Oğlumun öğretmeni

Ama olur mu tek kıymetli onların biricik çocukları.
Onlar söylüyorsa bitmiştir tamamdır.
Hurrrraaaaaa saldıralım!

Bir insan iftira ile hayatından oldu.
Kimin umrunda?
Arkasından üç tane ah vah ettiler kapandı.
Kalanlara ve gidene oldu olan.

Sonra da bir özürle unutulacak bu tip yanlışlar öyle mi?

Sizin tüm hayatınız çocuğunuz olabilir.
Ama çocuğu olmayan, kimsesi olmayan mesleğine sarılarak yaşayan insanlar var bu hayatta.

Onları da biraz düşünün olur mu sevgili veliler?

Bimer e sikayet ediliyo
Fakat sorusturma vs acildiginda kimlik bilgileri veriliyo
Neticede sorusturma acildiginda neden sorusturma aciliyo bigileriniz vs sikayet sebebiniz verilir.
Bunu esimin arkadasi ögretmen bi abimiz soyledi
Bende sikayet edecektim
Kimlik bilgisi olayini duyunca caydim

Ben bir konude bir ogretmeni mudur yardimcisina sikayet etmistim
Cocugumun sinifini ve ismini vermemistim( ortaokuloglum)
Ogretmen genel anlamda uyarilmisti ve dikkate almisti uyariyi.

Yani sizde konussaniz mudurle vs ama sizi soylemesiner.

Geçen hafta yaşadığımı anlatayım. Dersteyiz yaklaşık 10 dakika var teneffüse. Kapı açılmış, onu görmedim. Bir baktım ama öğrencim kalktı sıradan (ki kalkmamaları gerektiğini biliyorlar), sınıftan çıktı. Ne oluyoruz dedim, gittim; annesi! Konuşma şu şekilde (ilk başlayan benim)
- Ne oluyor burada? Sen niye dışarı çıktın? Siz neden dersi bölüyorsunuz?
- Bir şey diyecektim de ondan.
- Teneffüsü bekleyip söylersiniz, bir daha kimsenin dersini bölmeyin.
- Güne gidiyorum ben, vaktim yok otobüs geçecek birazdan.
- Kızım sen geç yerine. Sizin gününüz buradaki çocukların eğitiminden daha mı önemli? Ne hakla sınıf kapısını açıyorsunuz ve ders akışını bozuyorsunuz?

Sonrasında beni baştan ayağa süzdü, homurdanarak bir şeyler söyledi ve gitti.

Bence bimere falan gitmeden önce bir idareyle görüşün. Isminizin gizli tutulmasini rica edin. Onlar gerekeni yapar. Yapmazlarsa daha üst makamlara gidersiniz

Kesin günün konusu belli oldu.
Ne biçim öğretmen

Arkasından durabileceğiniz bir şey olsaydı ederdiniz zaten. Demek ki incir kabuğunu doldurmayacak bir şeymiş. Yoksa kimliğin bilinmesi engellemezdi sizi.
Son olarak açılıyo, ediyo, veriliyo diye yazarken en sonda r harfi vardır.

Geldi bi ogretmen avukat daha
Sizene?
Önemli birseydi bimere sikayet etmedim fakat baska yolla uyari aldirdim.
Ve suan oglumun dersine girmemesine ragmen oglumla cok alakali
Cunku yaptigi hatanin farkinda uyarisini aldi.
Hatta 5-6siniflardan alinip 7.8.siniflara verildi.
Cunku yaptigi terbiyesizligi bende dahil bir kac veli sikayetiyle tescillendi.

Buradaki yazim seklim,kulandigim imla'larim sizi enterese etmesin

İsinize bakin

Al ışte bide böyleleri varm belliki o çocuğu okuldan eve dönüşte evde beklemeyecek sorumsuz bir anne. Dingonun ahırı gibi içeri girmesinden belli

Bende ogretmenim canim. karsimizdaki normal bir ogretmen olsa sıkıntı yok. cocuklara hakaret eden ogretmenden bahsediyoruz. bu kafadaki bir insan veliye de hakaret eder. sirf anasina babasina soyledi diye ogrenciye eziyette eder. allah askina ogretmenlernodasinda nelerini goruyoruz. ayni meslekte olduguma utandigim meslektaslarim var benim.
Ki suan konu olan ogretmen de onlardan biri.
Bu durumda kesinlikle o hiyerarsiyi dikkate almiyorum. o vazifesini yaparken gereklerini olmasi gerektigi sekilde yerine getirmis mi, hayir!

Ogrencisine tecavuz eden ogretmeni savunan mudurler gördük!

Malesef artik odealist ogretmenler o kadar azaldi ki, gecenyil benim sinifimda ogrencileri taciz eden bir ogretmen vardi. idareyle gorusup ogrenci ve velilerin dilekceleriyle sorusturma acildi. mufettisler geldi ve o adamin cezasi ne oldu dersiniz yil sonu okul degisikligi!
Tamam bizim çocuklar kurtuldu peki gittigi okuldakiler?

Meslektasiz diye savunmaya gecmemek lazim.

İşim zaten bu, öğretmek ve işim sadece mesai saatleri içinde değil. Severek yaptığım için, param gelsin gerisi önemli değil düşüncesinde olmadığım için her durum fırsattır bana.

Sizin nasıl bildiğiniz önemli, çünkü çocuğunuz sizden öğrendiğini de alacak.
Sizene değil, size ne. Şuan değil, şu an. Geri kalan bağlaç kullanımına değinemem şu an, ama bende derseniz bir şeyin sizde olduğunu söylemiş olursunuz (kalem bende, para bende gibi) geri kalanlarda ayrı yazılır.

Son olarak sizin uyarı aldırma gibi bir hakkınız yok zaten, şikayet edilir, gerekli görülürse uyarı verilir.
5. ya da 6. sınıf okutmak bir ayrıcalık değil ki onlardan alınıp 7 ve 8'lere verilsin?

"İmlalarım" da tırnak işareti kullanılmaz hocam.

Tanık olduğumuz bir olayı anlatayım. Annem 20 senelik sınıf öğretmeni sınıfından bir çocuk sürekli arkadaşlarının çantalarından paralarını falan çalıyor.
Annem velisini çağırıyor önce veliyle normal bir şekilde olayı anlatmadan öğrencisi hakkında konuşuyor. (Dersler, beslenme, evdeki hal hareketler) veli çocuğunu öyle bir anlatıyor ki hiç sınıftaki çocukla alakası yok övdükçe övüyor. Neyse annem çocuğunuz bu tarz şeyler yapıyor arkadaşlarının parasını alıyor alırken bir kaç kez arkadaşları yakalamış vs anlatıyor.
Veli önce şok oluyor ve anneme çocuğuma iftira atmaya utanmıyor musun diye ortalığı birbirine katmaya çalışıyor. Olaya idare geliyor ve annem bu velinin çocuğunu sınıfından alınmasını söylüyor. A şubesinden b şubesine durum yine aynı çocuk çalıyor.
Veli geldi özür diledi ama neye yarar daha çocuğuna bile oğlum bu gerçek mi demeden direk öğretmen iftiracı oluyor.
Ne yazık ki var bu veliler.
Tıp ki manyak öğretmenlerinde olduğu Gibi.

Yaw he he

Ben bu öğretmenin hatasını savunmadım.

Ama ilk muhattap öğretmendir, sıralamaya uymak lazım bu bir gerçek.
Sen gider öğretmene bu doğru mu diye sorarsın, ters bir cevap alırsan gerekli yerlere gidersin.

Olması gereken bu. Oradan buradan duyduklarımızla kimseyi değerlendirmemeliyiz.

Size bakınca çocuğunuzun nasıl bir tutumda olduğunu anlamak zor değil
Bana bak ben konu sahibine yorum yaptim sen atladin.
Sen benim cocuguma ,benim cocugumu egitmeme laf edemezsin
6yildir bu topikdeyim
Benim anneligime,evladima,evladimi yetistirme tarzima kimse laf edemez.
Nickimi yaktiririm gerekirse adabimi bozarim.
Beni dinden imandan cikarmayin
Mune bakarmisin?

Anne kelimesinin a'sını bile yazmadım zaten. Tanımadığınız kişiye yav hehe yazan, terbiyesizce cevap veren sizsiniz.
Çocuklar evde ne görürse onu davranış yapıyor diyorum, e haliyle rol modeli nasılsa çocuk da öyle olacak.

Ogretmeni savunan mudur gordun ama ogretmen halinle cocuklarin iftirasiyla mesleginden hatta canindan olanlari gormedin mi? Umarim boyle seyler basina gelmez idealist ogretmen seni!!!!

Direk bimere şikayet edin o zaman, öğretmenle muattap olunacak bir durum kalmamış. Bu sitede bile veliden öğrenciden nefret eden öğretmenleri gördükçe sizin endişenize hak vermemek mümkün değil.

Senin gibi öğretmenlerin olduğunu gördükçe içime su serpiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…