- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
valla tek çocuğum var,saçma ve yersiz olmadığı ve yapabildiğim sürece isteklerine yetişmeye çalışıyorum..bir sakıncasını da görmüyorum...:):)birde şu "tek çocuk mu, her istediği yapılıyor mu" kalıbına bayılıyorum..
öğretmenin ilk deneyimi falan mı acaba? çok acemice bir davranış.dediğim gibi ben olsam öğretmen tercihimi değiştirirdim.Saolun kizlar icimi rahatlattiniz.. Oglum 2 sene krese gitti.. Boyle bi sikayet hic gelmedi daha once.. Ogretmen resmini cektim deyince neden dedim.. Hani inanmazsaniz bana gostereyim diye dedi.. Bende yok estafirullah olur mu dedim.. Oyle bi anlatti ki basini boyle iki yana sallayarak konustu benimle.. Oglumla konuştum.. Yarın ozur dilicem öğretmenım bu kadar uzulduyse dedı.. İnş bi daha boyle bi şikayet gelmez..
Bugun derste cocuklar ders basladi agzimizi kapatalim dedim hemen ordan fermuar mi var agzimizda nasil kapatacagiz ki dedi.
Ya evet önlem alınmalı tamam ama, o daha çocuk ve ilk defa böyle bir ortamda , arkadaşları, sınıfı öğretmeni ve dersler onu bunaltmış olabilir, öğretmenin işi kolay değil tabiki ama biraz abartmş , çocuk okulda şekillenecek sizde destekleyin çabuk toparlar merak etmeyin
Mantıklı cevap vermiş.
Artık yeni nesil eğitimde çocuklara özgürlük tanınıyo.
Tek tip çocuk yetiştirmekten kaçının deniyor. Ne yani öğretmen ağzımızı kapatalım deyince robot gibi hepsi kapatacak mıydı?
Sınıfını değiştirme şansınız var mı? Ben bu öğretmende bir gelecek göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?