyorum birde nereden ödeme yapayım vs gb detayları özelden görüşelim

Yanlız ödemeyi ve kargoyu 1 haftaya yapalım olur mu şu an yurtdısındayım ve ayın 20 sıne ancak geliyorum birde nereden ödeme yapayım vs gb detayları özelden görüşelim

cnm 30-4 -38 -34 ü bir arkadaş daha istemişti.bu cuma dönüş yapacak almak için.arkadaş bana dönüş yapar yapmaz bende size yazarım hemen :KK24:

17-11-12-3-16-4-6-40-29 satıldımı acaba satılmayanları özelden yazabilir misiniz

Back
X