Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum'un odasını ne renge boyamalıyımm cok kararsızım:(
slm kızlar ocak ayında anne oluyorum bende allah izin verirse.hazır havalar güzelken badana işini aradan çıkarayım diyorum.ama renk konusunda kararsızım.mavi olsun istiyorum ama mavinin hangi tonu olmalı?
slm kızlar ocak ayında anne oluyorum bende allah izin verirse.hazır havalar güzelken badana işini aradan çıkarayım diyorum.ama renk konusunda kararsızım.mavi olsun istiyorum ama mavinin hangi tonu olmalı?
Mrb cnm.. benimde dogum yaklasiyo ama ben suanda ayri oda döseme taraftarı deilim :) yapsaydm mutlaka bebe mavisi yapardm duvarları ama cok bogmaması icin bi duvarı kırık beyaz yapardm.bebe mavisi asagıdaki renk umarm begenirsin :)
bende bebe mavisi düşünüyorum da tavan ahşap lambiri olunca nasıl olur bilemedim...ben oda düzcem çok meraklıyız bu konuda hemen yatmycak biliyorum ama bebeğimi beklerken hazırlamak hoşuma gidiyor:)