Doğuma Hazırlık Oğlumuz için isim desteği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi ismi tercih edersiniz,oğlumuz için isim arıyoruz

• Ankete Katılan
    177
Bence bu isimleri bırakın daha ne güzel isimler var, kimsenin içine sinmedi burda. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz, sordunuz diye burdakiler yorum yaptı. Sonuçta 9 ay karnınızda taşıyosunuz o sizin en kıymetliniz, bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsun her şeyden önce

Güzel isim önerileri de yazsaniz keske hazir konu açılmışken :)

Bu arada oyumu ertugruldan yana kullandim çünkü diğerleri cok kötü bence, hele ki baybars.

Baybars söylemesi biraz kaba. Kulağa hoş gelmiyor.
Haktan ismi de biraz ağır sanki.
Ben Ertuğrul ismini seviyorum. Eşimle ilk konuşurduk oğlumuz olursa adını Ertuğrul mu koysak diye.
Şimdiki isim favorim selim... :)

Çok ağır isimler ya Ertuğrul artık herhalde diziden dolayı epey moda oldu çoğu bebekte Ertuğrul ismini görüyorum. Haktan diye bir şarkıcı vardı onun ismini oradan biliyorum. Baybars'ı da Elif Şafak'ın Aşk kitabını okuduğumdan beri isim olarak sevmem, iğrenç bir karakterdi.

3 ismi de sevmedim o yüzden oy kullanamayacağım. Hoş gelişleri olsun kuzucuğun, sağlıklı doğumlar dilerim. :)

Bence 3 ude bebeğe isim için çok uygun değil gibi. Haktan ağır Baybars zor söyleniyor Ertuğrul eğer kesin ucu olacaksa işte o an secilebilinecek bi isim o yüzden ona oy verdim ama ucude olmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…