- 10 Ocak 2017
- 29
- 8
- 6
- 37
- Konu Sahibi Nartanesi46
-
yan yana getirmeme imkaniniz yokmu ?Merhaba arkadaslar. Esimin ailesiyle toplu bi araya geldigimiz zaman gorumcemin cocuklari 3 yasindaki ogluma cok kotu davraniyor aslinda yanlizken o kadar degil ama eltimin cocuklariyla bir araya gelince oglumu dislayip kotu davraniyorlar bu sefer eltimin daha kucuk olan cocuklarida kotu davranmaya basladi el ele tutusup oynuyorlar oglumda ellerinden tutmak istiyor itekliyorlar anneleri kizincada ama o bize vurdu diye yalan soyluyorlar ben ozellikle yanlarinda duruyorum oglum hic vurmuyor aksine onlarla oynamak istiyor aslinda sorun en buyuk kuzenlerinden kaynaklaniyor o ne yaparsa digerleride onu yapiyor ben uyardikca bak buda senin kuzenin buda katilsin dedikce gozumun icine baka baka kotiu davraniyor bi kere lutfen bak sen boyle yapinca ikimizde uzuluyoruz diye cikistim babasini arayip sikayet etmis kaynanam da bise deme onlara diye bana cikisti hakli oldugumuzu bildigi halde enistesi bise demesin diye susturdu artik bir araya gelmek istemiyorum her geldigimizde oglum a uzuntuden hasta oluyor tuvalet egiti.i bile geriledi arkadaslar sizce nasil bir yol izlemem lazim biliyorum hepsi cocuk ama simariklik da bi yere kadar
Okurken şiştim bitiremedim
Biri özet geçsin ..
Teşekkür ederim sen anlatınca beni bi gülme aldı arkadas kreşe döndü iyice konularKonu sahibinin oğluyla kuzenleri oynamak istemiyormuş, konu sahibi duruma müdahale etmek istemiş ama başarılı olamamış, her şeyin suçlusu görümcenin büyük çocuğuymuş, sonra olaylar büyümüş, konu sahibinin oğlu çok üzülüyormuş
Bende ayni seyi soyledim amaBuluşmayın bir süre.cocugunuz bu kadar etkiliyorsa karşı tarafın toparlanmasını bekleyin.
Bende sizin gibi dusunuyorum her geldigimizde 4 kadar agliyor uzuluyor herkezin cocugu kendine kiymetli sonucta bende uzak durmaya calisiyorum ama esimin ailesi heryere toplu gidip toplu kalmayi seven bir aileBende görüşmemeniz taraftarıyım
3 yaşında bile yapılan bir davranışlar yetişkinlikte özgüven eksikliğine gibi sorunlara yol açacağı görüşündeyim.
Teşekkür ederim sen anlatınca beni bi gülme aldı arkadas kreşe döndü iyice konular
Benmde yok ama çocuk bu sonuçta olur böyle şeyler diyebilecek aklımızda var :)))Rica ederim. :) Herhalde çocuğum yok diye empati kuramadığımdan ama anlaşamayan çocuklar için büyükler ne yapabilir ki?
Bende ayni seyi soyledim ama
Bende sizin gibi dusunuyorum her geldigimizde 4 kadar agliyor uzuluyor herkezin cocugu kendine kiymetli sonucta bende uzak durmaya calisiyorum ama esimin ailesi heryere toplu gidip toplu kalmayi seven bir aile
Aslinda derdim henuz tam cumle kuramiyor bu yuzden icne atiyor tepki veremiyor o halini gorunce bennde ister istemez uzuluyorum onunla birlikteGörüşme. Ben olsam asla görüşmem çocuk ne kadar üzülüyordur yazık .
Esimede bahsettim aslinda hatta oda gozuyle goruyor seslenmiyor ablasi icin enisteyle arasinda olan aorunlara bagliyorEşinizi ikna etmek size düşüyor
Bende çok dışlandığım için biliyorum o duyguyu o yüzden yazmak istedim kuzen ortamında vs.
Bu toplu görüşmeleri kendi ailenizle de yapıyor musunuz peki yapmıyorsanız kendi ailenizlede program oluşturabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?