lann lunn.lu konuşmalar..geçen bir veli dağıttı okulu ama kapanıyor yani her ne olursa olsun eğer arkası güçlü ise bir şey olmuyor bugün hırsız olan eski müdürümüzü soruşturmaya geldi müfettişler bile bundan bir şey çıkmaz diyor insanlar susuyor tek gerçeği söyleyen bendim kendimi kötü hissettim inanın artık adalet kavramı bombooşşşNeyse ki artik aileler eti senin kemigi benim donemini gecti sorguluyor haklarini ariyor.
Umarim o at kafasi diyen ogretmenede at kafasi kimdeymis gerekli merciler gosterir.
Eğitimin e' sinden anladığınız, diploma sahibi olmakla kültür sahibi olmayı bir tutmanızdan belli.
Sahi diploma her şeydi değil mi !
Okuma yazma bilmeyen ama çocuklarını edepli, saygılı, ahlaklı yetiştiren anneler de tamamen zır cahil! Çocuğuna kötü davranan onu aşağılayan, hatta şiddet gösteren, çocuklardan nefret ettiği halde öğretmenlik yapan bir öğretmenin performansını değerlendiremez doğru!
Pis cahil veliler!
Su velilerin ogretmenin performans degerlendirmesini yapacaklar diye dillendirmeyin bu kadar cok.Goren duyan da birsey sanacak ki veliler koz olarak kullanmaya basladilar bile tabi isin aslini bilmeden tabiki.
Ayni 3 sene once mudurluk mulakatlarinin degerlendirmesi gibi olur.Etkilesin taş catlasin 3 -5 bilemedin hadi abartayim 10 puan etkilesin.Cok fazla takilmayin buna.
fetöcü bölücü seçenekleride cepte' Tayyibi kötüledi ' de meslekten atilsin
Doğudaki öğretmenlerin çoğu böyle. Hatırlıyorumda öğretmenlerimiz öğrencilerin kafasını tahtaya tahtaya vuruyordu. Bu tür kelimeleri çok sarfediyorlardı sürekli dayak atıyorlardı.Herkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
Ben gerçekten fikir almak için soruyorum. Tamam aramamış mesaj atmamış evet pasif kalmış. Peki bir anaokulu çocuğu düştü diye öğretmeni ne kadar suçlayabilirsiniz? Çünkü ben düşen çocuğumu neden tutmadın diyen ukala bir veliyle karşı karşıyayım. Ki çocuğa birşey olmadı ama 4 yaşında ve çok ağladığı için anneyi arayıp çağırdımOğlumu devletin ana okuluna yazdırmıştım bu sene başında.
Öğretmen hanım çocuklar ağlarken süs çiçeği gibi dikiliyordu. Gözlerinde bir merhamet kırıntısı görünmüyordu.
Ağzından çocuklara karşı sakinleştirici güzel laflar da çıkmıyordu.
Sınıf hakimiyeti sıfırdı. Her şey plansızdı bir kargaşa vardı sınıfta.
Anlaşılan o ki seminer döneminde okula bile uğramamıştı.
Gelelim asıl konuya oğlum okulda düşüyor kafasını çarpıyor ve ögretmen hanım beni aramıyor.
İçime doğmuş gibi öğle aramda anaokuluna gidiyorum olayın sabah olmasına rağmen kimse bana bir şey demiyor.
Bu çok ukala merhametsiz ögretmen bana cocuğumun düstüğünü ukala ukala söyledi. Çok önemsiz bir sey gibi.
Oğlumu hemen doktora götürdüm ve film cektirdim. Bir anormallik olsaydı ÖĞRETMENİ HER YERE ŞİKAYET EDECEK VE DAVA AÇACAKTIM. Belki de o düşürmüştü ya da vurmuştu nerden bilebilirdim. Bana haber vermediğinden kendini savunamazdı.
Oğlumu hepi topu 2 gün o okula göndermiştim ve oğlum düşmüş ve ögretmen olacak süs çiçegı beni aramamıstı.
Oğlumun okullara karşı ön yargısı oluştu ve şu an yeni okulunda işinin ehli çok iyi bir ögretmen bunun telafisi için uğraşıyor.
Konu sahibi çocugunuz psikolojik yıkıma uğruyor sessiz kalmayın.
Not: ögretmenim
Merhaba. Eger çocuğumun düştüğünü söylüyorsa neden o an aramadın derim. Vurdun ki bir şey yaptın ki panikten aramadın belki de hiç söylemeyecektin derim.Ben gerçekten fikir almak için soruyorum. Tamam aramamış mesaj atmamış evet pasif kalmış. Peki bir anaokulu çocuğu düştü diye öğretmeni ne kadar suçlayabilirsiniz? Çünkü ben düşen çocuğumu neden tutmadın diyen ukala bir veliyle karşı karşıyayım. Ki çocuğa birşey olmadı ama 4 yaşında ve çok ağladığı için anneyi arayıp çağırdım
Ne kadar kötü ya,boyle öğretmenlik olur mu.ben de yeri geliyor kızıyorum ogrencilerime ama kizmanin da bir adabı var.cocuklara hakaret neyin nesiymis.bir de böyle pişkinlik.yani tek okul ve tek birinci sınıf öğretmeni o muEvet veliler olarak durumun farkındayız tüm çocuklar evde aynı şeyleri anlatıyor pastam dursun karnım doysun olayı değil dedim ya doğudayız ve seçme şansımız yok imkanlar kısıtlı ya bu öğretmenle yada okula göndermemek tek seçenek öğrencilere tavır alıp dışlıyor eleştirip birşey söyleyince. Okul yönetiminden çok onun sözü geciyor okulda
Velinize söyleyin az yesin çocuğuna bir fedai tutsun. O sınıfta sadece onun çocuğu yok 20-30 çocukla tek tek ilgilenmek kolaysa buyursun girsin sınıfa ilgilensin ki görelim takdir edelim. Bu tarz ukala velilere bir şey demenize gerek yok çünkü kendisinde bilinç yok sınıfın sadece kendi çocuğundan ibaret olduğunu düşünüyor varsın şikayet etsin sadece nefesini yorduguyla kalır.Ben gerçekten fikir almak için soruyorum. Tamam aramamış mesaj atmamış evet pasif kalmış. Peki bir anaokulu çocuğu düştü diye öğretmeni ne kadar suçlayabilirsiniz? Çünkü ben düşen çocuğumu neden tutmadın diyen ukala bir veliyle karşı karşıyayım. Ki çocuğa birşey olmadı ama 4 yaşında ve çok ağladığı için anneyi arayıp çağırdım
Ücretli kadrolu fark etmiyor. Vicdan işi bu. Kadroluydu bizim eski ögretmenöğretmen mi yoksa eğitim fakültesinden bile mezun olmayan bir ücretli mi?
ilçe mem'e ve 147'ye şikayet edebilirsiniz. Hatta iş büyürse Bimer ve Cimer'e de talepte bulunabilirsiniz. Eğitimde fırsat eşitliği vardır, bir çocuğun dersine donanımlı öğretmen girerken bir çoğu ücretlilerle geçiştiriliyor.
Hanımlar bu arada çocuklarınızı okula göndermeden önce bir araştırın, maalesef çoğunuzun dersine öğretmen görünümlü ücretmenler giriyor. Atanmış eğitim fakültesi mezunlarını tercih edin, küçümsediğimden demiyorum (herkes aldığı eğitime göre hizmet verir, öğretmenim ama ben onların mesleğinden anlamam onlar da benim) 2 yıllık alakasız fakültelerden mezunlarla dolu okullar. Pat diye işten çıkabiliyorlar ve çocukların dengesi bozuluyor
Merhaba. Eger çocuğumun düştüğünü söylüyorsa neden o an aramadın derim. Vurdun ki bir şey yaptın ki panikten aramadın belki de hiç söylemeyecektin derim.
Bir de eğer çocukta ciddi bir hasar oluşacaksa bunun elbette baş sorumlusu ögretmendir. Neden güvenli ortam oluşturmamış. Çocuk düşunce neden hastaneye goturulmemis anne aranmamis
Allah yardımcın olsun.Ben gerçekten fikir almak için soruyorum. Tamam aramamış mesaj atmamış evet pasif kalmış. Peki bir anaokulu çocuğu düştü diye öğretmeni ne kadar suçlayabilirsiniz? Çünkü ben düşen çocuğumu neden tutmadın diyen ukala bir veliyle karşı karşıyayım. Ki çocuğa birşey olmadı ama 4 yaşında ve çok ağladığı için anneyi arayıp çağırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?