Oğlumun öğretmeni

@AdAm_OLaCaK_KIZ öyle deme ama üniversite mezunu onlar!

Okuldaki her öğretmeni incelemek lazım o zaman. Çocukları taciz eden öğretmenin okulda ne işi var anlayamıyorum. Resmen ödül burada ifşa oldun başka yerde faaliyetlerine rahat rahat devam edersin.

Tek şansınız çocuğunuzun cebine bir dinleme cihazı koymanız gibi görünüyor..Ben yapmıştım...

Ya bu nasıl bir savunmadir. Çocuk hangi coğrafyada yaşarsa yaşasın çocuktur. Doğudaki çocukları nasıl böyle genelleyebildiniz inanın anlayamadım. Belliki öğretmensiniz,bu mesleği seçerken gözünüzü bağlayıp o piti piti yapmadınız değil mi? Dolayısıyla doğuda görev yapma ihtimalinide gayet biliyordunuz,şimdi çıkıpta böyle konuşamazsınız.
Çocuklarada böyle tepeden bakarak ,bu tip muamele yapamazsınız. Böyle bir hakkınız yok kusura bakmayın. Beğenmiyorsanız ayrılın. Ne öğretmenler var,özveriyle,emekle ne çocuklara dokunup hayatını değiştiriyorlar,sizde marifetmiş gibi bunları yazıyorsunuz yazık.
Konu sahibi size gelince,bahsettiğiniz durumdan eminseniz,deşifre olmayı vs bir kenara bırakıp müdahale etmelisiniz duruma. Çok ağır ithamlar bahsettikleriniz ve aslı varsa çocuğunuz çok yıpranır. Muhakkak konuşun,aslını öğrenmeye çalışın varsa gereğini yapın. Birşey olmaz öğretmene demeyin.

Anne,baba sayet evde ogretmen hakkinda ileri geri konusup savuruyorsa bunun malesef cocuga gectigi zaman da oluyor.Ogretmene,ogretmenim annem sizi telefonla sikayet ederse okuldan attirirmis...Bu kulaklar bunu duydu...Onu gecelim.Gecen yil bu taciz vakalarinin arttigi donem 1. sinif ogretmeni guncel konudan girip ozel bolgelere kimsenin dokunmasina izin vermwyinden girerken bir kiz bize gelip köye yabanci birinin gelip onu taciz ettigini soyledi.Bizler tam kafayi yiyecekken tum ogretmenlere olayi farkli farkli anlattigini,olayi polisiye dizi senaryosuna cevirdigini ankadik.Adam bunu kovalamis,ellerini baglamis,bicak bulmus kesmis,kapiyi baska anahtarla acmis,catidan catita ziplamis vs vs gibi bir ton hayali sey anlatip en son saka yaptimla bitirdi.Yani olmayacak sey degil bunlar.

Katılıyorum.

Eğitimin e' sinden anladığınız, diploma sahibi olmakla kültür sahibi olmayı bir tutmanızdan belli.
Sahi diploma her şeydi değil mi !
Okuma yazma bilmeyen ama çocuklarını edepli, saygılı, ahlaklı yetiştiren anneler de tamamen zır cahil! Çocuğuna kötü davranan onu aşağılayan, hatta şiddet gösteren, çocuklardan nefret ettiği halde öğretmenlik yapan bir öğretmenin performansını değerlendiremez doğru!
Pis cahil veliler!

Amaan çocuğum böyle bir tehlikedeyse söylediklerinden de emin olamıyorsam bir turlu yaparim. Baslarim tazminatina. neyse cezası öderim çok da önemsemem.
Hakliyken haksiz duruma düşersiniz.
Vicdan isi ogretmenlik bence, herkes ogretmen olmamali!

Mebde çalışıyorum. kimliğini gizleyip Bimere yazabilirsiniz. Bimer sonuclanması 15 gun içinde cevaplanıyor. yani mutlaka yazın.

yaa inanamıyorum böyle ögretmenmi olur yuhhhh.sinirim zıpladı resmen yaaa.siz kimliğinizi gizleyerk bimere sikayet edin.sonuc mutlaka cıkar.yani cocugunuzdan önemli bişey olamaz bu ney yaaa.bu cocuklar nasıl ögrenecek nasıl egitim alacak manyakmı ne adam yahu.cocuk oldummu benim varya tepem atıyor su adamın varya töbe ttöbe.allah onun bin türlü belasını versin o yavruları korkuttugu için

bu kadar kibar kibar derdini anlatmaya çalışan bir kadına bile hala öğretmen olmalarını savunma aracı göstererek saçma saçma akıl veren, senin çocuğun sorunludur iması yaratan, karşıma çıkmasından çok korktuğum öğretmen kadınlar. az insaf, az vicdan ya. kimse sorunlu bir öğretmen yüzünden çocuğunu özel okula göndermek zorunda değil. var böyle öğretmenler yok mu? neyi böyle gözü kapalı savunuyorsunuz anlayamıyorum. ben şu anda konu sahibinin yerine koydum kendimi, nasıl bir çaresizlik daha 1.sınıfa, okul ortamına yeni girmiş bir yavrunun her gün korkarak okula gitmesi ve başka bir seçeneğiniz olmadığından çocuğunuzu ellerinizle o öğretmene teslim etmek. sizin de olmadı mı böyle öğretmenleriniz? olmuştur. sizin, kardeşinizin. olur yani. neden bu kadar ön yargılı ve katı yaklaşıyorsunuz ki olaylara. evet, öğretmenlik çok kutsal bir meslek ama ülkemizde her öğretmen ne yazık ki bunun bilincinde değil. yok sırayı bozmıycakmış ta, yok önce öğretmen sonra bilmem ne. kadın anlatıyor, konuşuldu bir ilerleme yok diyor hala ukala ukala tavırlar. siz görmek istemeseniz de ülke böyle öğretmen olduğunu sananlarla dolu maalesef. her öğretmen öğrenci konusunda aynı terane, yetti valla.

konusahibesi arkadaşım kimliğin deşifre olmadan ne yapabiliyorsan yap. elinden geleni de ardında koyma. başkentin orta yerinde öyle bir öğretmen yüzünden liseye kadar travma yaşamış biriyim ben. gayet te sıradan bir çocuktum, aynı sınıftaki tüm arkadaşlarım travmatik şeyler yaşadı. çok etkileniyor çocuklar o yaşta. Allah yardımcın olsun.

bence herkes evladını tanır.
Benım oglum 6.5 yasında , 2 sınıfa gıdıyor.
Bu tarz bısey soylemıs olsa elbette altını arkasını dolduracak sebebler ve kanıtlar bulmaya calısırım ancak oncelıkle ona ınanırım ve bu sekılde devam ederım. bır arkadas yazmıs mesela evde tanıdıgnız cocuklar okuldakılerle aynı degıl dıye.
Entrıka seven cocuklarda var ama bence herkes yukarıda dedıgım gıbı kendı evladını tanır. Daha 1 sınıftayken hastayım mıdem bulanıyor dıyıp yalan soyleyıp eve donen sınıf arkadasları bolca oldu, donuste onları sokakta kan ter ıcınde top oynarken karsıladık mesela.
O yuzden cocuklarıda aynı kefeye koymayın derım

bence bi tlf. kamerasına çek ispat olsun elinde sonrada rezil kepaze et hiç bir şey yapamaz herkes senin gb. düşündüğü için ((hani başka okul yok gönderemem diye))bu da almış sopayı eline yürüyor görsün gününü kazandığı parayı hak etsin...

1 çocukla başedemeyen veliler var, sokakta ağladı diye döven paçavra gibi sürükleyen anneler babalar...öğretmeni iki söz söyledi diye idam ettirecekler, bunlar nasıl öğretmen diyenlere, bunlar nasıl anne baba diyorum.

Yani ben anlamıyorum neden her meslekte olduğu gibi öğretmenlik mesleğinde de çürük elmalar olduğunu kabullenemiyoruz.
Var arkadaşım var,her mesleğin maalesef yüz karaları var.
Burada öğretmen bu tavrı yapmıştır yapmamıştır bilemeyiz ama körü körüne savunmak nedir Allah aşkına?
Biri derki doğuda şöyledir böyledir,öteki çıkıp der ki cahil eğitimsiz insan mı bana laf edecek,yapmayın yahu yapmayın. Bu tarz konular bile gayet ortaya seriyor mesleğin çürük elmalarını,neyi örtbas etmeye kasıyoruz anlamadım.
Konu sahibine zaten çoğunluk önünü arkasını araştırın,emin olun gereğini yapın minvalinde konuşmuş ,birileri hala öğretmen yapmaz,yapsada bir bildiği vardır kafasında. Oldu gözümüzden sakındığımız evladimızı emanet edelim bizde böyle vicdansız merhametsizlere,asla sorgulamayalım degil mi önünu ardinı susup oturalım,çocuğumuzu da susturalım, Çünkü biz çocuklarimızı birilerinin egosunu tatmin etsin diye doğurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…