Insanlar kendileri ile ozdeslestirdikleri kisileri savunurlar.Ya Allah aşkına bazıları için söylüyorum bunu. Bende öğretmenim, ve meslektaşımın bu davranışını kınıyorum. yanlış demek çok mu zor yahu??? bi genelleme yapılmıyor ki.. mesleğini hakkıyla icra eden de var savsaklayan da var. Öğretmen çocuğa hakaret ediyo, kimbilir napıyor çocuk diyo ya. var ya sırf meskektaşım diye, kadının ele alınır hiçbir yanı olmamasına rağmen, savunacam diye canınız çıkıyo arkadaş. Nasıl bi psikoloji sizinkisi anlamadım ki. şu yazılanlar doğruysa eğer, içler acısı bi durum. gerekli her yere şikayet edin. peşini bırakmayın
Agzina saglikHayır lütfen..
Tüm çocuklar melektir!
Hepsi masum, ak, pak ve saftır..
Haa unutmuşum bir de benim çocuğum asla yapmaz!
bimer e şikeyet edebilirsin.Teşekkür ediyorum benim ne demek istediğimi tam olarak empati yapıp anlamışsınız.
biz doğuya tayin ile geldik ve öğretmenimizde Doğulu ve çoğu zaman aynı dilden konuşamıyoruz veli olarak bize karşı önyargılı olduğu belli seçme şansımız yok bulunduğumuz yerde özel okulda yok ya bu okula devam edecek ya da göndermiyeceğim bu yüzden yüz göz olmakta istemiyorum bu sene gitmese Bile seneye bu okulda yine devam edecek eğitimden gerimi kalsın öğretmenle sınıfın yarısı konuştu zaten sonuç alınamadı. laftan anlayacak bir tip değil maalesef..
Bunun yanında büyük kızımın öğretmeni de Doğulu ama doğuya alışmasında okuluna sınıfına alışmasında çok büyük gayretleri oldu onun çabası sevecenliği sayesinde kızım sınıfında çok mutlu anlatmak istediğim Doğulu veya batılı öğretmen ayrımı değil yaptığım her veli de her öğretmen de bir değil herkesi aynı kefeye koymamak o lazım
Hayır lütfen. .Hayır lütfen..
Tüm çocuklar melektir!
Hepsi masum, ak, pak ve saftır..
Haa unutmuşum bir de benim çocuğum asla yapmaz!
Hayır lütfen. .
Tum ogretmenler melektir!
Hepsi masum, ak, pak ve saftir..
Doğru der mi peki?
Sanmam
Diğer seçenek ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin ağız birliği yapıp öğretmene komplo kurduğu mu
Lisede hocam bana senden farklı bir elektrik alıyorum ve dahi bir dolu iç giciklayici şey söyledi, babam gidip öğretmene sorsa evet taciz ediyorum der miydi
İç gudusel olarak savunmaya geçiyorsunuz bence öğretmenler olarak
Aynen ogretmen ogrenciye kotu muamele yapiyorsa ogrenci okuldan soguyor.benım de vardı bu tarz ogretmenım
onun dersınden kacardım
bıgun annem hasta eve gıtmem gerek dıyıp yalan soyleyıp o dersden kacmıstım
ogunde tesaduf bızımkılerın okula gelesı tuttu yalanım ortaya cıkmıstı
o denlı nefret edıyordum ve korkuyordum o ogretmenden ya bana soru sorarsa o ogunun sansızı ben olursam bana catarsa dıye...
velıler bırlesıp mudurle konusmalısınız sorun cozulmezse mıllı egıtıme kaymakamlıga bımere valılıge ulasacagınızı soyleyın
ama sız tek basınıza degııl
dıger velılerlede bı gorusun fıkırlerını alın derım
Öğretmenle görüşülmüs ve gorusen velilerin cocuklarina karsi öğretmen cephe almış. Bu ogretmenle görüşmenin sonuc vermeyecegi cok açık.Tüm çocukların ak, pak olmadığı gibi tüm öğretmenlerin ak, pak olmadığı bir gerçek.
Aksini söyledim mi peki?
Nerede öğretmen masumdur dedim?
Ilk olarak öğretmenle görüşülmeli diyorum ne olursa olsun.
Sonradan "Aa öyle miymis Özür dilerim" dememek adına. .
Şahsen bir özürün kapatamadiğı yaralar oluyor.. Bunlara gerek kalmasın diyorum.
Neresi yanlış?
Öğretmenle görüşülmüs ve gorusen velilerin cocuklarina karsi öğretmen cephe almış. Bu ogretmenle görüşmenin sonuc vermeyecegi cok açık.
Onu yazma sebebim konudan uzaklaşılması.
Doğruyu söylemese bile tepkisinden anlaşılır diye düşünüyorum.
Ama taciz farklı bir konu. Burada taciz yok.
Ama taciz konusunda iftira atılan öğretmen de duyduk.
Böyle yanlış anlaşılmalarla geri dönülmez hatalar yapmamak adına iyi araştırılmalı.
Hemen bir ağızla karar verilmemeli..
Size askıntı olan hoca eminim başkalarına da benzerini yapmıştır bir şekilde ortaya çıkar.
Önce sor, soruştur, öğren sonra yargıla diyorum.
Kimseyi savunmuyorum.
Ama hayatımda çok gıcık olduğum durumlardan biridir.
"Ay bilemedim, hata ettik, Özür dileriz, aslı bu muymus tüh!"
bende öğretmenim bimere şikayet edebilirsiniz tabii kulağınızlla duyduysanız bazen çocuklar yanlış aktarabiliyor dokunsan kafasına vurdu dövdü vs.. ama bimer direk şikayetle ilgilenecektirHerkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
Neyse ki artik aileler eti senin kemigi benim donemini gecti sorguluyor haklarini ariyor.ve malesef var böyleleri ben ücretli öğretmenim ama atnmış öğretmen çocuğa at kafası diyor.. hayretle izliyorum asıl görevini yapacaklar nerede onlar nerede ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?