- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
Lütfen ne yapın edin çocuğunuzu o okuldan alin.Çocuğunuzun kendine olan güveni yok olacak.Bu durum tüm eğitim hayatını etkileyecek.Herkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
Ilkokul cocugu icin tam bi travma .mudurle konusun bnceHerkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
o haberi ben de duydum. tüm öğretmen düşmanlarına gün doğdu resmen. anlamıyorum ya anlamıyorum. çocuklara bilgi veren insanlara halk niye düşman olur cidden anlamıyorum. tüm öğretmenler ölse ohhh bi rahatlayacak veliler. bu ne düşmanlık. neyse yazdıkça gaza geliyorum. hayatında kitap okumamışı geçtim, okuma yazma bilmeyen, çarpma tablosundan bi haber pür cahil insanlar üniversite mezunu , çocuklarına bilgi vermeye çalışan, kendilerinin eğitemediği terbiyeyi vermeyi çalışan öğretmeni değerlendirecek. Rabbim bu ülkedeki öğretmenlere akıl sağlığı versinBu durumun gerçekliğini iyice araştırmanız lazım..Kendiniz duymadan,şahit olmadan herhangi bir girişimde bulunmayın.Bazen çocuklar abartabiliyorlar ya da veliler birbirini gaza getirip anlattıkları şeylere eklemeler yapabiliyorlar.
Durumun gerçekliğinden emin olduğunuzda da tüm velilerle birlikte öğretmenle görüşün baktınız sonuç alınamıyor okul müdürü ile görüşüp çocuğunuzun sınıfını değiştirin çünkü nereye şikayet ederseniz edin öğretmen görevine devam edecektir,velinin şikayeti ile hiçbir öğretmen görevden alınmaz. En fazla bakanlıktan incelemeye gelirler..Yani öyle sanıldığı gibi bi öğretmeni görevden aldırmak kolay değil..
Buarada öğretmene performans değerlendirme geliyor. Bu değerlendirmeyi de kim yapacak bilin bakalım;öğrenci ve veliler..
Yani meali şu; eğitimin 'e' sinden anlamayan,bütün gün evlilik programları izleyen,sosyal medyada saçma sapan şekilde zaman öldüren,eline hayatı boyunca hiç kitap alıp okumamış,gazete okumayan,haber dahi izlemeyen,eğitim öğretimden bi haber veliler öğretmeni değerlendirecek.. Herkese hayırlı uğurlu olsun..
o haberi ben de duydum. tüm öğretmen düşmanlarına gün doğdu resmen. anlamıyorum ya anlamıyorum. çocuklara bilgi veren insanlara halk niye düşman olur cidden anlamıyorum. tüm öğretmenler ölse ohhh bi rahatlayacak veliler. bu ne düşmanlık. neyse yazdıkça gaza geliyorum. hayatında kitap okumamışı geçtim, okuma yazma bilmeyen, çarpma tablosundan bi haber pür cahil insanlar üniversite mezunu , çocuklarına bilgi vermeye çalışan, kendilerinin eğitemediği terbiyeyi vermeyi çalışan öğretmeni değerlendirecek. Rabbim bu ülkedeki öğretmenlere akıl sağlığı versin
Bir insanin cehaletini okuma yazma bilgisi veya carpim tablosu belirlemez.o haberi ben de duydum. tüm öğretmen düşmanlarına gün doğdu resmen. anlamıyorum ya anlamıyorum. çocuklara bilgi veren insanlara halk niye düşman olur cidden anlamıyorum. tüm öğretmenler ölse ohhh bi rahatlayacak veliler. bu ne düşmanlık. neyse yazdıkça gaza geliyorum. hayatında kitap okumamışı geçtim, okuma yazma bilmeyen, çarpma tablosundan bi haber pür cahil insanlar üniversite mezunu , çocuklarına bilgi vermeye çalışan, kendilerinin eğitemediği terbiyeyi vermeyi çalışan öğretmeni değerlendirecek. Rabbim bu ülkedeki öğretmenlere akıl sağlığı versin
Ders esnasinda herhangi bir ses kaydi video kaydi fotograf cekimi tamamen suc. ogretmen tazminat davasi acabiliyor.Rozet şeklinde gizli ses kayıt cihazları var. Cocugunuzun çantasına takabilirsiniz ama yasal mi bilmiyorum bir araştırın isterseniz .
Ben bu öğretmenin hatasını savunmadım.
Ama ilk muhattap öğretmendir, sıralamaya uymak lazım bu bir gerçek.
Sen gider öğretmene bu doğru mu diye sorarsın, ters bir cevap alırsan gerekli yerlere gidersin.
Olması gereken bu. Oradan buradan duyduklarımızla kimseyi değerlendirmemeliyiz.
Görüşünüze kesinlikle katılıyorum . ayrıca insanların değerlendirilme korkusu neden buna anlam veremiyorum . işini iyi yapmayanların ayrılması için yapılan bir sistem. işini yapan öğretmene kimse birsey demiyor ki zaten. o okuldan ayrılmasın diye veliler resmen meb'in üzerinde baskı kuruyor . tıpkı konudaki gibi öğretmenler bence bu işi kesinlikle yapmasınlar .Bir insanin cehaletini okuma yazma bilgisi veya carpim tablosu belirlemez.
Kusura bakmayin ama mesajinizi cok cirkin buldum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?