- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
E daha az görüsün?Yan komşumuzun oglu 4 yaşında benim oğlum yedi yaşında. Gün aşırı bize geliyorlar ve çocuk her geldiğinde oğlumun yüzünü çiziyor kaç defa uyardım annesi ile de konuştum bir çözüm bulamadım. Son geldiğinde de 3 yerinden birden çizmiş annesi de sağ olsun hiç ilgilenmiyor ben de oğlumun yüzünü öyle görmeye dayanamıyorum en sonunda dedim artık hep ben engel oluyorum ama o bir kere daha çözerse ben dövsede karışmayacağım haberin olsun
Ben gitmiyorum zaten canım kendi geliyor hep. Yan yana dururken pat diye çiziyor oglumda sinirleniyor oğlum küçük diyorum ama bu defa çok fazla oldu.E daha az görüsün?
Komsuyla görüsmek zorunda mısınız gün asırı?
7 yasında cocugu nasıl ciziyor 4 yasındaki yahu
Ben annemle aynı binada oturuyorum. Bana kalsa görüşmüycem ama annem sagulsun kimsesi yok kızım diyip duruyorİlla görüşmek zorunda mısınız?
Kendini ifade ediyor onda problem yok çocuk tüm çocuklara aynı kendi kardesinede yanından geçerken bile tırnaklıyor en son gelme diycem yeter yaAslında oğlunuz 7 yaşında kendini ifade edebilir .4 yaşındaki çocuğun çizmesine izin vermesin.yani sen milletin çocuğuna müdahalede bulunamazsın.annenin yapma oğlum demesi gerekiyor.yada yapıyorsa onunla beraber gelmeycek
oglunuzu uyarin önceden karsilik versin sende komsun gibi seslenme cocuk iste de bir daha da yapmaz karsilik alincaYan komşumuzun oglu 4 yaşında benim oğlum yedi yaşında. Gün aşırı bize geliyorlar ve çocuk her geldiğinde oğlumun yüzünü çiziyor kaç defa uyardım annesi ile de konuştum bir çözüm bulamadım. Son geldiğinde de 3 yerinden birden çizmiş annesi de sağ olsun hiç ilgilenmiyor ben de oğlumun yüzünü öyle görmeye dayanamıyorum en sonunda dedim artık hep ben engel oluyorum ama o bir kere daha çözerse ben dövsede karışmayacağım haberin olsun
o zaman çocukta problem diyemeyecegim annede problem çünkü onu eğiten yetiştiren o.benim oğlum 1 yaşından küçükken bile birine vurunca utanıyordum bi yere gitmek istemiyordum yavaş yavaş biraktirdik artik kimseye vurmuyor.4 yaşında bence normal degıl .Kendini ifade ediyor onda problem yok çocuk tüm çocuklara aynı kendi kardesinede yanından geçerken bile tırnaklıyor en son gelme diycem yeter ya
Bende aynen öyle dedim bu defaoglunuzu uyarin önceden karsilik versin sende komsun gibi seslenme cocuk iste de bir daha da yapmaz karsilik alinca
Yani benim oglumda hiç yapmazdı. Kadın rahat zaten en son gelme çocuk varken dedim ama o yanında yokken gel artık oğlum karşılık verirse müdahale etmiycem dedim. Gelmez inşallah yineo zaman çocukta problem diyemeyecegim annede problem çünkü onu eğiten yetiştiren o.benim oğlum 1 yaşından küçükken bile birine vurunca utanıyordum bi yere gitmek istemiyordum yavaş yavaş biraktirdik artik kimseye vurmuyor.4 yaşında bence normal degıl .
O zaman oğlunuzun karşılık vermesi gerekiyor bir şekilde.Ben annemle aynı binada oturuyorum. Bana kalsa görüşmüycem ama annem sagulsun kimsesi yok kızım diyip duruyor
Bence artık gelmemelerini söyleyin.Ayrıca oğlunuz neden tepki vermiyo?Çok gereksız samimiyet.Yan komşumuzun oglu 4 yaşında benim oğlum yedi yaşında. Gün aşırı bize geliyorlar ve çocuk her geldiğinde oğlumun yüzünü çiziyor kaç defa uyardım annesi ile de konuştum bir çözüm bulamadım. Son geldiğinde de 3 yerinden birden çizmiş annesi de sağ olsun hiç ilgilenmiyor ben de oğlumun yüzünü öyle görmeye dayanamıyorum en sonunda dedim artık hep ben engel oluyorum ama o bir kere daha çözerse ben dövsede karışmayacağım haberin olsun
Sizin çocuğunuz izin vermeyecek.Yan komşumuzun oglu 4 yaşında benim oğlum yedi yaşında. Gün aşırı bize geliyorlar ve çocuk her geldiğinde oğlumun yüzünü çiziyor kaç defa uyardım annesi ile de konuştum bir çözüm bulamadım. Son geldiğinde de 3 yerinden birden çizmiş annesi de sağ olsun hiç ilgilenmiyor ben de oğlumun yüzünü öyle görmeye dayanamıyorum en sonunda dedim artık hep ben engel oluyorum ama o bir kere daha çözerse ben dövsede karışmayacağım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?